Digidexo.com

miste hår veganer

Vegan Vekttap Meal Plans

Vegan Vekttap Meal Plans


En veganer er en vegetarianer som spiser bare plante mat, avkall kjøtt, ost, egg og til og med fisk. Veganere har en utfordrende tid å miste vekt, som de ikke kan strekke seg etter en hard kokt egg, stekt kylling eller lav-fett oster som kan være stifter på vekttap programmer.

Deler

Porsjonskontroll er et stort problem i alle vekttap dietter. En gjennomsnittlig servering av de fleste matvarer er 1/2 kopp. Dette er en god måte å telle kalorier og gå ned i vekt. Når du går ut for et måltid på en restaurant inkludert vegetariske og veganske seg, du ofte får svært store deler av mat. Hvis du prøver å slippe noen vekt og spise ute, dele måltidet i to og ta resten hjem for en annen måltid.

Frokost

Frokost kan være det mest utfordrende måltid på vegansk kosthold. Tofu kryptert med spinat og soya ost er en lav-kalori og høy-protein måte å starte dagen. Ta med en skive av hele korn toast og urtete. En liten skål med havregryn, med lav-fett soyamelk og blåbær er en annen mulighet for frokost.

Lunsj

Salater er stor for veganer og lite kalorier samt lite fett. Inkluder masse mørke greener, tomater, agurk, noen sorte oliven og valnøtter og server med vegan hele korn crackere. En salat dressing av sitronsaft, olivenolje og krydder legger den siste finpussen. En åpen møtt grillet soya ost sandwich med 1/2 kopp svarte bønner som en siderett gjør en annen god lav-kalori lunsj.

Middag

Det finnes et stort utvalg av soyaprodukter til erstatning for kylling, kjøtt, bacon og annet kjøtt. De kan tilberedes i en stek med selleri, brokkoli, løk og sopp eller bli servert over en del av curry brun ris. Alternativt lage en stor gryte med grønnsakssuppe med sorte bønner for protein og krydre det opp med basilikum, oregano og timian. Har frisk frukt til dessert.

Snacks og kosttilskudd

For en lav-kalori snack, sammen med de vanlige frukt, nøtter og grønnsaker, er det mange veganske kjeks og brød på markedet. Et par små knekkebrød med peanøttsmør er veldig mettende. Det er flere vitaminer og mineraler som ikke er rikelig i en total vegan diett, og de er vitamin B12, vitamin D, kalsium, jern og sink, i henhold til American Heart Association. Kosttilskudd kan løse disse manglene.

20 måter å miste vekt raskt

Folk jobber kontinuerlig med å bli bedre, montør, raskere versjoner av seg selv. Følgende er 20 tips for å miste vekt raskt.

Komme i gang

Når du starter noen vekttap diett, er det viktig å være realistisk. Menneskers kropper er bygget forskjellig, og planen bør bli tatt hensyn til deg. Juster disse tipsene som passer din livsstil.

1) Tell kalorier. Å vite hvor mye du forbruker på en dag hjelper deg gjøre justeringer for å nå målet ditt i vekt. Elektroniske verktøy kan hjelpe deg å beregne hva ditt daglige kaloriinntak bør være og hvor mange kalorier er i visse matvarer.

2) Start en food journal. Å vite hva du spiser vil hjelpe deg å nå målene dine for å ta i riktig mengde kalorier. Også holde styr på noen øvelse du gjør slik at du kan se saldoen av å spise sunt og trene for å nå målet ditt i vekt.

3) Bli med et treningsstudio eller starte en øvelse diett. Selv om du bare gå hver dag, vil noen fysisk aktivitet får du på vei.

4) Hold deg hydrert. Hopp cola og kaffe og velge vann og juice. Å drikke bare vann kutter ut ganske mange gram sukker per dag.

