Digidexo.com

selg plasma

Kan jeg få betalt for Blood Plasma?

Kan jeg få betalt for Blood Plasma?


Selge blodplasma er et alternativ for å gjøre litt penger på relativt kort tid. Plasma er fluidet som omgir blodcellene. Selge det vil ikke gjøre deg rik, men det kan sette litt ekstra penger i lomma. Bare passe på å følge noen forholdsregler for å beskytte din helse og helsen til andre og være klar over hvor mye penger du vil motta for tjenesten.

Prosessen

Den amerikanske Røde Kors 'Blood Donation nettside sier at donert blod går gjennom fem trinn - donasjon, bearbeiding, testing, lagring og distribusjon. Mest interessant for deg som giver er donasjon, behandling og testing av scenen. Fordi blodet kommer i åtte forskjellige typer, må donasjon sentre omfattende teste blodet til å sørge for at det ikke inneholder noen patogener og er fri for misdannelser eller betingelser. Når testet, blir blodet separeres i blod, serum og plasma, og deretter lagret. Etter lagring, blod levert til sykehus over hele landet.

Forberedelse

Ifølge artikkelen "Selg Plasma - Selge Blood Plasma" på BloodMobile.com, er det en rekke ting du kan gjøre før du donere plasma som vil gjøre opplevelsen mer behagelig. Spis et sunt og balansert måltid på dagen du donere plasma. Dette vil holde deg fra følelsen ør, svimmel eller på annen måte ubehagelig etter donasjon. Du bør også unngå å drikke alkohol for opp til tre dager etter donasjonen. Alkoholholdige drikkevarer kan føre til dehydrering, noe som gjør det vanskeligere for plasma å regenerere. Hold deg hydrert før, under og etter inngrepet. Drikk rikelig med væske, særlig vann og drikker med lite til ingen sukker. Før donerer du vil bli gitt en kort fysisk og du må diskutere din medisinske historie med en plasma-donasjon tekniker. Har en generell idé om din helse historie og merk eventuelle vilkår eller komplikasjoner du kan ha hatt angående blod i fjor.

Kostnader

Nøyaktig hvor mye penger du får for din donasjon vil avhenge av mengde og type plasma du donere samt anlegget du bruker til å donere plasma. Plasma og fullblod donasjoner er alltid nødvendig, men de fleste steder anbefaler å donere plasma bare to ganger i uken. Å donere oftere kan sette din helse i fare. Du kan også bli betalt mer enn noen givere hvis du har en sjelden blodtype eller om blodet ditt inneholder antistoffer som er i høy etterspørsel. Sjeldenhet av din plasma vil bli bestemt i løpet av screening prosessen etter donasjonen.

FDA Krav til Selg HCG

FDA Krav til Selg HCG


HCG, humant choriongonadotropin, er en placental hormon som finnes i serum, plasma og urin. Med riktig in vitro medisinsk utstyr, kan påvisning av dette hormonet indikere om en kvinne kan være gravid. Produsenter kan selge hCG in vitro diagnostiske enheter til legekontorer og kliniske laboratorier bare etter sender et program som følger det amerikanske Food and Drug Administration krav.

Data og statistiske analyser

Produsenter har til å gi forskjellige testdata og statistiske analyser ved innlevering av IVD markedsføring søknad til FDA. FDA krever demonstrasjon av ytelsesegenskaper som gjelder alle prøver og materialer som brukes til detalj statistiske forskjeller. Et annet krav om føderal forskrift om salg av hCG-enheter er at produsentene må beskrive hvilke typer prøver som brukes til testing data som serum og urin fra ikke-gravide, gravide og kvinner i overgangsalderen.

Produsent Statement

Produsenten kan diskutere visse aspekter ved anordningen av testfunksjoner. Slike evner involvere påvisning av graviditet basert på fra når den først savnet perioden skjedd (ikke før) med mindre validering er laget med de nødvendige kliniske data. Produsenten kan også inneholde referanser som gjelder varierende grad av hCG som kan gå ubemerket under unnfangelsen, implantasjon og første trimester tidsramme.

Merking og begrensninger

FDA krever at produsentene av hCG medisinske enheter gir pakningsvedlegget etiketter skisserte produktinformasjon. Etikettene må ha konsis ordlyden som er lett forståelig. Noen tegninger eller illustrasjoner må være klar nok for den gjennomsnittlige brukeren av apparatet kan tolke. Denne innsatsen kan også beskrive produkt begrensninger. Slik informasjon kan oppgi enheten er ikke beregnet til annen bruk bortsett fra en tidlig deteksjon for graviditet eller positiv hCG kan fortsatt bli oppdaget flere uker etter en abort eller levering.

Hvordan tjene penger på å selge kroppsvæsker

Hvordan tjene penger på å selge kroppsvæsker


Selge kroppsvæsker blir en stadig mer populær måte å tjene litt ekstra penger. Denne artikkelen detaljer som kroppsvæsker kan bli solgt, og hvordan du skal gå om det.

Bruksanvisning

Plasma
Den mest opplagte måten å tjene penger på er gjennom å selge blod for pengene, som vanligvis gjøres gjennom donasjon sentre. Hva du får betalt for er faktisk ikke blod, men plasma, og prosessen sies å være mye mer smertefullt enn å gi blod er vanligvis.

Screening prosessen gjøres vanligvis ved senteret før selve donasjon er behandlet, og krever at du er fri for sykdommer som kan overføres gjennom blodet, og at det er trygt for deg å gi blod eller plasma selv.

Plasma donasjoner vil netto du $ 30- $ 80 per sesjon.

Organs
I noen land er det vanlig for folk å ha sine organer fjernet av en lege, og å selge dem for store summer. Lovene om denne praksisen i USA er varierte, men det er sikkert ulovlig i noen.

Selv om mange mennesker tenker på dette som en lyssky svarte markedet type affære, er det offisielle kanaler i noen steder som kan tas. Søknadsprosessen innebærer en ganske omfattende batteri av tester for å være sikker på at orgelet er funksjonell og at du kan leve uten.

