Digidexo.com

orkitt lindring

Orkitt Pain

Betennelser i testiklene er en smertefull betennelse i en eller begge testiklene forårsaket av infeksjon. Infeksjonen kan være forårsaket av et virus eller spredning av bakterier fra kroppen. Orchitis er vanligvis forbundet med kusma virus eller infeksjon fra en seksuelt overførbar sykdom eller STD.

Årsaker

Epididymitt er en betennelse av røret på baksiden av hver testikkel som kan føre til orchitis. Bakterier fra gonoré og klamydia kan føre til infeksjon og betennelse i testiklene. Prostata infeksjoner, kan traumer til lysken eller nylig kateterisering også føre til orchitis og smertefull betennelse. Betennelser i testiklene kan vises 5:56 dager etter kusma virus har utviklet.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for orchitis inkluderer ikke blitt vaksinert mot kusma, er eldre enn 45, har regelmessige urinveisinfeksjoner og langvarig bruk av Foley kateter. Risiko for å utvikle orchitis gjennom en STD inkluderer å ha flere seksualpartnere, historie av å ha en STD, å ha en seksuell partner med en STD og engasjement i høy risiko seksuell atferd. Frekvensen av å anskaffe orchitis fra en STD er høyere hos menn i alderen 19 til 35, ifølge National Institutes of Health.

Symptomer

Symptomer på orchitis er smerter i lysken, smerter under samleie eller utløsning og smerter ved vannlating. Smertene kommer vanligvis plutselig, som starter på baksiden av en testikkel og sprer seg over hele bekkenområdet. Andre symptomer er hovne og ømhet i testikkelen og lysken, blod i sæd, feber, kvalme og oppkast.

Diagnose

Legen din vil utføre en fysisk undersøkelse av testiklene og lysken. En endetarms eksamen kan utføres for å sjekke for prostata utvidelse. Blod- og urinprøver vil bli tatt for å se etter infeksjon. En ultralyd vil avsløre hvis smertene er forårsaket av en testikkelvridning i stedet for orchitis.

Behandling

Behandling for orkitt smerte og betennelse vil avhenge av årsaken. Bakterielle infeksjoner vil bli behandlet med antibiotika. Over-the-counter medisiner som Advil og Motrin lindre smerter, og anti-inflammatoriske som aspirin kan redusere betennelse. Påfør kjøleelementer for 10 til 15 minutter flere ganger om dagen til det berørte området. Ikke bruke is direkte på huden; pakk i et håndkle eller en klut først. Dette bidrar til å redusere hevelse og smerte. Seng hvile og heve pungen med en pute kan bringe trøst til det berørte området.

Betraktninger

Betennelser i testiklene kan føre til ufruktbarhet eller krymper til en eller begge testiklene. Det er viktig å oppsøke lege umiddelbart når de opplever smerter i lysken. Rask behandling kan avverge risikoen for permanent skade på testiklene.

Hvordan bruke Massage å lindre nakkesmerter

Hvordan bruke Massage å lindre nakkesmerter


Terapeutisk massasje er en populær måte å håndtere nakkesmerter. Som massasje er en ikke-invasiv tilnærming til å håndtere smerte og ubehag, kan det trygt brukes av folk flest, uavhengig av alder, generell helse eller fysiske tilstand. Les videre for å lære hvordan du bruker massasje for å lindre nakkesmerter.

Hvordan bruke Massage å lindre nakkesmerter

Masser halsen for å lindre smerte

En hvile på gulvet med et håndkle rullet opp rett under skulderbladene. Dette vil tillate nakken for å strekke og ryggraden til å forlenge.

Vent i noen minutter, avslappende musklene dine.

Stå opp og sitte rett på en stol.

Bruk massasjeolje. For nakke massasje og de som er ment å lindre hodepine smerte, velger olje som inneholder capsaicin, som det varmes opp med bruk, og gir en behagelig følelse å ta på.

Bruk hendene til å finne trapes muskelen, som går ned fra halsen og over toppen av skulderen din. Hvis du prøver å lindre smerter på venstre side av halsen, bruk høyre hånd og vice versa.

starte fra toppen og bruk fingrene til å kna musklene hardt nok til at du kan føle presset uten å oppleve smerte.

Supplement massasje med stretching. Bruk lette strekninger, vekslet med anfall av selv massasje for å få lindring fra nakkesmerter. For dette, tilt hodet til den ene siden og holde posisjonen i noen sekunder, og pass på at du holder skuldrene avslappet.

Flytt hodet til den andre siden og opp og ned for en komplett strekning.

Evaluer ditt nivå av smertelindring. Hvis du ikke opplever nok lettelse når du bruker bare hendene, bør du vurdere å kjøpe en massasje verktøy som gir varme eller vibrasjon til kroppen.

Finn en partner og bytter masserer hverandre.

Hint

 • Hvis du masserer noen andre, start ved å gni nakkemusklene i stedet for elting. Gå videre til mer intense bevegelser som den personen viser at det er ingen smerter.
 • Hvis du masserer noen andre, vær forsiktig. Noen mennesker er mer følsomme enn andre, og du kan trekke en muskel eller finpusse en nerve hvis du bruker for mye press på feil område.
 • Vær oppmerksom på områder som føles svak eller for følsom for berøring. Hvis du opplever smerte som er for sterk eller lokalisert, kan du kreve profesjonell hjelp for å sikre at du ikke har et mer alvorlig problem.

Trykkpunkter for å lindre nakkesmerter

Trykkpunkter for å lindre nakkesmerter


Self-behandlinger som trykkpunkt terapi kan bidra til å lette smerter i nakken og andre deler av kroppen din. For å søke lindring, er det et par forskjellige ting du kan prøve.

