Digidexo.com

Hva er Eucalyptus Oil brukes til å behandle?

Eukalyptus treet er innfødt til Australia, men nå vokser i mange områder av verden. Det er et kjent faktum at bladene inneholder et sterkt flyktig olje som har en lang, tidligere historie med bruk i medisinske preparater, men hva er eucalyptus olje som brukes til å behandle i moderne tid? De ulike varianter av eukalyptus kan variere mellom små busker og høye trær og oljer disse trærne produserer er populært for medisinsk bruk.

Destillasjon

Eucalyptus olje er avledet fra tanninrike eukalyptusblader. Eucalyptus blader inneholder tanniner, flavonoider og flyktige oljer. De tørkede bladene er plassert i en fremdeles konstruert for å fjerne de eteriske oljer fra plantemateriale. Etter at de essensielle oljer er blitt drevet ut fra bladene, må oljen lagres i en mørk beholder for å hindre at de flyktige oljer fra å bryte ned. Eucalyptus olje inneholder cineol også kalt eucalyptol, et stoff som har antiseptiske egenskaper.

Kutt og hudproblemer

De antiseptiske egenskaper av eukalyptus olje gjør det effektivt i behandling av mindre kutt, skrubbsår og sår. Å behandle hudlidelser lokalt, er eucalyptus olje lagt til en krem ​​eller salve og brukes direkte til det berørte området. Hvis man har rett eukalyptus eterisk olje kan fortynnes i en basisolje, for eksempel sesamolje eller olivenolje, og gnis inn i såret. The University of Maryland Medical Center foreslår å legge 15 til 30 dråper eucalyptus olje til ønsket base olje for lokal applikasjon.

Åndedretts Ubehag

Eucalyptus olje kan brukes til å behandle respiratoriske plager som hoste, forkjølelse og mild lunger. Egenskapene til eukalyptusolje kan bidra til å løsne slim i nesekanalen, noe som kan bidra til å avlaste oppbygging av væsker. Å behandle en kald med eucalyptus olje du kan bruke en kombinasjon av damp og gnir. Eucalyptus olje, lagt til en salve eller salve, kan gnis direkte på brystet området. For å opprette en damp eller damp, tilsett noen dråper olje til en bolle med varmt vann. Sette hodet over bollen og dekk med et håndkle. Puste i eukalyptus tilført damp damp kan hjelpe å tømme nesegangene.

Oral Health

De antiseptiske egenskaper av eukalyptus olje kan bidra til bedre tannhelse og drepe bakterier som forårsaker dårlig ånde. Tilsett noen dråper av eukalyptusolje til vann og bruke daglig som et munnvann. Mange kommersielle dental produkter inneholder eucalyptus olje. Tannkrem, tanntråd, munnvann og toothpowders er alle lett tilgjengelige. Du kan også finne eucalyptus olje infused tannpirkere eller sette mot din egen ved å dyppe dem i den essensielle oljen og la dem tørke før bruk.

Andre bruksområder og Betraktninger

Eukalyptusolje er en sterk eterisk olje. Det er generelt anbefalt å fortynne det i en basisolje, salve eller krem ​​før påføring direkte på huden. Noen få dråper eucalyptus olje kan legges til varmt vann og forbrukes for å lindre mindre luftveis ubehag. Denne dosen bør ikke overstige noen dråper i en stor kopp vann. Eucalyptus blader kan infunderes i varmt vann og gjort om til te. Oljen påføres en klut kan også brukes til å gjenopplive en som har besvimte.