Digidexo.com

Hvilke matvarer bør du spise hvis du har høyt kolesterol?

Høyt kolesterol er en vanlig helseproblem for mange mennesker i dag. Høyt kolesterol er et problem fordi det kan føre til systemsvikt slik som hjerteinfarkt og tilstoppede arterier samt hjertesykdom. Det er noen måter å redusere kolesterolet ganske enkelt ved å velge ulike matvarer å spise.

Bruksanvisning

•  Spis mye frisk frukt. De naturlige syrer i frukt vil stimulere systemet, bidrar til å behandle fett og konvertere den til energi samt gi en rekke fantastiske vitaminer og næringsstoffer som er bra for deg. Unngå hermetisert frukt, siden disse ofte er bevart i tunge sirup fylt med sukker og konserveringsmidler.

Spis vanlig popcorn, brød, pasta og frokostblandinger. Dette er alt bra for deg når de er vanlig, betyr ingen salt, smør eller ost. Karbohydratene er fint med disse matvarene, og de er friske og har svært lite fett, om noen i det hele tatt.

Drikk lettmelk. Alle vet melk gjør en kropp godt, men bare lettmelk eller skummet melk. Unngå helmelk. Du vil ha det gode fettet i kroppen din, ikke det overskytende finnes i hele melker.

Kjøp magert kjøtt som fisk og kylling. Du fortsatt trenger protein, men du må være forsiktig med hva du velger. Magert kjøtt som fisk, kylling og selv kalkun gi deg all den protein kroppen din trenger samtidig kutte ned fettinntaket betraktelig. Du kan ha en biff nå og da, men velger de som har mindre fett på dem, eller fjerne fettet før du spiser.

Tygg på nøtter, avocado og frø. Disse er alle store snacks fylt med sunt fett som er gunstig for systemet ditt. Spis disse på en noe regelmessig, men ikke hver dag.

Hint

  • Det er greit å slå stort på og har noen ting på de "dårlige" -liste nå og da, men i ekstrem moderasjon.
  • Ikke spis for mye fra en matvaregruppe på én dag eller for ett måltid.