Advarsel

Som med enhver behandling, er det best å søke råd fra helsepersonell før du begynner noe nytt. Trykkpunkt terapi kan sette noen mennesker i fare, så pass på å få hjelp fra en lege, kiropraktor, akupunktør eller annet helsepersonell. De kan også foreslå andre behandlinger for å gå sammen med hva gjør hjemme, som massasje, akupunktur, eller rygg justeringer.

Direkte press

Noen akupressur teknikker kan bidra til å lette din nakkesmerter. Akupressur er som akupunktur, men uten nåler. Akupressur innebærer å plassere press på enkelte punkter på kroppen for å lindre smerter og andre symptomer.

En behandling innebærer å ta to tennisballer, og å plassere dem på bunnen av skallen, på hver side av ryggraden. Legg deg ned med tennisballer under deg, og la tyngden av hodet trykk på akupunkturpunkter der.

Noe lignende kan gjøres med hånden. For denne metoden, finn trykkpunktet ved å kjøre fingeren langs bunnen av skallen din. Når du føler en depresjon, har du funnet stedet. Med hendene på toppen av hodet ditt, kan du bruke tommelen til å trykke opp og mot øynene dine. Telle til tre, og slipp. Gjør dette ti ganger for hver side.

Borte fra Neck

Spiker involverer også plassere press på andre deler av kroppen for å løse visse problemer. For å lette smerter i nakken, prøv å legge press rett under den store knoke av hånden din, mellom pekeren og midtre fingrene. For smerter i høyre side, legge press på venstre hånd, og vice versa.

Refleksologi

Refleksologi kan også være nyttig for nakkesmerter. Som akupressur, er refleksologi basert på troen på at masserer visse trykkpunkter kan lindre symptomer andre steder på kroppen. Men refleksologi er vanligvis begrenset til masserer hender og føtter.

Det er flere punkter du kan massere for å prøve å lindre nakkesmerter. Innsiden av foten, og de laveste punktene på tærne - på toppen og bunnen av føttene - er begge tenkt å lette nakkesmerter. I hånden, kan du prøve å massere innsiden av tommelen på baksiden av hånden, eller områdene mellom fingrene, også på baksiden av hånden.

Andre faktorer

Nakkesmerter kan være et resultat av mange ulike faktorer. En viktig en er holdning. Hvis du sitter i lange perioder av gangen, ta varsel av måten du sitter. Hvis du finner deg selv lute ved skrivebordet, ta skritt for å forbedre din holdning. Kiropraktorer si dårlig holdning er en av de viktigste årsakene til nakkesmerter, så forbedrer din holdning kan også bety mindre behov for trykkpunkt terapi.

Triggerpunkter for å lindre nakkesmerter

Triggerpunkter for å lindre nakkesmerter


Triggerpunkter er små knuter i musklene i kroppen som kan føre til smerter i andre deler av kroppen, inkludert nakke og kjeve smerter. Triggerpunkt terapi er praksisen med å massere disse kjente punkter for å lindre smerte.

Pain Source

Nakkesmerter er referert fra triggerpunkter i skuldrene og øvre del av ryggen, i muskler som trapezius, levator scapula og infraspinatus.

Betydning

Smerte kan lindres ved korrekt diagnostisering og behandling av triggerpunkter. Self-behandling er mulig når de riktige punktene blir massert.

Behandling

Behandling består av dype, stasjonære trykk, og / eller massere det punkt ved hjelp av sirkulære bevegelser. Trykket må holdes for å redusere følsomheten og deaktivere avtrekkeren (i minst 30 sekunder).

Misforståelse

Mange antar poeng alltid forholde smerte (dvs. nakkesmerter når et punkt i trapezius trykkes). Hvis en trykker på punkt produserer lokal smerte er det også en triggerpunkt.

Betraktninger

Til egenomsorg, er det viktig å få pålitelige ressurser av informasjon, inkludert illustrasjoner, å bidra til å identifisere de riktige triggerpunkter. Alternativt søke behandling fra en utdannet terapeut.

Hvordan å lindre smerte Fra revet muskler

Pushing muskler utover sine fysiske begrensninger fører ofte til skade. Disse muskelskader er ofte i form av muskel stammer, der muskelen er helt eller delvis revet. Selv små rifter i muskelfibrene forårsake smerte. Smertelindring fra muskel stammer er avhengig av å redusere hevelse og begynner helbredelsesprosessen. Dette krever redusere belastningen på muskel-og kjemisk eller mekanisk, noe som reduserer svelling gjennom medisinering og is. En vanlig akronym å huske trinn til muskel strekkavlastning er RICE, som betyr hvile, is, kompresjon og Høyde.

Hvordan å lindre smerte Fra revet muskler

Pain Relief

Søk førstehjelp så snart som mulig etter skaden. Dersom skaden ikke i utgangspunktet garanterer medisinsk behandling, fortsetter skritt mot smertelindring.

•  Pakk den skadde kroppsdelen med ess bandasje, noe som gjør at bandasjen ikke er på altfor stramt.

Bruk is til det skadde området i minst 20 minutter. Gjenta hver time eller etter behov for å lindre smerten.

Hvis den skadde muskelen er på en arm eller et ben, heve området over hjertet nivå mens søknad is.

Ta den anbefalte dosen for din alder av en over-the-counter medisiner som paracetamol, ibuprofen eller naproxen.

Hint

 • Alltid konsultere med legen din hvis du har noen bekymringer angående skaden din. De fleste muskel tårer leges på egen hånd. Men noen tårer er alvorlig nok til å kreve kirurgi eller mer avanserte terapier.
 • Gjelder ikke isen direkte på huden. Hvis smertene vedvarer i mer enn tre dager, forstyrrer dine daglige aktiviteter, eller blir verre etter hvert som tiden går, kontakt lege. Ikke ta mer enn den anbefalte dosen av smertestillende midler. Hvis du trenger mer smertestillende medikamenter enn det som er anbefalt, kontakt lege.