De fleste organer vil hente mellom $ 20000- $ 60000, men sjekk lovligheten i ditt land før du går å spørre legene å fjerne noe.

Sperm og egg
Både menn og kvinner kan tjene penger fra sine kjønnsorganer ved å selge sperm og egg hhv. De potensielle donorer blir screenet for en rekke arvelige egenskaper og plager, og er pålagt å være i god helse. Det er til og med åpne markeder for sperm spesielt hvor vellykket eller gode jakt menn kan komman tusen for ett glass av deres sperm.

Sæddonasjon er mye mindre arbeid da eggdonasjon, som krever daglige injeksjoner av fruktbarhet narkotika hver dag i en måned for å øke antall egg høstet. Det er også en mindre operasjon for å fjerne egg som bærer den vanlige risikoen.

Forvente å gjøre $ 60- $ 120 per prøve for sperm og $ 2000 $ 7000 per måned for egg donasjoner.

Surrogacy
Bære en baby i ni måneder for noen andre er potensielt en av de bedre tjene måter å tjene penger fra din egen kropp. Bare kvinner kan gjøre dette selvfølgelig som menn mangler riktig utstyr. Denne praksisen er også ulovlig i noen steder, men er en voksende industri.

Det er risiko selvfølgelig med denne type virksomhet, som for eksempel det faktum at mange kvinner synes det er vanskelig å gi opp en baby de har båret i ni måneder. Det er også den vanlige risikoen forbundet med å ha en baby.

Surrogacy vil vanligvis tjene $ 20000- $ 70000 for ni måneders arbeid.

Om Blood plasma donasjon Centers

Blodplasma donasjon sentre samle plasma, og vanligvis andre typer blod, fra givere. Plasma er en komponent av helblod. Plasma utgjør over halvparten av det totale volum av blod; resten er blodceller som flyter inne i plasma. Plasma består av hovedsakelig vann, men inneholder også vitaminer, proteiner, koagulasjonsfaktorer, mineraler, hormoner og karbondioksid. Plasma donasjoner er nødvendig av mennesker med hemofili og immun mangler, gravide, nyfødte babyer, akuttmottaket pasienter og brenne ofrene. Plasma er også brukt mye av farmasøytiske selskaper for å gjøre behandlinger. Fordi plasma regenereres så raskt kan du ofte donere to ganger i uken.

Donasjons Krav

Kravene for å donere plasma er svært lik donere blod og inkluderer å være 18 år eller eldre, over 110 pounds, og følelsen godt og sunt. Du kan heller ikke ha noen sykdommer som påvirker blodet som hepatitt, HIV og kreft. Din donasjon senter vil fortelle deg noen andre krav.

Forberedelse

For å donere plasma, vil du sannsynligvis trenger for å gjøre en avtale. Donere plasma tar lengre tid enn å gi blod så de fleste sentrene ikke tar walk-ins. Starter dagen før du donere plasma bør du være sikker på å drikke rikelig med vann, noe som vil hjelpe deg til å føle godt under og etter donasjon, og vil hjelpe kroppen din etterfylle tapt vann i plasma. Før du drar til din avtale bør du spise et godt måltid.

Donasjon Process

Før donasjon vil du bli skjermet og motta en mini-fysisk. Når du donere en nål settes inn i venen din og ditt blod vil bli fjernet. Blodet blir deretter spunnet rundt for å separere celler fra plasma. Med jevne mellomrom blodceller vil bli returnert til deg, i motsetning til med en hel blodgivning. Dette kalles plasmaferese. Denne prosessen tar omtrent en time.

Bruk av Plasma

Plasma donasjoner kan brukes i en rekke måter. Plasmaet kan gå direkte til pasienter, eller kan selges for bruk i medisinsk forskning eller behandling utvikling. Du kan ikke velge hvordan din plasma vil bli brukt.

Kompensasjon

Noen sentre gir givere med kompensasjon for sin tid, som kan variere sterkt i mengde. Andre organisasjoner gir poeng for å bli innløst for gaver, og andre ikke gi kompensasjon. Noen sentre er for-profit og noen er non-profit. Du er mer sannsynlig å bli betalt for plasma hvis du bruker en for-profit center.

Finne en senter

Du kan finne donor sentre i gule sider og online. Hvis du har en preferanse, spør om hvilken type kompensasjon tilbys av at sentrum.

Blood plasma donasjon sentre i Raleigh

Det er to plasma donasjon sentre som opererer innenfor Raleigh bygrensen, hvorav bare aksepterer plasma fra mennesker med en blod koagulasjon sykdom. Det andre senteret i Raleigh, Talecris Plasma Resources, har også en filial i nærheten Fayetteville, North Carolina. Biolife Plasma driver donasjon fasiliteter ligger i Fayetteville og Greensboro. Nedenfor finner du adresser og telefonnumre til plasma donasjon fasiliteter i og rundt Raleigh. Interesserte kan ta kontakt med hvert kontor for å sette opp en donasjon avtale og diskutere kompensasjon.

Talecris Plasma Resources

Talecris Plasma Resources, Inc. (TPR) er et nasjonalt plasma donasjon selskap med avdelinger i 23 stater. Givere er kompensert monetarily hver gang de gir plasma på Raleigh Talecris anlegget, som handler om en ti-minutters kjøretur fra sentrum av Raleigh. Som de fleste anlegg av sitt slag, gjør Telecris Plasma Resources givere til å gi plasma ikke mer enn to ganger i uken, og donor må tillate 48 timer mellom hver donasjon økt.

Adresse: 3621 New Bern Ave. Raleigh, North Carolina 27610
Telefonnummer: (919) 231-2744

HRF, Inc.

HRF, Inc., som står for hemofili Relief Fund, er en plasma-senter som tar imot donasjoner bare fra folk med koagulasjonsforstyrrelser. Selskapet ble startet på midten av 1980-tallet av seks personer med hemofili. Deres mål var å skape et sted for folk med blodsykdommer å selge sine plasma i et internasjonalt marked. Ifølge nettsiden deres, tiltrekker HRF, Inc. givere fra hele landet. Alle givere må ha en koagulering sykdom og må teste negativt for HIV.

