Digidexo.com

Er det mulig å passere Fibroids?

Er det mulig å passere Fibroids?


Fibroider (også kjent som uterine fibroider) er en type noncancerous tumor som utvikler seg på eller rundt uterus hos noen kvinner. Fibroids kan ikke bli vedtatt (som steiner), men effektiv behandling alternativer er tilgjengelige.

Potensiell

Når fibroider ikke forårsaker symptomer, kan behandling ikke være nødvendig, spesielt siden disse tumorer har en tendens til å forsvinner av seg selv starter i overgangsalderen, ifølge Mayo Clinic.

Identifikasjon

Når fibroider er oppdaget, kan en lege periodisk kontrollere fibroidene for å se om de øker i størrelse, eller som fører til komplikasjoner (en praksis som er kjent som "påpasselig ventetid"), ifølge Mayo Clinic.

Alternativer

Dersom behandling er nødvendig, alternativer for fibroid behandling inkluderer hormonelle medisiner for å krympe svulster og prosedyrer for å fjerne fibroids eller organer påvirkes av muskelknuter (hysterektomi), ifølge Mayo Clinic og Medline Plus.

Advarsel

Reproduktive valg bør vurderes når forfølge behandling for fibroids. Prosedyrer som er rettet mot bare fibroids stedet for å fjerne eller skade reproduktive organer kan være tilgjengelig (basert på plasseringen og størrelsen på svulstene) til kvinner som ønsker å få barn i fremtiden.

Betraktninger

Siden hver kvinne opplever fibroids annerledes, er det viktig å jobbe tett med en lege for å identifisere fibroid behandling som vil fungere best for den enkelte kvinne.