Digidexo.com

Hvordan behandle IBS naturlig

En femtedel av amerikanerne Irritabel tarm syndrom (IBS), en smertefull lidelse i tarmen. Denne tilstanden har en rekke pinlige og ubehagelige symptomer som inkluderer: overdreven gass, kvalme, oppblåsthet, magekramper og uregelmessig tarmer.

Hvordan behandle IBS naturlig

•  Analyser dine spisevaner for å finne årsaken til smertene dine. Mens IBS ikke er forårsaket av maten du spiser, kan de øke eller utløse smerteanfall. Hold en diett journal som registrerer maten du spiser, samt hvordan disse matvarer gjør at du føler deg etterpå.

Mange IBS-pasienter har hvete og melkeintoleranse, så du kan vurdere å fjerne dem fra kosten din for å måle effekten. Sikre at du ikke taper på næringsstoffer ved å ta vitamintilskudd.

Hvis diaré er et problem, fjerne matvarer og drikker som inneholder koffein, høyt fettinnhold og søtstoffer fra kostholdet ditt. Disse er alle kjente avføringsmidler som, for å være ærlig, kroppen din kan klare seg uten. I stedet for en kopp kaffe, må de anbefalte åtte glass vann om dagen for å sikre at du ikke lider av dehydrering.

Forstoppelse kan lindres ved å innføre løselig fiber i kostholdet ditt. Matvarer som hele korn og frisk frukt og grønnsaker er rike kilder til fiber og vitaminer.

IBS kan ofte bli forverret av høye stressnivå. Bekjempe stress ved å lære avspenningsteknikker som yoga eller meditasjon. Noen lider finner at hypnoterapi tilbyr avslapping og hjelper dem å håndtere stress mer effektivt. Shiatsu massasje eller en abdominal massasje vil slappe av både sinn og kropp.

•  Vurder å innføre kosttilskudd. Mens tilbyr alle fordelene, disse naturlige rettsmidler unngå tradisjonelle medisinens bivirkninger.
Aloe vera juice, hentet fra aloe plantens indre-blad gel, kan bidra til å lindre ubehaget ved å redusere intestinal spasmer, magesmerter og oppblåsthet.
Probiotika, de "vennlige bakterier", blomstre naturlig i tarmen. Over 300 varianter bebo tarmen: noen gode og noen dårlige. Sykdom, kan antibiotika og stress forskyve balansen mellom gode og dårlige som antas å føre til tarm problemer. Levende bakterier yoghurt samt probiotiske drikker og yoghurt kan hjelpe kroppen din oppreisning balansen.

Naturmidler, gitt av naturlig helse utøvere, kan bidra til å lindre symptomer. Mange bruker peppermynte, en ingrediens lenge kjent for sine fordøyelses helbredende egenskaper. Sine egenskaper som en carminative urt bety at det kan eliminere overdreven, smertefull og pinlig gass. Det reduserer magesmerter og oppblåsthet i tarmen ved lettelser tarmmuskelsammentrekninger. Peppermynte kan tas i mange former: te, olje, inhalant eller kapsler. The Mayo Clinic i Minnesota råder IBS lider å bare ta magesaftresistente peppermynte kapsler for å redusere risikoen for halsbrann. Utdannede urte utøvere gjør ikke en praksis for forskrivning peppermynte på sin ett som en kur for IBS, så det er verdt å besøke en klinikk for videre råd.

Orienten helbredende tradisjoner tilbyr botemidler for IBS gjennom behandlinger som akupunktur. Verdens helseorganisasjon og National Institutes of Health Consensus Panel både vurdere akupunktur en passende behandling for IBS-relaterte tilstander, inkludert: kramper, forstoppelse, diaré og magesmerter. Løpet av bare fire uker med behandling, mange trente utøvere se sine kunder å redusere sin smerte og symptomer betraktelig.

hypnose og selvhypnose er ofte vellykket med IBS lider av flere grunner. Det er en stressrelatert lidelse, ved at stress kan utløse smertefulle spasmer i tarmen, så en økt med en terapeut kan bidra til å oppmuntre avslapning fra dag-til-dag spenninger. Den lærer også de lidende måter å redusere og håndtere IBS-relaterte smerter av praktisk talt alle intensitet. En langsiktig nytte av denne behandlingen er at den oppmuntrer nye måter å redusere daglig stress ved å programmere underbevisstheten med positive reaksjoner på stress utløser.

Hint

  • Hvis du mistenker at du har IBS, alltid oppsøke lege for en diagnose og medisinsk råd før du foretar noen alternativ terapi.