Hvordan lindre magemuskelkramper

Du har akkurat ferdig med et hyggelig måltid, når magen knytter ubehagelig. Muskel kramper er følelsen av en muskel 'låsing' i en meget sammentrukne stilling, begrenser bevegelse og forårsaker smerte. Mage kramper kan være spesielt vanskelig å forholde seg til, som nesten alle våre bevegelser involverer disse musklene.

Prøv følgende teknikker for å lindre magekramper. Selv om det er anbefalt å prøve disse trinnene i rekkefølge, gjerne omorganisere rutine eller hoppe over trinn hvis du synes det fungerer bedre for deg.

Hvordan lindre magemuskelkramper

•  Reguler pusten din. Ligg flatt ned og puste dypt mens du slapper av hele kroppen. Riktig pust for avslapning betyr vanligvis puste inn i din mage samt lungene. I noen tilfeller kan dette føre til ytterligere smerte. Hvis dette skjer, puste inn lungene bare.

strekke kramper muskelen forsiktig. Stående oppreist i nærheten av en vegg for støtte, helle vekk fra krampe mens inhaling dypt. Hold strekken i 20-40 sekunder. Pust ut mens du går tilbake til oppreist.

Få litt lett trening; noen crunches eller en rask spasertur er best. Flytt raskt i 10 eller 15 minutter, men avslutte umiddelbart hvis dette trinnet gjør kramper verre.

Påfør varme. Sett en varmepute på kramper muskel i 20 minutter om gangen. Pass på å holde minst et tynt lag av stoff mellom huden og varmeputen. Du kan også drikke en varm drikke enten i stedet for eller i tillegg til varmeputen.

Spis en moderat mengde kjedelig mat, hvis krampe ikke ble forårsaket av fråtseri. Alternativt, kan du prøve å drikke vin eller kamille eller peppermynte te, eller spise ingefær eller peppermynte. Alle disse har vært kjent for å lindre magekramper.

6. Ta medisiner. Dersom kramper er anstrengelsesrelatert, prøv Motrin eller Ibuprofen. Hvis de er fordøyelses, prøv Pepto Bismol eller Immodium AD.

Hint

 • Det vil hjelpe å vite hvorfor magen er kramper. Lett trening og tøyning fungerer best for "sting" og andre treningsrelaterte kramper. For kramper forårsaket av fordøyelsesproblemer, kan trening faktisk gjøre ting verre.
 • Hvis kramper er forårsaket av fordøyelsesproblemer, husk at mage kramper kan noen ganger være en advarsel for utbruddet av diaré.
 • Hvis kramper vedvarer i mer enn en time, kontakt lege. Muskelkramper er vanligvis ikke så farlig, men vedvarende magesmerter kan bety noe er galt med dine indre organer. Dette kan være veldig dårlig, så det er best å være sikker.

Hvordan Sug å hindre eller lindre leggkramper

Hvordan Sug å hindre eller lindre leggkramper


Når leggkramper snike seg innpå deg, kan det hende du føler at det er ingen hjelp i sikte. Med åpenbare årsaker, inkludert overforbruk og dehydrering, er leggkramper også ansporet av mineralmangel. For lite magnesium, kalsium eller kalium kan alle bidra til leggkramper, så sørg for å få nok mineraler i kostholdet ditt. Hvis du fortsatt lider av leggkramper, vil mineral soaks hjelpe kroppen absorbere mer magnesium, avgjørende for kalsium absorpsjon, og kan bidra til å gjenopprette celler til full funksjon. Jevn mineral bad vil sikre optimale nivåer av salt i kroppen, som hjelpemidler ved forhindring og lindring av kramper i bena.

Hvordan Sug å hindre eller lindre leggkramper

•  Søk råd hos en lege. Hvis du ikke kan identifisere en bestemt aktivitet som utløser leggkramper, ta kontakt med din lege. Kramper kan være relatert til mer alvorlige medisinske tilstander som diabetes, og alle alvorlige årsaker bør utelukkes før egenbehandling. Det er også visse forhold, inkludert graviditet som kan kontraindikere bruk av Epsom salter for noen mennesker.

Fyll badekaret med varmt vann så varmt som du med rimelighet kan stå. Varmt vann vil tillate mineralsalter å oppløses fullstendig og vil hjelpe sooth kramper leggmusklene.

•  Oppløs ett femtinitti kopper Epsom salt i vannet. På dette tidspunktet kan du også legge noen dråper av din favoritt beroligende eller beroligende essensielle oljer. Disse oljene vil ikke direkte påvirke trangt etappe, men vil hjelpe deg å slappe av.

Sug i 15 til 20 minutter. Mens du slikker, strekke leggmusklene. Massere ømme muskler forsiktig, for å regne ut krampe hvis du er soaking for lettelse snarere enn forebygging. Massasje øker blodsirkulasjonen, så gni noen områder der du har en tendens til å oppleve sårhet hvis du er soaking for forebygging.

Pat huden tørr etter bløtlegging. Epsom salt ikke trenger å skylles av huden, så når du er gjennom soaking bare håndkle tørke forsiktig.

Gjenta trinn 2 til 5 etter behov for lindring. For forebygging av leggkramper, start med soaking to ganger i uken og justere frekvensen i henhold til dine symptomer.

