Digidexo.com

Hvordan redusere midsection

Hvordan redusere midsection


Midsection er en bekymring område for mange mennesker som sliter med å ta fettet av og toning magemusklene. Overflødig fett rundt magen er ikke bare skjemmende, det er helsefarlig. En flat, stram mage er et resultat av å spise sunt, styrkeøvelser og hjerte-condition. Med dedikasjon til denne sunnere livsstil, MayoClinic.com hevder, "din tålmodighet og innsats vil lønne seg i en levetid på bedre helse."

Hvordan redusere midsection

En makeover kostholdet ditt. Flertallet av ernæring bør komme fra grønnsaker, magre proteiner og fiberrikt korn.

•  Klipp ut stekt mat, sukker og raffinerte karbohydrater - som finnes i matvarer som hvitt brød og hvit ris. Disse matvarer gjør mer skade enn godt, og gir lite næring for sin høye kalori teller. Snack på frukt, grønnsaker og nøtter hvis du er sulten mellom måltidene.

Shed overflødig kroppsvekt i midsection ved å trene i minst 30 minutter hver dag. Kardiovaskulær trening er viktig for å brenne gjennom magefett. Få bevegelse ved jogging, spille tennis, sykling, svømming eller trene på studio på et moderat intensitet.

Styrke abs ved å utføre planke øvelser annenhver dag. Lå flatt på magen og løft opp på albuene. Suge magen i ryggraden og hold denne stillingen så lenge du kan. Arbeid opp til å holde på i et minutt. Gjenta opptil fem ganger.

Utfør sett med crunches tre til fem dager i uken. Lå flatt på ryggen med bena bøyd i knærne. Fold hendene bak hodet og løft overkroppen opp fra bakken. Slapp av halsen som du løfter frem mot knærne. Hold et øyeblikk og deretter slippe ned til bakken. Arbeid deg oppover til tre sett med 30 crunches.

overvåke utviklingen ved å sette små mål. Tar sikte på å erstatte middag cookie pause med en sunnere snack, løpe litt lenger hver dag og holder planken i noen minutter mer hver gang du utfører den. Begynn i det små og jobbe deg opp gradvis.

Hint

  • Se en ernæringsfysiolog eller lege før du begynner på ny trening diett.