Adresse: 5108A Oak Park Road Raleigh, North Carolina 27612
Telefonnummer: (919) 782-0262

Talecris Plasma Resources-- Fayetteville

Talecris Plasma Resources opererer også en filial i Fayetteville, North Carolina, som er 64 miles unna Raleigh.

Adresse: 446 Grove Street, Fayetteville, North Carolina 28301
Telefonnummer: (910) 323-4154

Fayetteville Biolife Plasma Senter

Biolife er et internasjonalt plasma donasjon selskap med anlegg over hele USA og Østerrike. Givere tilbringe opptil to timer å donere plasma per økt og er betalt av Biolife for sine tjenester. Givere må være 18 år, veie minst 110 pounds og må teste negativt for HIV og hepatitt. The Fayetteville grenen av Biolife er en 70-kilometer kjøring fra sentrum Raleigh.

Adresse: 4441 Bragg Blvd. Fayetteville, North Carolina 28303
Telefonnummer: (910) 764-9300

Greensboro Biolife Plasma Senter

? Biolife er en landsdekkende plasma donasjon selskap og hver av sine anlegg følger de samme regler og prosedyrer. Greensboro grenen av Biolife ligger 76 miles fra Raleigh, som ligger bare 6 miles lenger enn Fayetteville grenen.

Adresse: 1409 Yanceyville Street, Greensboro, North Carolina 27405
Telefonnummer: (336) 315-5425?

Glukose nivået av blod Vs. Plasma

Glukose nivået av blod Vs. Plasma


Glukose er et enkelt karbohydrat som fungerer som den primære kilden til energi for levende organismer. Blodsukkeret målt ved blod-og urinprøver, og som alle andre kroppens kjemi, har det normale og unormale områder.

Bakgrunn

Før oppfinnelsen av blodsukkermåler mer enn 20 år siden, ble blodsukkeret beordret av legen og testet i et sykehus lab eller annen klinisk laboratorium. Normale - og unormale - glukose spredning ble etablert ved hjelp av plasma.

Betraktninger

Oppfinnelsen av blodsukkerapparat gitt diabetikere med muligheten til å overvåke sine egne blodsukkeret hjemme som helst på dagen eller natten, uten å bli først sett av sin lege.

Prøvetaking

De fleste kliniske laboratorier bruke plasma eller serum fra blod oppnådd ved venepunktur for glukosetesting. Den blodglukosemåler benytter en dråpe blod, vanligvis oppnådd ved finger punktering.

Sammenligning

Fasting, hel-blodsukkernivået hos personer med normal hematocrits er om lag 10 prosent til 12 prosent lavere enn fastende plasma glukosenivåer. I sitt kapittel om "karbohydrater," Dr. David B. Sacks tilbyr følgende som prøvereferanseintervaller for fastende glukose nivå: plasma / serum: 74-99 mg / dl; fullblod: 65-95 mg / dL.

Funksjoner

Den fastende plasmaglukose er den vanligste markør for diabetes mellitus. Mange av de glukosemålere på markedet anvendelse av hele blodprøver, men rapportere resultatet glukose i plasma fase.

Hvordan jeg Donate Må Plasma i Everett, Washington?

Hvordan jeg Donate Må Plasma i Everett, Washington?


Plasma er den del av blodet som bærer mineraler og næringsstoffer i hele kroppen. Plasma donasjoner hjelpe folk med brannskader, kreft, blod fartøy sykdom, traumer skader, og mer. Du må være 18 år, veie minst 110 pounds, og være i god helse for å være kvalifisert til å donere plasma. Personer 16 eller 17 år kan donere med foreldrenes samtykke. Donasjoner kan gis hver 56 dager. I Everett, Washington, er det flere plasma donasjon sentre.

Hvordan jeg Donate Må Plasma i Everett, Washington?

Planlegge en avtale med en av Everett, Washington plasma donasjon sentre. Disse inkluderer Puget Sound Blood Center, Plasma Lab International, og Biomat USA (se Resource delen av denne artikkelen for kontaktinformasjon).

Fullfør screening prosessen som forespurt av plasma donasjon sentrum. Noen av Everett sentre krever et skjema som skal fylles ut, mens andre krever et personlig intervju. Spørsmål vil bli spurt om din alder, medisinsk historie, og tidspunkt for siste donasjon.

Klargjør for din donasjon. Everett donasjon sentre ber om at du spiser et sunt, velbalansert måltid, og drikke masse vann dagen før og dagen for donasjonen avtale. Unngå alkohol, koffein, helmelk, stekt mat, ost, pølser, og alle andre fettstoffer, høyt kolesterol mat 24 timer før donasjon.

Ankomst til din avtale i tide. Din avtale bør ta rundt en time. Når prosessen er ferdig, vil du bli bedt om å sitte og slappe av i minst 10 minutter mens du drikker væske.

Drikk rikelig med vann og juice etterpå, for å hjelpe kroppen din erstatte plasma du donert. Plasma blir gjenopprettet i omtrent 24 timer, mens de røde cellene fylle løpet av noen få uker.

Hvordan selge egg

Ifølge American Society of Reproductive Health, er rundt 12 prosent av par påvirket av noen form for infertilitet. For å starte eller utvide sine familier, mange par slå til in vitro-fertilisering (IVF) ved hjelp av egg fra en donor. Eggdonorer får ikke betalt for eggene selv, men de blir kompensert for sin tid og krefter, noe som er betydelig. Den typiske egg donor er betalt mellom $ 5000 og $ 10.000. Hvis du er interessert i å selge egg, vil trinnene nedenfor lede deg gjennom eggdonasjon prosessen.

Hvordan selge egg

•  Finn ut om du er kvalifisert til å bli en eggdonor. Hver eggdonasjon program har sine egne kriterier, men eggdonorer er ofte nødvendig for å være minst 21 og ikke mer enn 35 år. Disse reglene er på plass, slik at eggene skal ha en høyere sannsynlighet for å være fri for defekter.