Hvordan lindre multippel sklerose (MS) Symptomer naturlig med hjem rettsmidler

Hvordan lindre multippel sklerose (MS) Symptomer naturlig med hjem rettsmidler


Multippel sklerose (MS) er en autoimmun sykdom, noe som betyr at det er en sykdom der kroppens immunsystem skader sine egne celler. I MS, ødelegger kroppen myelin, beskyttelsesdekselet av nerver i rygg akkord og hjernen. Symptomer avhenge av alvorlighetsgraden av MS, og kan påvirke hukommelsen, syn, motoriske og kognitive funksjoner i hjernen. Multippel sklerose er den vanligste årsaken til uførhet i ung voksen alder. Den årsaken til MS er ukjent og kan være resultat av genetiske eller eksponering for miljøgifter.

Hvordan lindre multippel sklerose (MS) Symptomer naturlig med hjem rettsmidler

Ginkgo Biloba
En fersk medisinsk studie viste at urten ginkgo biloba forsinker prosessen med mental nedgang i MS-pasienter. Det forbedrer årvåkenhet, kognitiv funksjon og hukommelse

Cannabis
Cannabinoider i marihuana har blitt vist av medisinsk forskning for å bedre syn, hukommelse, mobilitet og andre symptomer på MS. I byen Spokane, Washington, hvor MS er utbredt, har klinikker blitt åpnet som kan distribuere fullmakt til å ta cannabis for medisinsk grunn

nattlysolje
Nattlysolje inneholder linolsyre, som er en fettsyre. Fordi myelin består av fettsyrer, er det sagt at, hvis tatt over tid, gjenoppbygger nattlysolje de beskyttende hylser av nervene

Oats
Havre er betraktet som en nervine urt, eller en som mater vev av nervesystemet. Rå og ubehandlet havre er gunstig for personer som har MS, og kan rett og slett bli spist eller tatt som en supplemen

Linfrøolje
Linfrø sies å være gunstig i MS. Det reduserer skade på myelin og kan lindre nummenhet.

Lindring av migrene hodepine

Ifølge Migraines.org, ca 36 millioner amerikanere lider av migrene. Migrene er alvorlig hodepine med smerter som kan være begrenset til den ene siden av hodet. Migrenepasienter opplever ofte flere symptomer, inkludert følsomhet for lys, lyd eller lukt, oppkast eller kvalme. Det finnes en rekke ulike behandlingstilbud for migrene hodepine, designet for å enten behandle smerte eller redusere forekomsten av migreneanfall.

Smertebehandling

Ifølge Migraines.org, de fleste over-the-counter medisiner er ikke effektive i å håndtere smerte. Spesielt advarer Migraines.org mot NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som Tylenol) fordi de ikke er effektive og kan forårsake gastrointestinale problemer. Migraines.org advarer også mot bruk av paracetamol og aspirin, som også er ikke sterk nok til å behandle migrene smerte og potensielt kan føre til en ekstra "rebound" hodepine hvis de brukes for ofte. Migraines.org advarer at selv mange medisiner som spesifikt sier "migrene relief" (som Excedrin migrene) ikke kan være sterk nok til å lindre symptomer. Migraines.org anbefaler to spesifikke OTC medisiner for smertebehandling: Fiorinal og Midrin. Reseptbelagte smertebehandling medisiner er også anbefalt og inkluderer kodein, Percodan, Demerol, Tylox og metadon.

Migrene Forebygging

Migraines.org har to forskjellige sett med medisinsk behandling som er anbefalt for migrene forebygging. Den første typen av migrene forebygging stoffet er rettet mot å forebygge migrene oppstår i det hele tatt. Den andre typen er rettet mot å avbryte migrene når de begynner. Narkotika er utformet for å stoppe migrene oppstår i det hele tatt inkluderer betablokkere (propranolol), kalsiumkanalblokkere, metysergid og antidepressive medisiner. Legemidler designet for å forstyrre eller avbryte migrene når de har begynt inkluderer ergotamin tartrate, dihydroergotamin, sumatriptan, naratriptan, rizatriptan, zolmitripan, electriptan, Frovatriptan og isometheptene mucate.

Holistisk Smertebehandling

Noen pasienter foretrekker å unngå medikamentell behandling og forsøke å behandle sine migrene helhetlig. Det finnes en rekke forskjellige måter å gjøre dette. Noen pasienter ta kosttilskudd som skal forhindre migreneanfall. Kosttilskudd inneholder petasites hybridus, Feverfew, vitamin B2 og magnesium. Andre pasienter bruker ulike smerte management teknikker eller alternative teknikker utformet for å forebygge migrene eller avbryte migreneanfall. Disse alternative teknikker inkluderer akupunktur (sette nåler på trykkpunkter), magnetterapi (iført magneter på kroppen for å justere den elektromagnetiske energien felt som avgis av kroppen) og biofeedback (kontrollere hudtemperatur og puls av kroppen). Disse behandlingene er utformet for å forebygge migrene oppstår, stoppe migreneanfall og administrere smerten forbundet med migrene.

Slik unngår & lindre migrene symptomer uten å Drugs

Migrene er en alvorlig type hodepine som kan forårsake intens bankende smerte, svimmelhet, lysfølsomhet og kvalme. Ulike faktorer kan bringe på en migrene hodepine, og forebygge disse typer hodepine ofte kaller for å identifisere triggere. Men selv om du ikke kan hindre en migrene, det finnes teknikker for å lindre smerte uten rusmidler.

Slik unngår & lindre migrene symptomer uten å Drugs

•  Slapp av musklene. Spenninger og stress kan utløse migrene. For å hindre en migrene eller stoppe en eksisterende angrep, søker et rolig sted å legge seg ned og hvile.

Slå av lysene. Fordi lysfølsomheten følger ofte migrene, er det best å hvile på et mørkt sted. Stenge persienner eller gardiner på soverommet for å blokkere sollys eller legge en klut over øynene dine.

