Digidexo.com

Hvordan å krysse over Som Allen Iverson

Allen Iverson signatur trekk er en rask cross over. Iverson utviklet denne rask flytte fra venstre til høyre mens du spiller for Georgetown University, Philadelphia 76ers og Denver Nuggets. Det er viktig å få komfortabel håndtering basketball før du prøver å krysse over som Allen Iverson.

Hvordan å krysse over Som Allen Iverson

En stropp på et par Allen Iverson er svaret Reeboks før du krysser over. Iverson har lånt sitt navn til The Answer mid-top stiler, som selges gjennom forhandlere som PickYourShoes.com, siden inn i ligaen (se Ressurser nedenfor).

Square skuldrene til kurven før du krysser over som Allen Iverson. Nese og navle skal hvile på en rett linje med midten av rammen for å gjøre cross over vellykket.

Stå med dominerende beinet hviler bak ryggen din å legge til rette mellom-the-leg driblinger. Allen Iverson bruker sin høyre ben til å stå frem etter å ha fullført den cross-over trekk.

drible ballen hardt fra din sterke side til din svake side for å starte cross over. Iverson dytter ballen fra sin høyre hånd til venstre for ham å få dårlige forsvarere å forplikte seg til en grunnleggende kjøring. Unngå å prakke på ballen ved å holde hendene flatt og vendt mot gulvet mens ballen er manøvrerte.

Fortsett cross-over spillet til å sprette ballen mellom bena tilbake til din sterke side. De fleste forsvarere vil forsøke å blokkere veien til kurven når andre dribble er fullført, fordi de antar at du vil gjøre en grunnleggende sterk-side trekk.

Avslutt kryss over ved å gjøre en siste dribble til din svake side. Iverson har brukt en bak-ryggen samt en mellom-beina drible gjennom hele sin karriere for å fange forsvarere av vakt.

Gjenta cross-over trekk hvis du støter på uortodokse defensive ordninger. Allen Iverson sin evne til å score og pass til lagkamerater utenfor kryss over er basert på hans evne til å avverge doble lag, soneordninger og top-notch forsvarere.

Undersøk fullstendig katalog over arm, ben og hals tatoveringer slitt av Allen Iverson. Blitsen av symboler, bilder og personlige meldinger på Iverson kropp er imponerende når kryss over er fullført. Den fanside Allen Iverson har leve et fullt ut hensyn til spillerens tatoveringer for seriøse basketballspillere (se Ressurser nedenfor).

Hint

  • Duplisere cross-over flytte hundrevis av ganger i praksis før du spiller i en basketballkamp. Iverson er cross-over trekk har utviklet seg fra lignende trekk gjort i videregående skole og høyskole spill i begynnelsen av 1990. Koble opp med din raskeste venn å stri med forsøkt stjeler mens krysset over.