Digidexo.com

Herbal behandlinger for diabetes

Diabetes er en gjennomgripende sykdom som ikke er lett behandlet eller forstått. Type 1 diabetes krever bruk av supplerende insulin, mens type 2 diabetes er ikke avhengig av insulin tilskudd. Mens begge typer diabetes krever en lege omsorg, kan urter brukes til å bidra til å regulere blodsukkeret i forbindelse med konvensjonell medisin. Konsultere med en lege før du legger noen urteterapi til din diabetesbehandling plan.

Bitter Melon

Bitter melon fungerer på mange nivåer i behandling av komplikasjoner av diabetes. Å spise bitter melon øker insulin-sekresjon celler i bukspyttkjertelen som kalles beta celler. Det bidrar til å regulere blodsukkeret ved å bremse ned opptaket av glukose. Drikk 2 oz. av bitter melon juice to ganger om dagen. Se etter bitter melon i asiatiske markeder, og deretter kjøre saften gjennom en juicer eller blender, og blander det med litt vann for å gjøre den mer spiselig.

Asiatisk ginseng

Ginseng er kjent som en urt som øker vitalitet og gjør at du føler deg bra. Den har også evnen til å stabilisere blodsukkernivået for type 2 diabetes, eller de som ikke tar insulin. Ta en daglig dose på 200 mg. i kapselform. Se etter asiatisk ginseng i helsekostbutikk.

Kanel

Kanel inneholder en phytochemical som bistår med både type 1 og type 2 diabetes. Det hjelper med utnyttelse av blodsukkeret i kroppen. Drikk en liter kanel vann daglig for gode resultater. Selv om dette kan høres ut som mye, rett og slett lage en batch av denne hyggelige smaker vann, og drikke det i stedet for vanlig vann gjennom hele dagen. Tilsett 3 ss. av kanel og 2 ts. av natron til 1 liter kokende vann, reduser varmen og la det småkoke i 20 minutter. Flekker på te og oppbevar i kjøleskapet.

Linfrø

Linfrø forbedrer kroppens evne til å forbrenne blodsukkeret i både type 1 og type 2 diabetes. Tar sikte på å innlemme 2 ss. inn i ditt daglige kosthold. Dryss den på frokostblanding, eller bland det inn bakt gode, drinker eller havregryn.

Mens naturmidler kan bidra til å senke blodsukkeret og lindre noen andre symptomer på diabetes, er det viktig å få konvensjonell medisinsk behandling for en sykdom så alvorlig som diabetes.