Digidexo.com

Hvordan bruke meditasjon for Weight Loss

Prøver å gå ned i vekt er en frustrerende kamp for folk flest. Meditasjon kan hjelpe deg i å holde en positiv holdning og øke din motivasjon. Ved å lære å bruke meditasjon for vekttap, vil du ha en ekstra ressurs for å hjelpe deg å nå dine vekttap mål.

Bruksanvisning

•  Opprett en meditasjon plass i en rolig del av ditt hjem eller kontor. Det kan være lurt å dekorere meditasjonsrommet med bilder, inspirerende sitater, lys eller røkelse. Bestem om du ønsker å inkludere bruk av en pute eller stol under ditt vekttap meditasjon økt, eller hvis du foretrekker å sitte på gulvet.

Reserve minst 15 minutter per dag for deg å meditere. Minimer distraksjoner ved å plugge ut telefonen og jage noen kjæledyr ut av rommet. Det kan være lurt å opprette en ikke forstyrr tegn på at du kan henge på døren som fører til din meditasjon plass, slik at venner og familie vil respektere ditt privatliv.

Sitt komfortabelt i din meditasjon plass og lukk øynene. Med hver utpust, pust ut noen spenning som har bygget opp i din fysiske kropp. Fortsett å gjøre dette før kroppen er helt avslappet og ditt sinn er rolig.

Tenk deg et hvitt lys rundt deg. Med hver inhalering, puste i denne hvite lys og føler det som strømmer gjennom kroppen din og gir næring, kjærlighet og fred. Gå videre til neste trinn når du føler deg fornøyd og innhold.

Tenk deg at du ser din fysiske kropp på sitt idealvekt. Legg merke til hvor sunn du ser ut og hvor perfekt klærne passer. Hold dette bildet i tankene dine i noen minutter mens opplever tilfredshet og glede som kommer med å se deg selv som du var ment å være.

Åpne øynene og sitte stille i meditasjon plass for en liten stund. Når du føler deg klar, stå opp sakte og strekke armene over hodet i noen sekunder. Dine sanseopplevelser kan bli forsterket, og du kan føle at du har mer energi etter endt vekttap meditasjon. Bruk dette til din fordel ved å ta en kort spasertur eller forbereder en sunn snack.

Tips og advarsler

  • Hvis du ønsker å innlemme musikk i din vekttap meditasjon, anbefales det at du velger instrumental musikk uten tekster for å minimere distraksjon.
  • Hvis du planlegger å bruke røkelse eller stearinlys i din meditasjon plass, sørge for at de er godt festet slik at de ikke vil bli slått over ende ved et uhell.