5) Last opp på frisk frukt og grønnsaker. Matlaging vanligvis legger kalorier og fett og tar bort noen vitaminer og næringsstoffer; Hvis du i stedet spise dem friske eller kokte du får mer av disse næringsstoffene uten tilsatt fett. Hvis du velger hermetisert frukt eller frukt kopper, sørg for at de er i naturlig juice og ikke i sirup.

6) Vær oppmerksom på etiketter. Selv om emballasjen sier fett gratis, kanskje maten ikke være bra for deg. Det er viktig å ta hensyn til kalorier, fett gram, karbohydrater og sukker i et produkt. Jo mindre bearbeidet maten er, mest sannsynlig jo bedre er det for deg.

7) Spis mindre porsjoner. Porsjonskontroll er vanskelig i et samfunn av super-størrelse. En stor tips er å porsjonere ut snacks i begynnelsen av uken, slik at når du ta en, er du bare spise en porsjon. Også bruke mindre tallerkener og boller. Dette kutter ned på inntaket av mat og holder porsjoner ved normale standarder.

8) Øk protein inntaket, og starter dagen med en protein shake eller egg (kryptert eller eggehviter er best). Dette bidrar til å holde deg fyldigere lenger og til å øke stoffskiftet gjennom hele dagen. Spis magre proteiner som kylling eller fisk (grillet eller kokt, ikke stekt).

9) mette sult med vann. Mange mennesker forveksler sult med tørst, så neste gang du tror du har trang til å snack, drikk et glass vann først. Hvis du fortsatt er sulten, spiser en liten sunn snack.

10) Spis fem små måltider i stedet for tre store. Dette bidrar til å øke stoffskiftet, samt gi kroppen en sjanse til å bryte ned maten. De mini måltider holde deg full hele dagen og bidra til å holde deg fra overspising.

Tar det opp et hakk

11) Prøv å gå vegetarianer. Hvis du holder deg til en ekte vegetarisk kosthold av tofu og grønnsaker, bør du kaste pounds raskt som kjøtt inneholder mye fett. Hvis du ønsker å ta det enda lenger, gå vegan, som betyr at du ikke spiser noen animalske biprodukter (dvs. melke).

12) Gå på en detox diett. Disse vanligvis vare alt fra en uke til 28 dager, og er utformet for å kvitte kroppen for giftstoffer. Detox dietter er vanligvis brukt til å sparke i gang en ny diett eller å slippe pounds raskt. (Pass på at du følger detox instruksjonene nøyaktig for ikke å sulte deg selv.)

13) Ta en treningsøkt klasse. Yoga er en fin måte å forme kroppen din og gå ned i vekt. Spinning og cardio klasser er også populære måter å være i bevegelse.

14) Få nok søvn. Å få de anbefalte åtte timer hjelper kroppen din lade, etterlater deg uthvilt om morgenen og øker stoffskiftet.

15) Kutte ned på alkohol. Begrepet "øl mage" finnes for en grunn. Alkohol inneholder en masse tomme kalorier og sukker. Hvis du drikker, vin er vanligvis den beste veien å gå, så lenge du holder deg til de anbefalte mengder.

16) Reduser karbohydratinntaket. Hopp brød bolle på restauranten og unngå pasta. Når du spiser brød, velger hele hvete.

17) lage mat hjemme i stedet for å spise ute. Restaurant mat er kjent for høyt fettinnhold. Cooking det hjemme gir deg full kontroll over hva som går i måltidet, og istedenfor sunnere alternativer er lettere i ditt eget hjem.

18) Bli med i en gruppe. Grupper som Weight Watchers og Jenny Craig er populære fordi de hjelper folk holde ansvarlig med ukentlige veie-ins og tidsskrifter. Mange arbeidsplasser er nå tilby møter under lunsjen for å holde sine ansatte friske.

19) Endre ting opp. Alle treffer platå punkt når de prøver å gå ned i vekt, men det er viktig å holde ting friskt og nytt, slik at du ikke blir lei, og at kroppen din ikke har tid til å justere. Kast i nye treningsøkter og mat å prøve.