Bruk og bli akseptert i et egg donasjon program. Dette vil innebære passerer både medisinske og psykologiske screenings. Når vi har akseptert inn i programmet, kan en infertile par velger du å være deres egg donor.

Ta medisiner for å stoppe den månedlige syklus. Egg donorer blir gitt medisiner for en uke eller lenger som vil midlertidig stanse normal funksjon av eggstokkene. Dette vil gjøre kroppen din mer mottakelig for de fruktbarhet narkotika.

Ta injeksjoner som vil stimulere eggproduksjon. Du vil da motta daglige injeksjoner i rundt 10 dager for å kunne føre til at eggstokkene til å produsere flere egg.

Lag flere besøk til legen. Under eggdonasjon prosessen donor må gjøre flere besøk til legen for blodprøver og ultralydundersøkelser. Testresultatene brukes til å overvåke utviklingen og avgjøre når eggene er klare til å høstes.

gjennomgå en operasjon for å fjerne eggene. Eggdonor vil bli plassert under narkose og eggene skal hentes via en tynn nål. Etter et par timer med utvinning tid, vil du bli løslatt. Du trenger noen til å følge deg og kjøre deg hjem.

Samle betalingen. Etter at eggene har blitt donert, vil du få utbetalt det beløpet som ble avtalt da du ble valgt.

Hint

 • Eggdonorer har ingen juridiske rettigheter eller plikter i forhold til barna som måtte følge deres donasjon.
 • Aldri ubeskyttet samleie i løpet av egg stimulering fase av donasjon prosessen. Du kan bli gravid mye enklere enn i en normal månedlig syklus.
 • Eggdonasjon noen ganger fører til en tilstand som kalles ovarialt hyperstimuleringssyndrom (OHSS) som kan være livstruende i sjeldne tilfeller.

Hva er årsakene til en High Plasma Triglyceride?

Triglyserider er en form av fett som finnes i blodet, og sammen med kolesterol de danner gruppen kjent som plasma-lipider (fett). Forhøyede triglyseridnivåer kan skyldes en rekke forskjellige faktorer.

Fakta

Det meste av kroppens fett er lagret i form av triglyserider. Overdreven triglyserider i blodet kan føre til en tilstand som kalles hypertriglyseridemi, som er knyttet til økt risiko for koronarsykdom.

Årsaker

Ifølge peer-reviewed service, Lab tester på nettet, kan forhøyede triglyseridnivåer utløses av faktorer som fysisk inaktivitet, overvekt, nyresykdom, type-2 diabetes, stort alkoholinntak, røyking, under aktiv skjoldbrusk funksjon (hypotyreose) og genetisk predisposisjon .

Triglyseridnivåer

Ifølge American Heart Association, trygge blod triglyseridnivåer er mindre enn 150 milligram per desiliter (mg / dl). Nivåer over 200 mg / dL anses høy. Nivåer over 500 mg / dL anses svært høy.

Senke triglyserider

The Mayo Clinic har flere alternativer å senke triglyseridnivåer. Disse inkluderer å miste vekt, senke kaloriinntaket, trene regelmessig, unngå raffinerte eller sukkerholdige matvarer og unngå alkohol.

Betraktninger

Forskere er ikke helt sikker på hvor høy triglyserider påvirke kroppen. I mange tilfeller, mat med høyt triglyserider er også høy i kolesterol, noe som utgjør en betydelig helserisiko på egen hånd.

Hvordan selge antioksidanter

Hvordan selge antioksidanter


Flere og flere mennesker blir klar over viktigheten av antioksidanter. Disse molekylene bidra til å forhindre dannelsen av frie radikaler, som kan forårsake celleskader eller død. Kosttilskudd er nå tilgjengelig for å hjelpe folk få en tilstrekkelig mengde antioksidanter. Følg disse trinnene for å selge antioksidanter.

Hvordan selge antioksidanter

•  Utdanne deg selv om produktet du selger. Kunder som søker ut slike tilskudd vil utvilsomt har spørsmål om hvordan de fungerer og fordelene de gir. Som en kunnskapsrik selger, vil du vinne deres tillit og selge flere produkter.

Husk at folk kan få antioksidanter ved å spise visse matvarer. For å kunne selge kosttilskudd, må du være i stand til å gi kundene grunner til at de er bedre enn bare å få antioksidanter gjennom kosten. Fokus på convenience faktor.

Gå til helsekostbutikker i ditt område og snakke med ledere. Be dem om å legge inn informasjon om dine kosttilskudd og hvordan du bestiller dem. Se om de ville vurdere med produktet i sine butikker hvis du utstyrt dem med en prosentandel av overskuddet.

Utvikle en brosjyre eller lite hefte med informasjon om antioksidanter du tilbyr. Inkludere bilder, ingredienser, helsemessige fordeler og priser. Dersom du har penger tilgjengelig, vurdere å få stykket profesjonelt utformet og skrevet. Du vil ha en kvalitet markedsføring brikke som du kan distribuere til hvem som helst, hvor som helst.

Lag et nettsted for å selge antioksidanter. Ved å etablere en online tilstedeværelse, vil du nå et større pool av potensielle kunder. Imøtekomme din side til din klientell å øke salgbarhet og troverdighet. Inkluder en ukentlig eller månedlig blogg om antioksidanter og helsemessige problemer, gi lenker til andre nettsteder dedikert til bedre helse og gi kundene en måte å kontakte deg med spørsmål eller bekymringer.

Hva kan man forvente etter du donere Plasma

Hva kan man forvente etter du donere Plasma


Plasma utgjør 55 prosent av blod. Det er det som er igjen etter røde og hvite blodlegemer, blodplater og andre cellulære komponenter fjernes. Plasma er kilden til proteiner og antistoffer, og kan brukes til å foreta behandlinger som behandle sykdommer slik som hemofili, primær immunsvikt og nevrologiske og autoimmune sykdommer, og kan brukes til å behandle medisinske tilstander som sjokk, traumer og forbrenninger.

Som donerer?

Plasma kommer fra friske givere, som er kvalifisert etter å ha passert noen medisinske undersøkelser og tester. Livreddende behandlinger og behandlinger kan ikke gjøres uten donert plasma, så givere er avgjørende.

