Digidexo.com

Hvordan Gi svensk massasje for Shoulders

Hvordan Gi svensk massasje for Shoulders


Skuldre og nakke er to av de mest intensive repositories for muskel belastning og spenning. Doing svensk massasje på skuldrene er en effektiv måte å lette skulder og nakkesmerter og begynner å slappe av resten av kroppen. Følg disse trinnene for å gi svensk massasje for skuldrene.

Hvordan Gi svensk massasje for Shoulders

•  Ta en dråpe massasje olje på hånden og deretter gni hendene sammen for å varme opp olje og hendene.

Begynn med massasje klient liggende med ansiktet ned på en seng eller massasjebenk. Plasser åpen hånd på baksiden av personens skulder. Skyv hånden langs muskelen mot halsen, beveger hele kroppen til å utføre bevegelsen. Ta hånden din tilbake på samme måte. Fortsett denne tilbake og bevegelse fremover og deretter bytte til den andre skulderen.

Flytt ned til skulderbladene med åpen hånd. Gni nedover til du kommer til bunnen av skulderblad. Sett din andre hånd på toppen av skulderen som din første hånd når bunnen. Terpe bevegelse på denne kretsen å massere skulderen helt.

Ta tommelen inn i massasje for å legge til et ekstra punkt press til alle de forskjellige typer bevegelse du gjorde i svensk massasje. Begynn på et relativt lett trykk og gradvis øke, slik at du arbeide knop ut av musklene.

Plasser konstant press på knop før du føler dem slappe av. Dersom den som mottar massasje har problemer med smerte, og deretter starte med et lavere trykk og øke presset på knuten sakte til du kan bruke hvor mye press er nødvendig for å avlaste knuten.