20) leie en personlig trener. De er opplært til å få kroppen tilbake i form. En personlig trener vil vite nøyaktig hva du trenger å gjøre for å miste inches og bygge styrke.

Vær fornøyd med deg selv

Å miste vekt er stor, så lenge du gjør det riktig, og for de riktige grunnene. Før du starter en ny diett eller trening diett, bør du kontakte lege. Sørg for at målene er realistiske. Kom opp med en plan basert på livsstilsendring snarere enn en kjepphest diett. Dette vil bidra til å holde disse pounds off.

Hvordan å miste vekt ved å spise rå mat

Det er mange grunner til at å spise rå mat kan hjelpe deg å gå ned i vekt, alt fra det helt enkle til det vitenskapelig kompleks. Noen mennesker velger å adoptere en helt rå diett, men selv om dette ikke er for deg, kan du få mange helsemessige fordeler og mister vekt lettere ved å inkludere mer rå matvarer i kostholdet ditt. Rå mat kan være overraskende variert og deilig, når du blir kjent med den.

Hvordan å miste vekt ved å spise rå mat

•  Spis mer rå frukt og grønnsaker. Dette er den enkleste måten å gå ned i vekt med rå matvarer, og blant de mest effektive. Hver gang du velger en frisk veggie (kanskje med en lav-fett dip) eller et eple for en matbit, du unngår mindre næringsrik og mer kaloririk alternativer. Store rå salater med sunne dressing valg også gjøre stor, fylling, lav-kalori måltider.

Prøv Dehydrert snacks. Disse produktene, som for eksempel frukt lær og "rå" kjeks, blir tørket til en seig eller sprø tilstand ved hjelp av lav varme. Prøver disse alternativene kan være en fin måte å enkelt innlemme mer rå mat i kostholdet ditt, og gi en rekke ulike smaksopplevelser.

Spis spiret korn. Enten du spire dine egne korn eller kjøpe "rå" brød laget med spiret korn, du får fordelene av rå ernæring. Spiret korn kan bidra til vekttap fordi de gir mye mer komplekse karbohydrater enn vanlige raffinert korn, og er også tett nok til å skape en følelse av fylde som varer en god stund.

Få komfortabel med sunt fett. Dietter som inneholder en stor andel av rå mat kan være svært lav i kalorier, i noen tilfeller så lave at de er uholdbar over tid. Dedikerte rå mat lister bør være sikker på å innlemme rikelig med fett fra kilder som avokado og rå nøtter, erkjenner at hver sunt kosthold krever litt fett. Hvis din diett er balansert og inneholder mye rå mat, vil du fortsatt gå ned i vekt.

Eksperimenter med rå søtningsmidler. Disse er vanligvis laget fra most søte frukter, for eksempel datoer. Hvis disse matvarene tilfredsstille dine søt tann, de er mye mer ernæringsmessig tett og mindre caloric enn tradisjonelle søtningsmidler, og vil definitivt hjelpe deg å miste vekt.

Hint

 • Folk som velger raw-food dietter er vanligvis også vegetarianer eller veganer, for en rekke årsaker. Imidlertid kan noen mennesker inkluderer animalske produkter som honning og rå melk og kjøtt i en rå diett. Disse matvarene bidrar ikke så mye til vekttap siden de inneholder mer kalorier, og det kan også være andre helserisiko forbundet med inntak av rå animalske produkter. Men dette er et område for å forske videre hvis du vurderer å adoptere et primært rå diett.

Vegan Diet for Fat Loss

Vegan Diet for Fat Loss


Hvis du er interessert i å være snill mot dyr og å miste vekt, så en vegan, fett-busting kosthold er det rette for deg. Med streng overholdelse, tidligere modell Kim Barnouin hevder at du vil være tynn på kort tid. Mens pounds kan gli av, kan du være i for en full body makeover. Veganisme er ikke bare en diett; det er en livsstil.

