Digidexo.com

Naturlige urter for å øke Sperm Motility

Sædkvalitet er ofte et problem for par som opplever problemer med å bli gravid, men noen ganger sperm motilitet - sædens evne til å bevege seg riktig for å befrukte egget - er like alvorlig problem. Det er urter tilgjengelig i helsekostbutikker som kan naturligvis bedre bevegelighet og sjansene for unnfangelse.

Hochu-ekki

Hochu-ekki er en blanding av 10 rå japanske urter, inkludert ginseng, ingefær, astralagus, kvann rot og andre. Ifølge US Department of Agriculture, en studie viste at nivået av menneskelig spermiemotilitet var signifikant høyere i grupper som tar urter enn i kontrollgruppene.

Maca

Maca eller Lipidium meyenii, også kjent som peruanske Viagra og peruanske Ginseng (selv om det ikke har noen relasjon til enten), er en urte sex fremmende middel gått ned fra inkaene lenge siden. Anlegget sies å hjelpe med energi, utholdenhet og libido. Det er også antatt å øke sperm count og motilitet, i henhold til fruktbarhet og foreldre nettsiden babyhopes.com. Meninger variere på passende dosering, varierende fra 1000 mg per dag opp til 5.000 mg. Mens urter er vanligvis trygt, selv i store mengder, bør du oppsøke lege for å være sikker.

Ginseng

Panax eller asiatisk ginseng er en urtemedisin fra tradisjonell kinesisk medisin. Panax ginseng har vist seg å øke testosteron og sædkvalitet. Lignende funn ble gjort med sibirsk ginseng. Legge ginseng til en manns daglige rutine kan være nyttig i sperm produksjon og motilitet. Furubark har også blitt nevnt som en mulig urt for å øke sperm motilitet.

Normal Sperm Motilitet

Ifølge Colorado State University, mennesker vanligvis har en sperm motilitet på mer enn 50 prosent. Prosentandelen er basert på antall sædceller i en prøve som svømmer, enten progressivt motile (rette svømmere) eller ikke-progressivt motile (unormale svømmere). En person med mindre enn 50 prosent ville bli betraktet å ha lav sperm motilitet og en redusert sjanse for befruktning.