Digidexo.com

Hvordan lage en Neck Wrap

Hvordan lage en Neck Wrap


Hvis du har et sår eller anstrengt nakke, kan du gå til et lokalt kjøpesenter og kjøpe en hals wrap laget spesielt for å løse opp spenninger, men for bare noen få dollar, kan du lage en selv som vil fungere like bra. En hjemmelaget nakke-wrap kan enten bli avkjølt i en fryser eller varmes i mikrobølgeovn til å lette stress og gi lindring fra ømme og verkende muskler. Hjemmelaget nakke wraps også gjøre gode, rimelige gaver.

Hvordan lage en Neck Wrap

•  Legg stoffet mønstersiden opp på et bord og brett den i to på langs, slik at mønsteret er vendt innover og feil side vender ut.

•  Hånd sy de tre sider av materialet slik at det ligner et rør. Hold søm om 1/4 tommers fra kanten og la to inches av materialet åpen.

•  Vri materialet røret innsiden ut slik at stoffet mønsteret er nå på utsiden av røret.

Hell ris eller lin forsiktig inn i røret gjennom åpningen 2 tommer.

Tuck materialet i åpningen så det kommer på linje med resten av sydd kanten og sy dette opp slik at det ikke lenger er noen åpninger i røret.

Varm wrap i mikrobølgeovn i 60 til 90 sekunder hvis du vil varme lindring for musklene. Alternativt kan man legge wrap i fryseren i en til to timer hvis du trenger kalde lindring for musklene.