Grunnleggende

Veganere unngår alle matvarer som produseres ved hjelp av dyr eller animalske biprodukter. Dette inkluderer kjøtt, fisk, fjærkre, egg, honning, meieriprodukter, gelatin og myse. Det går også utover mat. Veganere unngår også pelsverk, skinn, silke og selv bivoks. Veganere ta årsaken stoppe dyremishandling på alvor.

Mat Staples

Inkludere disse grunnleggende ingrediensene i en hvilken som helst vegansk kosthold: massevis av økologiske grønnsaker, litt frukt og en "moderat til minimal" mengden av sunt fett som finnes i avokado, nøtter, linfrø, solsikkeolje og olivenolje. Grønnsaker er et opplagt valg; de kan fylle deg opp uten å legge mange kalorier. Frukt gi et rush av søt som er uraffinert og naturlig, samt fiber som kroppen din trenger. Sunt fett bør inntas med litt mer moderasjon, avhengig av hvordan kroppen din reagerer og hvor mye den trenger.

Karbohydrater

Å spise ubehandlet, komplekse karbohydrater gir energi kroppen din. Kanadisk forfatter og vekttap coach Craig Ballantyne forklarer, "jeg får mine karbohydrater fra levende mat som også er rik på viktige vitaminer, mineraler, fiber og enzymer." Men vær klar over hva slags karbohydrater du spiser når du prøver å miste fett.

Veg Family Magazine forfatter Shayla Roberts foreslår MacDougall Program vegansk kosthold, som anbefaler ubearbeidede korn og ingen mel eller raffinert soyaprodukter. Mens generelt tillatt i vegansk livsstil, er disse ikke godkjent kilder for vekttap på MacDougall Plan for veganere.

Protein

Prøver en høy protein, lav karbohydrat vegan vekttap plan slippe pounds raskt, men det kan ikke være fullt så bærekraftig. Denne planen inneholder soya mat, seitan og falske kjøttprodukter. Imidlertid er fuske kjøttprodukter ganske behandlet. Stikker med de naturlige hele matvarer som er nevnt ovenfor vil ikke bare tillate deg å kaste noen pounds, men du vil sannsynligvis føle deg bedre i prosessen, også.

Vegan diett for vekttap

Vegan dietter har noen fellestrekk med et vegetarisk kosthold, men går et skritt lenger enn dem. Mens noen vegetarianere vil akseptere egg eller meieriprodukter i kostholdet, trenger veganere ikke spiser noen animalske eller animalske biprodukter. Et vegansk kosthold er sterkt avhengig av belgfrukter og grønnsaker, som fyller, næringsrik og lite kalorier. Det gjør en vegansk diett et utmerket alternativ hvis du ønsker å gå ned i vekt.

Fylling Ernæringsmessige behov

Nøkkelen til å miste vekt er å spise færre kalorier enn du forbrenner. Et vegansk kosthold ikke gir deg grønt lys til å overspise, men du vil aldri gå sulten, selv mens du taper vekt. Hele korn, grønnsaker og frukt er næringsstoff tett, noe som vil bidra til å beskytte din helse. Disse fiber rik mat ikke bare fyller deg opp, de også holde fordøyelsessystemet aktivt. Fyll tallerkenen din med en rekke farger, for eksempel rødbeter, greener og tomater for å sikre at du fyller dine ernæringsmessige behov. Bønner eller belgfrukter, kombinert med hele korn som brun ris eller bygg vil gi deg protein.

Så lenge du følger et vegansk kosthold, vil du være å unngå mettet fett og animalsk kolesterol. Frø og nøtter er en god kilde til mineraler, men bør brukes med måte til du når målet ditt i vekt. Bruk bare små mengder av fett, slik som olivenolje, mutter og frø Butters eller kokosolje. I stedet smaken dine måltider med krydder som karri, friske urter og chili. Hopp sauteing når du forbereder grønnsaker, eller kjøpe en nonstick tung stekepanne og bruke bare en skvett olje. Gressløk, løk og hvitløk legge smak til grønnsaker og bønne retter uten å legge mange kalorier.

