Digidexo.com

Multifokal linse Vs. Kontinuerlig Vision Lens

Hvis du lider av både nærsynthet og langsynthet, multifokale og kontinuerlige visjon linser tilbyr riktig korrigering av synet - men hva er forskjellen? Mens multifokale linser er tilgjengelig som briller og kontakter, sammenhengende visjon linser krever et kirurgisk inngrep for permanent implantasjon.

Multifokal linser

Multifokale linser har et unikt design som korrigerer nærsyn i en del av objektivet og avstand visjon i en annen del av linsen, slik at sømløs visjon som dine øyne overgang fra nærheten av objekter til langt stedene.

Kontinuerlige Vision Objektiver

Kontinuerlige visjon linser er implantater som gir brukeren avstandskorreksjon på det ene øyet og nær korreksjon i den andre, sømløst å kombinere de to for klare all-avstand visjon.

Forhold

Begge objektivene behandle presbyopi (nærsynthet på grunn av aldring), men kontinuerlig visjon implantater forhindre grå stær fra clouding visjon, ifølge McDonald Eye Associates.

Betraktninger

Personer som gjennomgår kirurgi for å fjerne grå stær kan velge for kontinuerlige syns implantater samtidig, da dette sparer tid, vil den ekstra kostnaden trolig være liten, og implantater sikre grå stær vil ikke tilbake, ifølge McDonald Eye Associates.

Langsiktige konsekvenser

Kontinuerlige visjon linser tilby konstant, langsiktig visjon korreksjon, bare krever årlige syns helsen. Multifokale linser trenger sporadisk erstatning, men de kan være å foretrekke hvis du ikke ønsker å gjennomgå en operasjon.