Samling

Blod blir oppsamlet av en nål inn i en blodåre. Plasmaet separeres fra de andre cellulære komponentene i blodet. Disse komponentene blir deretter returnert til donor, vanligvis i en saltoppløsning, ved nål. Kroppen fylles plasma i løpet av få dager.

Bivirkninger

Etter å donere plasma, kan du oppleve svimmelhet, svakhet, frysninger og kvalme på grunn av dehydrering og sult. Dessuten kan du ha smerter og blåmerker der nålen ble satt inn i armen.

Unngå bivirkninger

De fleste av bivirkningene som kan oppstå kan unngås eller elimineres raskt ved å spise et sunt måltid, hvile og drikke mye vann.

Hvordan ta Plasma Jet

Hvordan ta Plasma Jet


Tar kosttilskudd hjelper noen kroppsbyggere nå sine treningsmål raskere. Men for å høste eventuelle fordeler, betraktninger oppmerksomhet og sikkerhet må betales for hvordan å ta supplement. Plasma Jet er et kosttilskudd beregnet for kroppsbyggere for å hjelpe dem med å øke blodgjennomstrømningen og ATP-nivåer. Produsert av Gaspari Nutrition, fungerer produktet i tandem med vekttrening rutine for å hjelpe med muskel definisjon, størrelse og styrke. Snakk med legen din før du legger dette tillegget til rutine.

Hvordan ta Plasma Jet

Bruk Plasma Jet o vekttrening trening dager. Produktstakere anbefaler at du bruker produktet hver annen dag, og ikke mer enn fire dager i uken.

Ta en Plasma Jet kapsel fra blisterpakningen ved spratt den ut.

Ta med 12 oz. juice eller vann, 1 til 3 timer før din vekt trening trening. Ta på tom mage eller 30 til 60 minutter før et måltid.

Drikk mer vann på de dagene du bruker dette produktet. Øk vanninntaket med 24 til 36 oz.

Hint

 • Hvis du trener tidlig på morgenen, ta dosen av Plasma Jet kvelden før, enten før ditt siste måltid eller med dine andre nattlige kosttilskudd.
 • Produktstakere advarer om at personer med visse medisinske tilstander, tar andre medisiner, gravide eller ammende bør ikke bruke dette tillegget. Snakk med legen din for å finne ut om dette produktet er trygt for bruk.
 • Slutte å bruke produktet og se legen din dersom du utvikler symptomer på nervøsitet, svimmelhet, skjelvinger eller søvnløshet.

Hvordan selge Glutenfri Foods

Hvis du er interessert i å starte en helsekost forretninger, bør du vurdere å starte en glutenfri mat virksomhet. Glutenfri mat er etterspurt ikke bare av enkeltpersoner som er gluten intolerant, men også av dem som søker et sunnere kosthold. Det finnes en rekke skritt du må ta for å starte din Internett-bedrift, men når du får din virksomhet utenfor bakken, vil du finne at drift en Internett-bedrift som tilbyr glutenfri mat kan være givende.

Hvordan selge Glutenfri Foods

•  Lag en liste over Glutenfri mat leverandører og kontakte dem for sine kataloger, eller vise sine produkttilbud på sine nettsider. Lag en liste over de produkter som du har tenkt å ha tilgjengelig til forsendelse til kunder etter at de betaler for dem. Forskning så mange glutenfrie matvarer som mulig, slik at du er kunnskapsrik om produktene du har tenkt å tilby, og slik at du kan tilby typer som er mest etterspurt.

Velg et navn for glutenfri mat virksomhet. Ring fylket kontorist kontor for å se om du trenger en virksomhet lisens og hvordan du bør registrere seg. Betale gjeldende lisensavgift. Registrer deg hos skattemyndighetene for en arbeidsgiver identifikasjonsnummer, og søke om en virksomhet bankkonto i en lokal bank.

Lag en business start-up budsjett som viser alle innledende forretningsoppstartskostnader inkludert kostnader til webdesign og din første gluten gratis mat inventar, samt kostnadene for web hosting og den anslåtte kostnaden for PayPal avgifter.

konstatere frakt avgifter for ulike pakker ved å kontakte USA Postal Service og UPS. Invester i en skala, slik at du kan veie pakker. Invester i emballasje for egnede fraktmetoder etter bestemme hvordan du vil sende dine produkter.

Lag en nettside, eller leie en webdesigner hvis du ikke er kunnskapsrik om å skape en trafikk-tegning nettsted der du kan tilby dine glutenfri mat. Etablere en konto med en tjeneste som PayPal ®, slik at kundene kan betale deg for produkter via sikre betalingstjenester.

ansette en forfatter til å skrive produktbeskrivelser til glutenfrie matvarer du selger, hvis du ikke ønsker å skrive webinnhold selv. Legg inn materialet til nettstedet ditt eller har din webmaster legge det ut for deg.

Ta bilder med et digitalt kamera av glutenfrie matvarer du vil selge på nettet. Beskjære bildene, slik at de er en standard størrelse, og laste dem opp til webserveren. Plasser bildene ved siden av produktbeskrivelser, eller har din webmaster gjøre det.

Kontakt innleid forfatter til å skrive relevant web-innhold, inkludert en personvernpolicy, vilkårene og betingelsene for nettstedet bruk, informasjon om hvordan du legger inn en ordre for glutenfri mat du tilbyr, og leveringsinformasjonen. Har forfatteren opprette flere artikler definere og forklare fordelene med glutenfri mat, og ta med attester. Har forfatteren lage glutenfrie oppskrifter for å legge til nettstedet ditt for å gjøre nettstedet ditt inkluderende og informativ.

Start en tilbakekobling kampanje, eller har din webmaster starte en kampanje slik at du kan koble til andre nettsteder og nettsteder kan lenke til deg. Dette øker din troverdighet på nettet og det forbedrer din søkemotor rangering når du sender inn ditt nettsted til søkemotorer.