Planlegger måltidene

Planlegg måltidene dagen eller uken før for å sikre at du har de ingrediensene du trenger for en vellykket vegansk kosthold. Til frokost, soya, ris og mutter melker er en god akkompagnement for kokte korn som quinoa eller havregryn. Hvis du ønsker det, kjøpe egg erstatninger eller bruke pisket tofu å gjøre vegan eggeretter. Soya ost og kjøtt erstatter er også tilgjengelig, men husk å sjekke fettinnholdet på etiketten. Hvis det ikke er noen lav-fett alternativer tilgjengelig, bare bruke små porsjoner eller unngå dem helt.

Begynn lunsj og middag med en stor grønn eller kokt grønnsak salat. Legg en håndfull kokte bønner for protein, eller noen smuldret tofu. En klemme av sitron og balsamicoeddik kan erstatte en fet salatdressing. For det viktigste måltidet, har en del eller to av pasta med tomatsaus eller en bønne parabolen, for eksempel meatless chili. Frisk frukt eller en liten soya yoghurt til dessert runder ut måltidet. Du foretrekker kanskje å spise en rekke små måltider hver dag eller ha tre måltider. Å spise regelmessig vil hjelpe deg til å føle deg tilfreds, som er avgjørende for å holde seg til dietten din. Hold styr på dine vekttap mål og prestasjoner på en kalender eller dagbok for å holde deg motivert.

Vegan HCG Vs. Kjøtt HCG

Vegan HCG Vs. Kjøtt HCG


Den kontroversielle humant choriongonadotropin (HCG) vekttap diett plan ble opprettet mer enn 30 år siden av Dr. ATW Simeons. Ifølge Simeons, er det mulig å miste 30 kg. over 30 dager mens du er på diett. Dietten er kontroversielt fordi det råder deltakerne til å spise mer enn 500 kalorier per dag, mens også injisere HCG regelmessig. HCG er et hormon kvinner produserer under svangerskapet; det regulerer stoffskiftet og er utgitt fra morkaken. Deltakere på HCG diett plan kan velge et strengt vegansk måltid plan eller et begrenset kjøtt / fjærfe / hvitfisk måltid plan.

Vegan HCG Protocol

Vegansk HCG diett protokollen oppfordrer forbruket av grønnsaker mens supplere matinntaket med daglige HCG injeksjoner. Det fremmer velig naturlig kroppen rensing, som fører til lettere fordøyelse og utskillelse. Måltidet Planen består av rå frukt og grønnsaker til frokost; en rå frukt og grønnsaker smoothie til lunsj, eller en rå alternativ måltid som for eksempel banan pai; og lignende valg for middag. Drikker opp til en liter vann per dag er sterkt anbefalt til folk på vegan HCG kosthold.

Kjøtt HCG Protocol

Et utdrag fra Simeon manuskripter ", pounds og inches", viser at det er akseptabelt å spise små porsjoner av kjøtt når du er på HCG diett. Ifølge manuskripter, kjøtt, fjærkre og hvit fisk må ikke overstige 100 g, og alle deres fett må trimmes før veiing og matlaging. Forbruket av kjøtt motvirkes med et høyt inntak av rå frukt og grønnsaker for raskere fordøyelse. HCG supplerende injeksjoner er nødvendig med kjøtt versjon av HCG diett plan også.

Expert Insight

Ifølge Katherine Zeratsky, RD, LD, av Mayo Clinic, har studier ikke vist at HCG injeksjoner er nyttige i å fremme vekttap. Zeratsky skrev i en MayoClinic.com artikkel som sunn og effektiv vekttap oppstår over tid. Hun rådet folk til å fokusere på det grunnleggende, slik som nyter sunnere matvarer og med fysisk aktivitet i sin daglige rutine.

