Digidexo.com

Kosttilskudd som forynge hjerneceller

Som hjerneceller alder, kan de fungere mindre godt. Hjerneceller kan skades av skadelige stoffer i miljøet (for eksempel stråling), og noen medisiner (for eksempel kjemoterapi narkotika). Et stort utvalg av kosttilskudd kan bidra til å forynge hjerneceller.

Vitamin kosttilskudd for Brain Rejuvenation

Ifølge Dr. Maoshing Ni, Ph.D., i sin bok, "Second Spring," folk med høyere B12-nivåer i blodet gjøre det bedre på mentale tester enn de med mindre B12. Vitamin B12 opprettholder av røde blodlegemer, forbrenner fett og protein, og hjelpemidler i normal nervesystemet fungerer.

Urte kosttilskudd

Urter som burot, rosmarin og salvie er gunstig i foryngende hjerneceller. Burot er brukt som en varmende urt som øker blodgjennomstrømningen, utvider kapillærene og øker blodsirkulasjonen. Rosmarin inneholder eteriske oljer som stimulerer hjerneaktiviteten og øke årvåkenhet. Sage øker oksygen til hjernen og forbedrer konsentrasjon.

Sea Vegetabilske Supplements

Mikroalger fra havet er ansett som en drivkraft hjernehjelp med mer enn 100 mineraler og sporstoffer. Disse er enkle å fordøye kosttilskudd inneholder tare, chorella, blå-grønne alger, tang, og spirulina.

Amino Acid Supplement

L-glutamin er en aminosyre. Ifølge Dr. Ni, den krysser blod / hjernebarrieren og blir potent hjernen brennstoff kjent som glutaminsyre.

Advarsler

Sjekk alltid med legen din før du starter en diett av kosttilskudd. Dette vil sikre at du har ingen problemer med skadelige interaksjoner med andre legemidler du kan ta.

Vitaminer, urter og mineraler anses kosttilskudd av Food and Drug Administration (FDA). Kosttilskudd er ikke holdt til de samme kvalitetskontroller som narkotika.