3 øvelser med kaldt terapi. Bruk en ispose (en pakke med frosne grønnsaker vil gjøre i en klemme) for å lindre migrene smerte. Plasser pakken på pannen for å stoppe bankende smerte.

Hvis du vil bidra til å identifisere utløser migrene, holde oversikt over hodepine i en kalender. Vanlige triggere inkluderer mononatriumglutamat (MSG), sjokolade, meieriprodukter og høy-natrium matvarer. Hvis hodepine forekommer ofte, starte en hodepine journal og registrere dine måltider og drikke. Ta oppmerksom på når symptomene utvikler og eliminere midlertidig mulige gjerningsmennene fra kostholdet ditt for å se om migrene stoppe.

Begrens bruken av parfyme og andre dufter. Hvis migrene vanligvis utvikler etter bruk parfyme eller bruke dusj geleer, unngå disse irriterende å se om tilstanden bedres.

Få nok søvn. Utilstrekkelig søvn eller tretthet kan også bringe på migrene. Etablere en konsekvent søvn tidsplan der du sovner og våkner opp på samme tid hver dag. Mål for åtte timers søvn en natt.

Hint

 • Migrene vanligvis forsvinne innen 48 timer. Hvis din migrene ikke blir bedre med hjem rettsmidler eller forverres, kontakt lege.

Hvordan lindre kvalme Fra Medicine

Flere typer legemidlet forårsake kvalme etter at du ingest dem. Disse typer medisin kan omfatte aspirin, smertestillende og antivirale midler til HIV. Mange ganger kan du føle mer ubehag fra kvalme enn sykdommen selv. Det er flere ting du kan gjøre for å bidra til å lindre kvalme og føler seg mer komfortabel etter å ha tatt medisin. Les videre for å lære hvordan å lindre kvalme fra medisin.

Hvordan lindre kvalme Fra Medicine

•  Ta medisin med mat eller melk hvis den ikke spesifiserer ta på tom mage. Mange medisiner vil irritere mageslimhinnen forårsaker kvalme. Mat vil gi en buffer mellom mageslimhinnen og medisin for å lindre kvalme.

ligge stille i et mørkt, godt ventilert rom. Hold en vask innen rekkevidde bare i tilfelle du føler behov for å kaste opp. Lytt til avslappende musikk for å roe magen og sinnet.

Skyll munnen etter oppkast å lindre ytterligere kvalme. Dvelende smak i munnen kan gjøre kvalme verre. Puss tennene dine hvis du er i stand til å gjøre det uten oppkast igjen.

Snack på små mengder mat etter at kvalme er lettet. Spis bland matvarer som østers kjeks og kylling noodle soup. Drikk rikelig med klare væsker.

Utfør akupressur terapi. Legge press på P6 og ST36, som er plassert på baksiden av håndleddet og nær kneet. Sørg for å utføre akupressur på den nøyaktige plasseringen til å føle resultatene.

Drikk peppermynte te. Oljen i te vil berolige magen. Det vil også kurere en sår hals kan du få fra oppkast.

Hint

 • Spørre med din lege om medisiner du kan være i stand til å ta for å kontrollere kvalme. Hvis du er en kjemoterapi pasient kan være en kandidat for Trans-kutan elektrisk nervestimulering.
 • Søk medisinsk behandling hvis gul hud og øyne, smerter i brystet eller nedre del av magen og en fruktig ånde følger med kvalme.

Hvordan få lindring av tørre øyne

Hvordan få lindring av tørre øyne


Det virker som det er ingen kur, men du kan få noen lettelse fra tørre øyne. Det er noen kortsiktige rettsmidler og narkotika for å gjøre øynene dine føler meg mye bedre. Hvis du har kronisk tørre øyne syndrom, er det første du vil ønske å gjøre snakke med legen din for å sørge for at det er et øye og synsforstyrrelse og ikke en autoimmun tilstand. Mange menn og kvinner over 40 opplever tørre øyne, og særlig kvinner i overgangsalderen. Det kan også skje noen ganger i løpet av svangerskapet. Det er noen ganger forårsaket av fysiske og hormonelle endringer vi gå gjennom.

Hvordan få lindring av tørre øyne

For å få litt lindring av tørre øyne, kan legen anbefale at du legger fisken til kosthold som er rikt på omega 3 fettsyrer, eller ta omega 3 tilskudd. To anbefalte fisk er laks og torsk. Krabbekjøtt er bra også.

Avstå fra å gni øynene ettersom dette irriterer dem og gjør tilstanden verre. For å bidra til å spre fuktigheten du har i dine øyne, kan du blinke med vilje og raskt.

I ditt hjem kan du prøve en luftfukter. Jeg har funnet en fontene i stuen var fint å se på og holder fuktighet i luften.

drukket alkoholholdige drikker har en tendens til å dehydrere kroppen din. Det er viktig å drikke ekstra vann med en alkoholholdig drikke for å redusere virkningene. Hvis du elsker å drikke så lære å elske vann også.

Hvis du trenger umiddelbar lindring fra verkende øyne, kan du prøve å fukte en vaskeklut med varmt, ikke varmt vann og legg den over øynene og nesen og pust i fuktighet som det vil også trenge øyelokkene. Endre den til en annen varm en når den er avkjølt.

Mange voksne også bruke teposer plassert i varmt vann, presset ganske tørr og la seg ned med dem over øynene.

Hvis du er ute og reiser, bære over disk øyedråper merket "kunstige tårer".

Hvis øyet tørrhet vedvarer, er det et medikament på markedet som hjelper. Snakk med legen din om reseptbelagte medisiner som øyedråper eller andre legemidler som brukes til å kontrollere tørt øye syndrom.

