Digidexo.com

Hvordan finne en lege som tester for kjemi Allergi

Kjemiske allergier, eller kjemisk overfølsomhet, påvirke tusenvis av mennesker over hele verden. Vi lever i en kjemisk miljø og er stadig utsatt for stadig flere kjemikalier i luften vi puster, maten vi spiser, væsker vi drikker og kosmetikk og hygieneprodukter vi bruker. Disse kjemikaliene kan forårsake en allergisk reaksjon hos noen individer. En måte å finne ut om du er allergisk mot kjemikalier er å konsultere en allergolog. En allergolog er en lege som spesialiserer seg på allergier, inkludert kjemiske allergier.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din fastlege, og be om en henvisning. Din fastlege vil ha en liste over allergikere og andre spesialister han kan godt anbefale til deg.

Kontakt din helseforsikring leverandøren. Helseforsikring leverandøren kan henvise deg til en allergolog i ditt område og gi deg informasjon om lege, for eksempel kompetanse og mange års praksis. De fleste leger er oppført under din helseforsikring leverandøren vil også ha en personlig nettside; sørg for å be om det.

Bruk ressurser på nettet for å finne en allergolog. Den UCompareHealthCare.com nettsiden hjelper deg søke etter en allergolog i ditt område og gir deg informasjon om en allergolog, som disiplinærtiltak, bord sertifiseringer, utdanning og sykehustilhørighet.

Besøk American College of Allergy, Asthma & Immunology (ACAAI) nettside. Denne nettsiden hjelper deg med å finne en bord-sertifisert allergolog i ditt område. Bortsett fra den elektroniske søk, er det også en telefon henvisning tjeneste. Se Resources en link til nettsiden.

Kontakt en gratis klinikk i ditt område. Dette er spesielt gunstig hvis du ikke har forsikring og ønsker å finne ut om du er allergisk mot kjemikalier. En allmennlege i et fritt klinikken kan henvise deg til en allergolog som kan hjelpe deg gratis-of-charge eller kreve en liten avgift for konsultasjoner. Se Resources for en link for å finne en gratis klinikk i ditt område.