Digidexo.com

Brystet lunger rettsmidler for barn

Brystet lunger rettsmidler for barn

Brystet lunger oppstår når det er en overflod av slim i lungene. Bronkiene er vanligvis innsnevret, noe som gjør det vanskelig å puste. Brystet lunger kan være forårsaket av en kald, influensa, bronkitt, allergier eller andre forhold. Betennelse og feber ofte følger lunger, noe som kan gi irritabilitet, manglende evne til å sove og en mangel på matlyst. Flere løsninger er tilgjengelig for barn.

Brystet gni

En brystet gni er en aromatisk damp som fungerer ved innånding. Vick er Barnas Rub og Congesto-K KiddieRub er begge over-the-counter gnir som kan kjøpes på apoteket eller på nettet. En gni fungerer best når den plasseres i en kopp varmt vann og oppvarmet i noen få minutter før bruk. Plasser en liten mengde i hendene og gni over bryst og rygg området. Du vil se og høre resultatene fra gni i løpet av minutter. Gni gis vanligvis ved sengetid. Disse produktene er ikke anbefalt for babyer under seks måneder; damp kan være for sterk for spedbarn.

Fordamper

En vaporizer legger fuktighet til rommet der den er plassert. Det øker luftfuktigheten rundt 70 prosent, noe som kan bidra til å lindre irriterte bronkiene og lette lunger i lungene. En vaporizer gir også fuktighet til nesehulene, hjelpe barnet å puste. Shut barnets soverommet døren og vri vaporizer på minst én time før sengetid. Kjør vaporizer hele natten. Vaporizers er trygt for barn i alle aldre.

Andre behandlinger

Sørg for at barnet drikker rikelig med klare væsker, som kan tynne ut slimet, noe som gjør det lettere å utvise. Væsker også bidra til å berolige en hals som er skrapete fra hoste. Hvis overbelastningen er en bakteriell infeksjon, kan barnets lege foreskriver en væske for å drepe antibiotika infeksjonen, som vil eliminere de slim innenfor brystet. De fleste over-the-counter medisiner anbefales ikke for barn; sjekk med din lege før du gir barnet ditt noen over-the-counter medisiner for brystet lunger.