Send inn ditt nettsted til store søkemotorer som Yahoo®, Google®, MSN®, og AOL®, og liste det i lokale kataloger og kataloger med en konsentrasjon på glutenfri mat. Annonsere din virksomhet på nettet gjennom e-postkampanjer, kuponger, ezines og nyhetsbrev.

Spor innkommende ordrer og innbetalinger samt eventuelle utgifter i en regnskapsmessig program som Quickbooks eller Quicken. Rapportere informasjon til revisor for skatteformål.

Hint

 • Hvis du er en eneeier, trenger du ikke å få virksomheten forsikring eller arbeiderens kompensasjon forsikring. Hvis du har ansatte, vil du kreve sistnevnte. Du kan finne virksomheten forsikring er ønskelig, men ikke nødvendig, hvis du gjør bruk av en rekke datamaskiner, har et hjemmekontor eller opprettholde en betydelig inventar; det vil beskytte din eiendom i tilfelle en katastrofe.
 • Spore alle dine transaksjoner og vedlikeholde kvitteringer for alle utgifter. Hvis du noen gang revidert, vil du trenger informasjon for å bevise dine fradrag, inntekter og utgifter til skattemyndighetene.

Hvordan Donate jeg plasma i Memphis?

Hvordan Donate jeg plasma i Memphis?


Donerer plasma gir kontanter i bytte for dine blodkomponenter. Donasjonen prosessen er lang og kan være ubehagelig eller litt smertefullt siden det innebærer en nål i armen din, men du kan se en film eller lese et magasin. Memphis innbyggerne kan finne mange for-profit blod banker å velge mellom. Denne gule væsken er en del av blodet og det bærer blodceller, næringsstoffer og proteiner som hjelper kroppen din opprettholde væskenivåer.

Hvordan Donate jeg plasma i Memphis?

•  Kontroller at du oppfyller minimumskravene for å donere plasma. Enkeltpersoner må være 18 til 65 år gammel og veie minst 110 kg. De må også være sunn og bestå en screening test.

Se i telefonboken eller på nettet for en blodbank i Memphis som aksepterer plasma donasjoner eller kjøper plasma. Interstate Blood Bank har tre Memphis steder. Den amerikanske Røde Kors ikke har filialer i Memphis direkte; nærmeste gren er en time unna i Jonesboro, Tennessee. Ring 1-800-RED-CROSS å se om noen er plasma donasjon hendelser nærmere Memphis er kommende.

Ring til å planlegge din avtale. Hvis det er din første gang å gi plasma, må du la det gå minst to timer gratis for prosessen. Påfølgende besøk tar 75 til 90 minutter; vil du bli spurt om din helse og medisinsk behandling historie. Interstate Blood Bank anbefaler bor hydrert og spise et sunt måltid før du gir plasma.

Møt opp til avtalt tid. Fylle ut papirene og møte med noen for din helse screening. Når du er godkjent, vil en medarbeider sette deg opp i et rom og ta din plasma.

Hint

 • Du kan gi plasma to ganger i en syv-dagers periode, med 48 timer mellom donasjoner.
 • Drikk rikelig med vann etter at du gir plasma. Du har mistet mye væske og må erstatte det. Og holde seg borte fra alkoholholdige drikkevarer for en stund. Med inntak av selv en moderat mengde alkohol, kunne den tapte plasma føre til at du har en farlig høy alkoholnivået.

Tips for å øke protein å donere Plasma

Tips for å øke protein å donere Plasma


Plasma donere krever at du opprettholde et høyt nivå av protein for å unngå negativt påvirker din helse. I gjennomsnitt bør du spise 50 til 80 gram protein daglig. Mypyramid.gov anbefaler at voksne spiser 5 til 6,5 tilsvarer oz. av kjøtt, fisk, bønner eller egg per dag, samt tre porsjoner med meieriprodukter. Disse kombinerte porsjoner gi majoriteten av proteinet du trenger før du gjennomgår plasma aferese.

Magert kjøtt

Magert kjøtt kan øke blodproteinnivåer uten å forårsake noen problemer med helsen. Hvite magert kjøtt som kylling, svin og kalkun gir protein og jern uten dramatisk øke kolesterolet. Du bør spise biff i mindre mengder, fordi det er vanskelig å fordøye. Den gjennomsnittlige servering av kjøtt (ca 3,5 oz.) Inneholder ca 25 gram protein. Det amerikanske Department of Agriculture anbefaler å fjerne synlig fett fra noe kjøtt du koker, så vel som å velge magre alternativer i preparerte matvarer som kjøttpålegg.

Seafood

Sjømat gir ofte en fantastisk kilde til sunne magre proteiner. Fisk inneholder så mye som 21 gram protein per 3,5 oz. servering. Den Harvard School of Public Health forklarer at en seks oz. servering av laks gir 34 gram protein. Sjømat gir også Omega-3 fettsyrer, som tilbyr en rekke andre helsefordeler. Vær på vakt mot høyt kolesterol skalldyr alternativer som for eksempel reker, imidlertid.

Egg og melke

Individuelle egg inneholder et gjennomsnitt på seks gram protein. Harvard Health Publications advarer at egg inneholder 212 mg kolesterol per porsjon, men siden de ikke kan finne en studie knytte forbruket av egg til hjertesykdom, anbefaler de å spise bare ett helt egg per dag. Redusert fett melk og yoghurt gjennomsnittlig seks gram protein per servering. Ifølge vekttap for alle nettsted, kan cheddarost inneholde så mye som 25 gram protein per 3,5 oz. En oz. Imidlertid er typisk ost porsjon. Soyamelk gir et proteinrikt alternativ til animalsk melk, siden den inneholder seks gram protein pr åtte oz. servering.

Nøtter, bønner og grønnsaker

Muttere gir en sunn proteinkilde, så vel som kostfiber og andre næringsstoffer kroppen trenger. Frø og nøtter porsjoner normalt tilsvare en kvart kopp. To oz. mandler inneholder åtte gram protein, som gjør to ss. peanøttsmør. Solsikkefrø inneholder seks gram per kvartal cup, mens cashewnøtter og mandelsmør har hver har fem gram protein per servering.