Hint

 • Ikke bruk noen kontakt vann for å fukte øynene da det inneholder kjemikalier som kan ytterligere irritere dine delikate øye membraner.
 • Lange timer foran datamaskinen kan anstrenge øynene dine. Hviler i et mørkt rom med en varm klut eller øyemaske vil lindre ubehaget.
 • Ikke bruk dråper til rødhet eller kløende øyne, da de kan bare irritere dine allerede smertefulle tilstanden.
 • Ikke bruk noen vegetabilske skiver som de kan dryppe juice og svi øynene dine.

Hjem tiltak for lindring fra hemorroider

Hjem tiltak for lindring fra hemorroider


Hemorroider er en betennelse eller hevelse av årer i og rundt anus og lavere rektum. Regnes for å være en av de vanligste medisinske lidelser, er det lett å behandle gjennom ikke bare en rekke medisiner, men gjennom en rekke rettsmidler som finnes i hjemmet og gjennom endringer i livsstil.

Hjem Forebygging

En av de enkleste måtene å behandle eller forebygge hemorroider er å eliminere rekke faktorer som kan forårsake eller forverre tilstanden.

Når rengjøringen selv etter avføring, bare bruke hvit-farget, myk, ikke-parfymert toalettpapir, gjerne fuktet under en kran, og tørk fra foran til bak i jevne, lette strøk.

Unngå tunge løft, som det kan etterligne effekten av anstreng for hardt mens du er på toalettet.

Sjekk din vekt, som økt vekt gir mer press på nedre ekstremiteter, øker risikoen for hemoroider.

Hjem Behandling: Ikke-spesifikk

I tillegg til å følge de forebyggende tiltakene som er skissert ovenfor og de mange typer kremer og medisiner tilgjengelig på drugstores, er det en rekke husholdningsrettsmidler for å lindre smerter forbundet med hemorroider.

Først og fremst, skrape hemorrhoid bør unngås for enhver pris. Mye som skrape en mygg bite, vil det bare forverre tilstanden i det lange løp, og øke risikoen for å skade veggene i venene.

En Sitz-bad, karakterisert ved at den lidende sitter i et badekar fylt med varmt vann med knærne hevet, er ansett av de fleste for å være en av de mest effektive måter å behandle hemoroider. Det varme vannet har en todelt effekt: Ikke bare hjelper det lindre smerten; det øker blodtilførselen til området, hjelpe til krympende de hovne årer.

Se på kostholdet ditt. Visse matvarer, for eksempel kaffe, brus og noe krydret, har en tendens til å føre til en større grad av smerte når du har å gjøre avføring, noe som kan gjøre hemoroider spesielt smertefulle og kløende.

Smertestillende midler som ibuprofen, aspirin og paracetamol, kan gi et minstemål av lettelse å hemorrhoid smerte.

Kalde omslag kan bidra til å redusere hevelse og gi en kort nivå av lettelse fra ubehag.

Witch Hazel

Marvin Schuster, MD, sjef for Institutt for Digestive Diseases på Francis Scott Key Medical Center i Baltimore, Maryland, antyder anvendelsen av trollhassel til endetarmen med en bomullsdott til å behandle eksterne hemorroider. Han sier at trollhassel gjør at blodkarene til å krympe og kontrakt, og dette er grunnen til barberere bruke den før barbering.

Stoneroot

Ifølge Richard Mabey i sin bok "New Age herbalist," er stoneroot (collinsonia) kjent styrke struktur og funksjon av venene og kan tas for å kontrollere hemorrhoid symptomer. Grady Deal, DC, Ph.D., en ernæringsmessig kiropraktor og psykoterapeut i Koloa, Kauai Hawaii, sier at det fungerer som en snerpende, som kan være nyttig.

Riktig dosering er to kapsler (375 milligram hver) med et glass vann mellom måltidene. Som med alle homøopatiske midler, bør en lege konsulteres før du starter en regiment å sikre sikkerhet og minimering av alvorlige bivirkninger.

Midlertidig lindring av pinworms hos barn

Midlertidig lindring av pinworms hos barn

Midlertidig lindring fra Barnemark infeksjon symptomer involverer mange av de samme grunnleggende behandlinger bestemoren din ville råde. De fleste forslagene er basert på å forbedre renslighet og beroligende endetarms området.

Sug

Suge det berørte området i et badekar med havregryn for å lindre kløe og irritasjon. Suge bør følges av en dusj for å minimere overføring av egg fra hud til hud kontakt eller via sengetøy.

Fuktig Cloth

Legg en fuktig klut på området for å lindre irritasjon. Tørke av med en fuktig klut kan fjerne døde ormer og ferske egg som kan være årsaken til irritasjon, men kluten bør ikke brukes av andre familiemedlemmer som det kan bære levedyktige egg.

Cream

Påfør en kløe stillende krem ​​til området. En krem ​​eller salve som Lanacaine (en som også inneholder en aktuell bedøvelse eller er formulert for endetarms området) kan stoppe kløe, og trangen til å klø, pluss hjelpe med ubehag.

Rent Undertøy

Fersk sengetøy og en vanlig endring av underbukser kan bidra til å forhindre spredning av egg og gjøre den berørte personen føler seg bedre mentalt og fysisk. Endre undertøy to ganger om dagen, spesielt når du bruker en krem ​​eller salve.

Wash

Vask i morgen for å fjerne fersk lagt egg. Vær spesielt oppmerksom på huden på baken og anus, og bruke en egen klut for disse områdene for å hindre spredning av egg til andre steder.

Hvordan å lindre smerten av en øreinfeksjon hjemme

Det er en liten lomme av luft bak trommehinnen kalles mellomøret. Til tider kan bakterier komme inn i mellomøret, forårsaker den til å fylle opp med pus. Når det skjer, har du en ørebetennelse. Leger foreskrive antibiotika for å drepe infeksjonen. De fleste pasienter ønsker også å behandle smerte av en øreinfeksjon hjemme for å finne lindring fra øreverk som følger med det.