Bivirkninger

Ekstremt lav-kalori diett kan utgjøre mange helserisiko. Personer som deltar i både veganer og kjøtt versjoner av HCG diett kan oppleve hodepine, humørsvingninger, depresjon, blodpropp, forvirring og svimmelhet på grunn av mangel på viktige næringsstoffer. En lege bør konsulteres før du starter en streng dieting program.

Fordeler

Fordeler med vegan HCG dietten inkluderer en reduksjon i fettlagre, Body Mass Index reduksjon og forbedret / regelmessig fordøyelse.

Tilsette små porsjoner av kjøtt til HCG diett gir ytterligere protein for økt energi, jern til sunnere hud og forbedret cellefunksjon, og økt vitamin B-12 inntak.

Hvordan å miste vekt på en vegansk kosthold

Hvordan å miste vekt på en vegansk kosthold


Animalske produkter er høy i mettet fett, kalorier og kolesterol. Selv magert kjøtt får 20 til 40 prosent av sine kalorier fra fett. Å spise vegansk tillater deg å spise på en måte som bidrar til vekttap. En diett rik på plante-baserte matvarer er høy i fiber og lite fett og kalorier. Som andre dietter, følger vegan vekttap samme prinsipp - du må forbrenne mer kalorier enn du forbruker hvis du ønsker å gå ned i vekt. En aktiv livsstil og et balansert kosthold av frisk frukt, grønnsaker, korn og belgfrukter vil tillate kroppen å miste vekt naturlig.

Hvordan å miste vekt på en vegansk kosthold

Forberede og Shopping for Vegan Vekttap

•  Lag en handleliste i begynnelsen av hver uke. Å være veganer tar litt pre-planlegging. Bruk en notisblokk for å skrive ned sunne måltid ideer og dyrefrie ingredienser som trengs.

Kjøp koffein-fri grønn te som en kaffe erstatning. Koffein gjør kroppen sur. Når kroppen er sur, skaper det fettcellene for å beskytte organene fra surhet.

kjøpe fersk frukt, grønnsaker, hele korn brød, brun ris, hummus, linser, supper, grønnsaker pasta, nøtter og snacks som ikke inneholder raffinert sukker. Raffinert sukker erstatter inkluderer fordampet stokk juice, knapt malt, brun ris sirup, Sucanat, rå sukker, lønnesirup og melasse.

Spise Vegan og miste vekt

Spis hele økologisk frukt til frokost. Frisk frukt setter tonen for en sunn dag med mindre junk food cravings.

Spis ferske rå grønnsaker til lunsj. Organiske salater eller rå grønnsaker med hummus vil være nok. Drikk rikelig med vann i mellom frokost og lunsj for å vaske ut systemet.

Tillat deg selv en matbit i mellom lunsj og middag, men bare hvis du har en craving. Snacks bør bestå av små porsjoner. Hvis du tror du kan vente til middag, hoppe over snack.

Spis middag når du begynner å føle deg sulten. Brun ris, linser, supper og grønnsaks pasta er akseptable vegansk middag. Du kan krydre opp et vegansk måltid med grønnsaker og krydder.

Lag en food journal med to kolonner. I en kolonne, skrive ned maten du har konsumert og kaloriinnhold. I den andre kolonnen skriver du ned de fysiske aktivitetene du har gjort den dagen, sammen med kaloriene du har forbrent.

Juster kaloriinntaket ditt til å brenne flere kalorier enn du forbruker. Veganere er lett klar over kaloriinntaket, fordi de må også være sikker på at den maten de spiser ikke inneholder animalske produkter.

Juster din fysiske aktivitetsnivået til å brenne flere kalorier enn du forbruker. Fysisk aktivitet er et vesentlig element for vekttap. Et vegansk kosthold er mest effektiv når den kombineres med trening.