Velg bønner i løpet av nøtter når det er mulig, som de pakke mer protein og mindre fett. Soyabønner inneholder så mye som 29 gram per kopp, etterfulgt av linser ved 18, svarte bønner ved 15, og Pinto bønner på 12 gram protein per servering.

Veie vegetabilske deler, siden de gir betydelige mengder protein når konsumert i passende mengder. Erter inneholder ni gram protein pr beger, mens en kopp spinat har fem. En kopp brokkoli og en seks oz. bakt potet begge inneholder fire gram protein.

Tips for Plasma Aphresis

Uansett hvor høyt proteinnivå, vises plasma melkeaktig i fargen når du spiser for mye fett eller kolesterol. Velg magert protein enn fete valg som hamburgere og stekt mat.

Pass på at du spiser før plasma donasjon og holde deg hydrert. Hvis du hopper over flere måltider frem til din donasjon, kan nivåene ikke være høy nok til å donere. Biolife Plasma Services anbefaler å spise i løpet av minst tre timer med å donere.

Den beste måten å erstatte Protein Etter plasma donasjon

Den beste måten å erstatte Protein Etter plasma donasjon


Under en plasma donasjon, blir en nål injiseres i en blodåre og helblod samles. Plasma fjernes fra blodet, er saltløsning blandet med blod, og resten av det returneres til giveren, ifølge DonatingPlasma.org. Gjennom denne prosessen, mister donor væske og proteiner som tar opp til to dager å etterfylle. Å vite hvordan å øke hastigheten på denne prosessen kan gjøre donor følelse og fungere bedre.

Proteiner før Donation

Spis rikelig med protein rik mat før donasjonen, ifølge BioLifePlasma.com. Den beste måten å forebygge blodproteinnivåer falle for lavt, er å pumpe opp det beløpet du spiser kvelden før donasjon.
Hvis du kommer til å delta i en plasma donasjon program regelmessig, bør du alltid spise den anbefalte daglige mengden av protein. Kroppen krever vanligvis mellom 50 og 80 gram protein pr dag.

Spis egg, magert kjøtt, fjærkre, fisk, nøtter og bønner for å gi deg høye nivåer av protein. Går inn i donasjon økten med et høyt proteinnivå vil bety at du slipper å bekymre deg for å erstatte så mye etterpå.

Unngå altfor fet mat

Ikke spis fet mat for protein når du er involvert i en plasma donasjon program, ifølge BioLifePlasma.com. Matvarer som fettete burgere, frityrstekte matvarer, iskrem eller andre søtsaker kan gjøre plasma overskyet og det kan gjøre det ugunstig for donasjon. Mens en dobbel bacon cheeseburger eller frityrstekte kylling anbud er sikkert proteiner, unngå dem når en plasma donasjon er kommende.

Drikke

Drikk mye væske, spesielt vann, når du er involvert i en plasma donasjon program. Hydra kroppen vil pumpe opp blodårene og gjør donasjon ganger raskere og lar deg kroppen til å fylle seg selv mer effektivt etter at plasma donasjon er fullført. Drikk rikelig med vann og juice kvelden før og dagen for donasjon til å sette kroppen din opp for suksess.

Spis Før og etter donasjon

Spis et sunt måltid innen tre timer etter planlagt donasjon tid, ifølge BioLifePlasma.com. Spise i løpet av kort tid før donasjon vil gjøre det lettere å erstatte proteinene etter tap assosiert med sesjonen.
Ikke overspise, men inkluderer sunt protein som magert kjøtt og komplekse karbohydrater som korn, brød eller frukt.

Spis et annet sunt måltid rikt på protein etter donasjon. Igjen, inkluderer magert kjøtt eller fjærfe og unngå å drikke koffein eller alkohol for de fire første timene. Spise et sunt måltid etter donasjon er den beste måten å erstatte tapte proteiner etter plasma donasjon.

Slik Doner Plasma i DC

Slik Doner Plasma i DC


Består av bare 8 prosent proteiner og antistoffer, er plasma den flytende delen av blodet til overs etter røde og hvite blodceller og blodplater er fjernet fra blodet. Plasma består av 92 prosent vann. Når du donere plasma, er blodet skilt fra plasma og returnert til kroppen din. Plasma blir så brukt til å lage medikamenter som behandler blodlivstruende forstyrrelser og sykdommer. Plasma inneholder også 500-pluss proteiner.

Bruksanvisning

•  Kontroller kravene for å donere plasma i Washington, DC Du må være mellom 18 og 64, veier ikke mer enn 250 kg., Og du må ikke være gravid, fødselen mor til et barn yngre enn 6 måneder eller har innhentet piercinger eller tatoveringer i de siste 12 månedene.

Gjør en avtale med din lokale DC plasma donasjon sentrum for å møte med legen på stedet for å diskutere din medisinske historie og gjennomgå en fysisk undersøkelse. Ditt blod er trukket og testet for noen sykdom. Hvis sykdommen er funnet, er du ikke kvalifisert til å være en donor.

Presenter donasjon senter med legitimasjon og bevis på statsborgerskap, som du må være en amerikansk statsborger å donere plasma. Fødselsattester, førerkort, pass, regninger og naturalise sertifikater er bare noen av de aksepterte metoder for identifisering og statsborgerskap.

donere plasma. Du vil tilbringe omtrent en time til en og en halv time hektet til en Food and Drug Administration-godkjent maskin som vil skille plasma fra blodet. Det er tillatt, selv oppmuntret til å ta med noe å underholde deg mens du donere, for eksempel en bok eller musikk. Når du har fullført donasjonsprosessen, vil du motta kompensasjon for din donasjon. Beløpet varierer basert på din donasjon senterets politikk.

Forskjellen mellom Blood Glucose & Plasma Glukose

Forskjellen mellom Blood Glucose & Plasma Glukose


Ofte brukt om hverandre, blodglukose og plasmaglukose representerer mengden av sukker (glukose) som sirkulerer i kroppen før, under og etter måltider. Selv om du kan se de to begrepene som brukes om hverandre, subtile forskjeller.