Hvordan å lindre smerten av en øreinfeksjon hjemme

•  Legg en varm flaske med vann, en varm salt bag eller en varmepute mot øret. Hold den der så lenge som mulig for å lindre ørebetennelse smerte.

Bruk smertestillende medikamenter som paracetamol eller ibuprofen på fire timers mellomrom. Hvis du behandler et barn eller en ungdom, ikke bruk aspirin eller produkter som inneholder acetylsalisylsyre, fordi det kan føre til Reyes syndrom.

Tenk over-the-counter aktuell øredråper som er spesielt utviklet for å lindre øreverk smerte. De kan bli funnet i et apotek i samme inndeling som øyedråper.

Prop ene side av sengen opp ved å plassere en pute under madrassen for å heve hodet. Sove i en vinkel, kan avlaste noe av trykket i øret.

Hvordan å lindre symptomer på Lyme sykdom

Hvordan å lindre symptomer på Lyme sykdom


Lyme sykdom er en vanskelig sykdom fordi symptomene kan endre nesten daglig. Noen symptomer inkluderer en høy feber, sårhet i muskler og ledd, hodepine, utslett som sprer seg over hele kroppen, lysfølsomhet og sår hals. Det kan være vanskelig for et barn, eller til og med en voksen, å komme gjennom symptomer på Lyme sykdom uten å bli utålmodig og frustrert. Selv med antibiotikabehandling, kan symptomene vare alt fra to uker til et par måneder.

Hvordan å lindre symptomer på Lyme sykdom

•  Ta medisin. Hvis pasienten har en hodepine eller muskel / leddsmerter, veksler med Tylenol og ibuprofen. Tylenol vil være bedre for hodepine, men ibuprofen vil være best for muskelsmerter. Bruk en kald kompress på hodet om nødvendig for å kjøle ned en feber.

Bruk nyanser. Følsomhet for lys kan være et stort problem blant Lyme sykdom lider. Sørg for at pasienten bærer solbriller når du går utendørs og selv inne i sterkt lys. Dette vil eliminere stress på øynene. Hvis smerte og følsomhet vedvarer, kan du bruke en kald komprimere over øynene.

Treat utslett. Utslett kan vises og spredt på en Lyme sykdom pasienten, særlig om natten. Ofte vil pasienten ha en blink utslett, men av og til en annen type av utslett vil være til stede, vanligvis etter et mønster av leddene eller i blodet. Disse utslett kan vises hele dagen eller bare om natten og kan være utrolig kløende og ubehagelig. For å dempe disse utslett, bruker hydro-kortison krem ​​for å redusere kløe og hevelse og Calamine lotion å kjøle utslett.

Drikk te og vann. Det er mulig for pasienten å oppleve andre kalde lignende symptomer, for eksempel en sår hals. Det beste er å drikke beroligende te eller isvann og å sørge for å ha en mengde av hals-belegg hoste dråper på hånden, spesielt med sitronsmak, eller hva pasienten foretrekker.

Rest. Uansett omsorg pasienten craves er et godt mål på hva som er best for ham. Pasienten bør sørge for å få mye hvile og se en lege umiddelbart dersom symptomene begynner. Lyme sykdom kan ikke behandles uten antibiotika og langsiktig infeksjon kan forårsake nerveproblemer, lammelser og død. Vennligst ta Lyme sykdom behandles umiddelbart hvis du tror du kan ha det.

Hint

 • Disse tipsene er ikke rettsmidler for Lyme sykdom. De er bare ideer om hvordan å lindre symptomene som kan oppstå.
 • Se en lege dersom noen av disse symptomene vedvarer.

Hvordan å lindre smerter fra vann i øret for barn

Vann i øret, også kjent som "svømmer øre», kan være svært smertefullt for barn. Den er forårsaket av en infeksjon som oppstår når vann kommer inn i øret når barnets hode er neddykket under vann, for eksempel under et bad. Det finnes flere teknikker du kan bruke for å lindre smerten fra vann i øret og for å behandle infeksjonen.

Hvordan å lindre smerter fra vann i øret for barn

En forsiktig rense det ytre øret før behandling av svømmer øre. Du kan gjøre dette med en varm, fuktig vaskeklut.

For et mildt tilfelle av svømmer øre, lage en løsning ved å blande en kopp hvit eddik med en kopp vann. Sett flere dråper av oppløsningen inn i det berørte øret to ganger om dagen.

Hvis smertene vedvarer, be legen om å forskrive antibiotika øredråper å rydde opp infeksjonen. Spør også om barnets øre er hovent nok til å rettferdiggjøre et øre veke. Et øre veken er fremstilt av et absorberende materiale, som sveller når øredråper er anvendt for å sikre at de øredråper når infeksjonen side.

Hvis øredråper forårsake brennende, spør legen din om forskrivning mindre sure øredråper. Disse er mindre sannsynlig å irritere barnets øre, men kanskje ikke har den samme effektiviteten.

Hint

 • Hvis barnet ditt konsekvent lider vann i øret, spør legen din om det kan være en underliggende hud problem, for eksempel ezcema eller en soppinfeksjon.
 • Ikke bruk antibiotika øredråper, eller noen antibiotika, uten resept fra lege.

Hvordan å lindre smerten av nyrestein

Hvis du lider av nyrestein, du vet alt for godt hvor vondt det kan være å passere de harde krystallformasjoner fra kroppen din. Selv om det ofte ukjent hvorfor nyrestein dannes, kan de være et resultat av overflødig vitamin D i kosten, metabolske forstyrrelser, eller enkle genetisk. Heldigvis finnes det en rekke måter som du kan lindre smerten mens du passerer steinene.

