Digidexo.com

Hvordan lage Grapefruktkjerneekstrakt

Grapefruktkjerneekstrakt er et populært naturlig rette for mange lidelser, inkludert hudsykdommer som eksem og psoriasis. Grapefruktkjerneekstrakt er generelt kommersielt produserte. Prosessen med å lage grapefruktkjerneekstrakt er ganske vanskelig, og inkluderer en rekke kjemiske og varmebehandling for å trygt isolere grapefruktkjerneekstrakt for husholdningsbruk. For å forberede grapefrukt frø for utvinning, er noen sterke kjemikalier som kreves, og prosessen bør gjøres på en sikker lab av en erfaren kjemiker, og bør ikke gjøres hjemme. Den følgende artikkelen beskriver de nødvendige skritt for å kommersielt ekstrakt grapefruktkjerneekstrakt.

Hvordan lage Grapefruktkjerneekstrakt

Process

Grind grapefrukt frø til et fint pulver.

•  Pulveret oppløses i rent vann for å fjerne mesteparten av grapefruktkjerne, som omfatter fiber og pektin.

•  Blandingen blir deretter spraytørket ved en lav temperatur for å danne en grapefruktkjerne konsentrat pulver.

Den grapefruktkjerne konsentrat pulver blir deretter fremstilt ved å oppløse den i vegetabilsk glycerol og varme den opp. Vegetabilsk glycerin består av naturlige planteoljer som er blitt behandlet før fettet endre til glyserin.

Naturlig sure stoffer tilsettes til blandingen. Disse kan omfatte askorbinsyre og andre typer av næringsmiddelsikre syrer.

6. På dette punkt blir blandingen oppvarmet under trykk for å katalysere blandingen.

Avkjøl blandingen.

Filtrer blandingen.

9. Produktet blir deretter behandlet med ultrafiolett lys, noe som forsinker nedbrytningen av produktet ved å påvirke de enzymer.

Hint

  • Grapefruktkjerneekstrakt kan fås sikkert og over disk på de fleste dagligvarebutikker og naturlig mat butikker.
  • Prosessen med å få grapefruktkjerneekstrakt fra grapefrukt seedet involverer farlige kjemikalier, og bør ikke forsøkes hjemme. Disse instruksjonene er for kjemikere som har opplæring i hvordan å håndtere de farlige syrer og enzymer involvert i grapefruktkjerne utpakking prosessen.