Betydning

For mye blodsukker kan bety at du har hyperglykemi, i henhold til American Association for Clinical Chemistry. For lite blodsukker sirkulerende kan bety at du har hypoglykemi.

Funksjoner

I hovedsak er plasma blod minus de røde blodcellene som finnes i blodet. Plasma er den gule væsken ansvarlig for transport av proteiner, elektrolytter og glukose.

Glukose Måling

Hjemme glukose tester vanligvis måle mengden av glukose i fullblod. Legen laboratorium, på den annen side, vil måle blodsukkernivået etter testing plasma.

Nøyaktighet

Plasmaglukosenivåene vise et mer nøyaktig mål på glukose som sirkulerer i blodet. Laboratorietester som måler plasmanivået varierer mellom 10 og 15 prosent høyere enn glukose basert på fullblod, forklarer Food and Drug Administration.

Betraktninger

Hvis du skal kjøpe en blod meter, se om måleren gir "plasma tilsvarende" verdier. En måler som gir denne verdien vil hjelpe deg enkelt sammenligne hjemme resultater med lab resultater, sier Joslin Diabetes Center.

Hvordan virker Plasma Aid kroppen?

Hvordan virker Plasma Aid kroppen?

Transport

Plasma utgjør mer enn halvparten av blodtilførselen i kroppen vår. Plasma er over 90% vann, 6 til 8% proteiner, og 2 til 4% salter, lipider og glukose. Plasma har flere viktige funksjoner, inkludert oppløsning materialer, som deltar i immunforsvaret og levere stoff til vev for vekst og overlevelse. Av alle disse rollene den primære funksjon av plasma er transport; plasma er i konstant bevegelse vann, næringsstoffer og avfall til og fra celler. Fordi plasma er hovedsakelig vann, et utmerket oppløsningsmiddel, kan et bredt spekter av substanser oppløses lett i plasma. Plasma bærer salter, sukkere så som glukose, aminosyrer, kolesterol, hormoner og avfall i hele kroppen til og fra kroppsvev. Disse løsemidler og transport plikter er viktig for menneskers helse. Tap av store volumer av plasma, som i tilfellet med alvorlige brannskader, krever administrering av humant plasma for å hjelpe til utvinning.

Funksjonen til plasmaproteiner

Plasma inneholder proteiner som er viktige for immunfunksjon, spesialisert transport og trykkvedlikehold i sirkulasjonssystemet. Den mest rikelig av blodplasmaproteiner er proteinet albumin. Albumin hjelpemidler kroppen ved å binde spesifikke molekyler for transport slik som hormoner, fettsyrer, medisiner, bilirubin og kalsiumioner. Albumin hjelper også med å opprettholde blodtrykket ved å hindre at store mengder vann fra å bevege seg ut av blodet og inn i fluidet mellom celler. Andre proteiner i plasma kalt globulins også delta i transport- samt immunbeskyttelse.

Det er tre typer av globuliner, alfa-globuliner som transporterer tyroksin og vitamin D, beta-globuliner som transport av jern og gamma globuliner som også er kjent som antistoffer. Antistoffer binder seg til utenlandske materialer i blodet og merke dem for ødeleggelse av immunsystemet.

Funciton av lipidene i plasma

Plasma inneholder proteiner som er viktige for immunfunksjon, spesialisert transport og trykkvedlikehold i sirkulasjonssystemet. Den mest rikelig av blodplasmaproteiner er proteinet albumin. Albumin hjelpemidler kroppen ved å binde spesifikke molekyler for transport slik som hormoner, fettsyrer, medisiner, bilirubin og kalsiumioner. Albumin hjelper også med å opprettholde blodtrykket ved å hindre at store mengder vann fra å bevege seg ut av blodet og inn i fluidet mellom celler.

Andre proteiner i plasma kalt globulins også delta i transport- samt immunbeskyttelse. Det er tre typer av globuliner, alfa-globuliner som transporterer tyroksin og vitamin D, beta-globuliner som transport av jern og gamma globuliner som også er kjent som antistoffer. Antistoffer binder seg til utenlandske materialer i blodet og merke dem for ødeleggelse av immunsystemet. Plasma inneholder også proteiner som kalles fibrin, som fungerer i clotting av blod. Plasma samlet inn fra givere blir ofte brukt til å lage clotting medisiner for personer med blødersykdom hemofili.

Slik Doner Plasma i Champaign, Illinois

Champaign er en av søster byer som er hjem til University of Illinois Urbana-Champaign. Denne skolen i sentrale Illinois har en lavere befolkning på mer enn 30.000 studenter. En måte å tjene litt ekstra penger er å donere plasma. Talecris Plasma Resources i Champaign er en plasma donasjon senter betjener UIUC og andre beboere i hovedstadsområdet.

Bruksanvisning

omtale kvalifikasjonskrav for å donere plasma. Du må være mellom 18 og 65 år gammel og være en amerikansk statsborger med en Social Security-kort eller har en innvandring omsorg utstedt av INS. Du må også veie minst 110 pounds.

Hydrate selv. Ikke drikk alkohol innen 24 timer etter å donere. Også før donerer, sørg for å drikke rikelig med ikke-koffeinholdige væsker; vann anbefales.

Å spise et godt måltid innen to timer før donere anbefales å holde styrken opp. Prøv å sikre at maten du spiser er ikke fettstoffer; holde måltidet sunt.

Relax. Ikke gjør noe anstrengende trening før du donere plasma.

Send til en fysisk. Hvis du er ny til donor prosessen, vil Talecris utføre en fysisk å sjekke din vekt, blodtrykk, puls og temperatur. Det medisinske personalet vil også sjekke ditt hjerte, lunger, reflekser, samt din øyne, ører, nese og svelg. All informasjon vil bli behandlet konfidensielt.

Gi din plasma. La det medisinske personalet å ta deg gjennom bevegelser for å donere plasma. Beløpet du kan gi er basert på hvor mye du veier, og prosessen kan ta en til to timer.

Tips og advarsler

 • Du kan donere plasma igjen etter ca 48 timer, men ikke mer enn to ganger i sju dager. Når du har donert plasma, vil Talecris kompensere deg for din tid.