Hvordan å lindre smerten av nyrestein

•  Drikk marshmallow rot te tre til fire ganger om dagen for å hjelpe lindre betennelse i urinveiene og redusere smerte som kroppen din er passerer nyrestein. Mens marshmallow root er et flott hjem behandling, bør du unngå andre urtete, som de inneholder tanniner som faktisk kan constrict slimhinnen i tarmen og urinveiene midlertidig, og forverrer problemet.

Kontroller at du drikker minst 2 liter vann hver dag for å hjelpe kroppen din å flytte steinene gjennom urinveiene. I tillegg til vann, kan du drikke opp til en liter aloe vera juice daglig som steinene passerer å bidra til å redusere størrelsen og i sin tur, lette smerter.

Legg en vibrerende massasjesetet i løpet nyrene dine i 10 minutter fem til seks ganger om dagen for å hjelpe løsne og bryte opp steiner. Hold alltid massasje forsiktig mot huden, så sterkt press på nyrene kan føre til smerte og forverre delikat urinveiene.

Ta en lang, rask gange for å lette smerten og bestå nyrestein raskere. Walking stimulerer urinveiene og hjelper tyngdekraften til å gjøre den jobben, flytte steinene lenger og lenger ned kroppen før de kan sendes.

Spis så mye vannmelon som du kan mulig håndtaket, da det tilbyr en søt kilde til vann, bidrar til å rense urinveiene og inneholder kaliumsalter som stimulerer vannlating.

Snakk med legen din om myke vev muskelavslappende hvis ditt hjem rettsmidler ikke fungerer. Mens reseptbelagte medisiner bør alltid være en siste utvei, tar muskel relaxers for noen dager kan være akkurat det du trenger for å lindre smerten og fortsette med din daglige rutine.

Hvordan du skal plassere en baby til å lindre kolikk

Kolikk kan være frustrerende for foreldre så vel som baby. Ikke mye er kjent for sikker på om kolikk, bortsett fra at den er preget av magesmerter og masse gråt. Mens kolikk kan synes å skje plutselig og virke umulig å stoppe, det finnes måter å lindre babyens alvorlig ubehag. Forskjellige posisjoner kan fungere bedre enn andre, men det viktigste å huske er å konsentrere seg om å lindre stress på babyens spent mage.

Hvordan du skal plassere en baby til å lindre kolikk

Konstant kontakt kan bidra til å avlaste en kolikk baby. Plasser barnet i en slynge for så lenge som mulig, minst to eller tre timer.

Strekk en arm over kroppen din. Legg din baby, med forsiden ned, med magen på underarmen og ansiktet ved albuen.

Når babyen legger ansiktet ned over underarmen, har bena skrev hånden. Plasser den ledige hånden på babyens tilbake for støtte og bruke underarmen for å sette litt press på babyens mage.

Slå babyen rundt og legge ham på ryggen på fanget, med bena pekte på deg. Vekslende hver etappe, forsiktig pumpe bena som en sykkel for å bidra til å avlaste magen smerte.

Hvordan finne lindring fra hemorroider

Hvordan finne lindring fra hemorroider


Hemorroider er en svært vanlig sykdom der store støt eller klumper skjemaet rett innenfor eller utenfor endetarmen. Selv om vanlig blant gravide hemorroider kan utvikle seg i alle i alle aldre og kan presentere med lett blødning i endetarms området sammen med smerte, hevelse og kløe. Lindring fra hemorroider kan bli funnet hjemme med noen over-the-counter rettsmidler og noen få enkle trinn.

Hvordan finne lindring fra hemorroider

Fyll badekaret med litt varmt vann og suge din nedre halvdel i 15 minutter om morgenen. Dusje eller bade som du regelmessig ville og vaske endetarms området med vann. Klapp tørr og lufttørke i 10 minutter før du tar på klær. Gjenta om kvelden før sengetid.

Ikke spis krydret mat til hemorroider er borte. Krydret mat vil bare agitere området når når du gjør avføring. Også holde seg borte fra alkohol og koffein som kan gjøre tarmer vanskeligere å flytte.

spre et tynt lag av hydrokortison hemoroide krem til rektal område hvor støt er tilstede. Påfør som anvist av bestemt merke som nødvendig for å lindre kløe. Påfør alltid kremen til et rent endetarms området.

Sitt på en pute når det er mulig når du sitter. En pute vil myke trykket plassert på din bak når du sitter. Apotek selger puter laget spesielt for sitteplasser som er lett oppblåsbare å ta med deg på farten.

Bruk uparfymert, alkoholfritt baby kluter etter avføring og ikke bruke vanlig toalettpapir rundt endetarms området til hemorroider har ryddet opp. Regelmessig toalettpapir er for tøffe for denne delikate området og vil bare gjøre hemorroider verre.

Fryse en pose med vann eller kjøpe store isposer og sitte på dem for å bidra til å lindre kløe og hevelse. Gjør dette som nødvendig for kløe lettelse. For å gjøre isposer hjemme fylle en stor lukkbar sandwich bag med vann; deretter plassere den i en større lukkbar sandwich bag og legg den flatt i fryseren for å fryse i to til tre timer.

Hint

 • Et produkt som kalles CLENZONE er tilgjengelig på visse helse butikker. Dette er et lite apparat som festes til toalettsetet og spruter en tynn strøm av vann inn i rektum området etter hvert avføring. Det tjener til å rense og beroliger området.
 • Har alltid hemorroider diagnostisert av legen din dersom dette er første gang du snakker med dem, så det kan være en alvorlig underliggende årsaken.
 • Hvis hemorroider ikke går bort etter en uke med å behandle dem oppsøke lege.