Digidexo.com

Hårtap urte rettsmidler

Hårtap urte rettsmidler


Nesten alle ville holde hans eller hennes håret hvis de kunne - men uunngåelig, de fleste ender opp med å miste deres, og noen langt raskere enn de hadde håpet. Myriad dyre, klinisk testet behandlinger finnes for å bidra til å bekjempe håravfall, men er det noen urtemedisiner? Ja - for mange til å inkludere i en artikkel. De er lette å få tak i, billig og trygt, ettersom de er 100 prosent naturlig. Om ikke annet, de er verdt et forsøk for å unngå uønsket skallethet.

Green Tea

Herbalists sverger at grønn te - flere kopper daglig - vil bekjempe skallethet hos menn. Hvis du drikker det er ikke et alternativ (som for mormonere, for eksempel), kan det tas i kapselform, som er tilgjengelig på de fleste apoteker. Ifølge den amerikanske Herbalists Guild, antioksidanter i drinken hemme enzymet ansvarlig for konvertering av testosteron til DHT, som kan føre til skallethet.

Brennesle

Roten av brennesle sies å effektivt bekjempe hårtap. Brennesle root kan også bli funnet i kapselform. Ifølge den amerikanske Herbalists Guild, inneholder brennesle lipider og mineraler som særlig stimulerer hårvekst - inkludert ettervekst. Tydeligvis også, brennesle kombinert med noen så Palmetto gelkuler kan gjøre underverker for ens hårvekst; kombinere fem dråper av gel med en lik mengde av brennesle ekstrakt, deretter gni blandingen på hodebunnen din (ikke for gravide eller ammende kvinner).

Red Pepper

Kjøttet av en frisk rød pepper (en naturlig hudirriterende), gned sjenerøst over ens hodebunnen, sies å være en fantastisk måte å indusere frigjøring av histamin. Cellene i hodebunnen vil senere bli stimulert, som igjen vil føre blod til området - og med det, næringsstoffer - som kan fremme gjenvekst av hår.

Aloe Vera

Aloe vera gel, gnidd inn i ens hodebunnen (og hår) på en nattlig basis, stimulerer hårvekst selv i dem som lider av tidlig skallethet. Ifølge American Herbalists Guild, inneholder aloe vera et enzym kalt superoxide dismutane, nyttig for hårvekst. Det oppmuntrer også dannelsen av nitrogenoksid, en annen hårvekst stimulant.