Digidexo.com

Hvordan få tørket Bubble Gum av huden din

Hvordan få tørket Bubble Gum av huden din


Ifølge International Chewing Gum Association, er det fem viktigste ingrediensene i hver stokk med tyggegummi. De inkluderer tyggegummi base, konserveringsmidler, smakstilsetning og søtstoff og myknere. Det er den gummibasis som gjør gummien klebrig og myk nok til å tygge. Barn som ikke er forsiktig kan ende opp med å få GOM fast til sine ansikt, hender eller andre hudområder. Heldigvis er det noen teknikker som er effektiv på å fjerne tørket tyggegummi fra menneskelig hud.

Hvordan få tørket Bubble Gum av huden din

•  Hell 1/2 ts. mineral-olje i løpet av tyggegummien. Arbeid mineralolje i å tannkjøttet og omkringliggende hud. Dette vil myke gummien, slik at du kan skyve det ut av huden din og kast den i søpla.

Knekk et egg og fjerne eggeplomme. Spre eggehviten over tannkjøtt og nærliggende huden. La eggehviten sitte på tyggegummi i fem minutter. Arbeid tannkjøtt av huden din med fingrene.

Smear peanøttsmør over tannkjøttet og deretter arbeide den under tannkjøttet. Skyv klump av tyggegummi rett utenfor huden og kaste i søpla.

Heat 1 ts. eddik i mikrobølgeovnen i 10 sekunder. Kontroller at det ikke er for varmt, og deretter dekke tannkjøttet og omkringliggende hud med varm eddik. Sjekk som eddik begynner å spise bort på tyggegummi.

Vask bort noen left tannkjøtt rester fra huden din med fett-kampene oppvaskmiddel og varmt vann.