Digidexo.com

Hva er fordelene med tropiske frukter?

Hva er fordelene med tropiske frukter?


Tropiske frukter ikke bare smake godt, de gir ernæringsmessige fordeler. Noen av de mest allment tilgjengelige tropiske frukter er kokosnøtter, bananer, grapefrukt, kiwi, lime, mango, ananas, guava og papaya. Legge til disse og andre frukter til kosthold vil nytte for din helse.

Redusere risiko for kroniske sykdommer

Tropiske frukter er høy i vitaminer, mineraler, fiber og fytokjemikalier (uten næringsverdi, men biologisk nødvendig plante kjemikalier som betakaroten). De fleste tropiske frukter inneholder vitamin C og vitamin A, begge vist å redusere risikoen for kreft og hjertesykdom. Ifølge en peer-reviewed studie utført ved Cornell University, er forbruket av frukt forbundet med redusert risiko for kroniske sykdommer, inkludert hjerte-og karsykdommer og kreft.

Regulere Fordøyelse

Pektin, et løselig kostfiber vist til redusert kolesterolnivå, er funnet i rinds av mange tropiske frukter, inkludert kiwi, guava og pasjonsfrukt. Fiber er viktig for å opprettholde helsen til fordøyelseskanalen og riktig tarm funksjon. I tillegg hjelper fiber sate appetitt, skaper en "full" følelse når konsumert og er anerkjent som et verktøy i å kontrollere vekt.

Hindre frie radikaler skader

Tropiske frukter, som de fleste frukter, er høy i antioksidanter. Antioksidanter bidrar til å nøytralisere frie radikaler som dannes under den normale prosessen med oksidering som foregår kontinuerlig som kroppen din forbrenner oksygen. Frie radikaler kan skade friske celler, og har vist seg å fremme kreftsvulster, astmaanfall, hjertesykdom, og herding og plakk bygge opp i arteriene. Frie radikaler også bidra til leddsmerter og leddgikt betennelse.