Hint

 • Du trenger ikke å være en veganer å høste fordelene av vegan vekt-tap. Å miste £ 1 av fett, må du forbrenne 3500 kalorier. Working ut minst 20 minutter om dagen, fem dager i uken vil hjelpe deg å komme i gang.
 • Sjekk med din lege eller ernæringsfysiolog før du starter noen vekttap regiment. Rapid vekttap er like usunn som rask vektøkning. Vekten holder seg når du mister det sakte. Sult fører til at kroppen til å lagre fett. Sørg for å ernære deg selv som å være for tynn har lignende helserisiko for å være overvektig.

Hvordan å miste 111 Pounds

Hvordan å miste 111 Pounds


Opprette et mål å miste 111 pounds er en utfordring som vil kreve engasjement og tid. Om å miste 111 pounds høres ikke enkelt, er det mulig med riktig ernæring og mosjon guide. Kontrollere kroppens sunn idealvekt og din nåværende vekt er viktig før du setter et numerisk mål å sikre at du vil være i en sunn vekt rekkevidde når du mister vekt.

Hvordan å miste 111 Pounds

•  Ta kontakt med fastlegen din, familien din lege eller ernæringsfysiolog før du starter en diett eller daglig mosjon rutine. Det er viktig å snakke med legen din på forhånd, fordi miste 111 pounds er ikke bare utfordrende, men ikke nødvendig for folk som allerede er i deres sunn vekt rekkevidde. Det er viktig å være klar over risikoen for å miste vekt for fort, eller å miste for mye vekt før du begynner din livsstilsendring.

Gjennomgå elementene og mat du har for øyeblikket i ditt hjem, fjerne junk food og mat med høyt fett helt fra pantry og kjøleskap, for å hjelpe sammen med din nye kosthold og livsstil. Lag en ny dagligvarebutikk liste over matvarer som er ideelle for å innlemme i kostholdet ditt, for eksempel et utvalg av frukt, grønnsaker og høy-fiber matvarer. Noen matvarer som er ideelle for å inkludere i hver diett inkludere friske grønnsaker, magert kjøtt (hvis du ikke er vegetarianer eller veganer) som kylling og fisk, lav-fett ris og noen korn i tillegg.

trening hver dag for en tid legen din verifiserer er en passende mengde for kroppens generelle nåværende fysiske tilstand. Komplett øvelser som vil hjelpe arbeid på alle områder av kroppen din, for eksempel grunnleggende sit-ups, push-ups, og vekt trening reps med manualer å bygge armmusklene. Ab crunches og liggende leg raises er også grunnleggende øvelser for å bygge magemusklene. Inkluder tre sett med 12 knebøy, kalv reiser, og lunges å jobbe på bena også. Du kan begynne å gjøre tre sett med 12 for hver spesifikke treningen du gjør, øke reps sakte over tid (hver uke eller måned, avhengig av din fremgang og helse).

Tilleggs mosjon tips og programmer som passer din livsstil og den type rutine som du ønsker å ha i din daglige timeplan. Du kan finne ulike øvelser på videobutikker, bokhandlere eller på nettet for gratis avhengig visning eller læringspreferanser og alternativer. Enkelte populære øvelsen rutine videoer er tilgjengelig på trening og fysisk Fit Net.

Lag et mål diagram sammen med den tidsrammen du ønsker å miste hele 111 pounds i (anbefalt av lege eller ernæringsfysiolog).

Vei deg månedlig eller når som helst intervall føler deg komfortabel med å gjøre det uten å være for kritisk til deg selv og din fremgang. Rådfør deg med legen din om den generelle tidsrammen du bør forvente å nå målet ditt i vekt, gitt ditt daglige kosthold og treningsprogram. Han vil være i stand til å hjelpe deg på veien som det blir mer utfordrende jo mer vekt du taper.

Hold din nye sunne livsstil på plass selv etter at du har nådd ditt vekttap mål for å opprettholde din nye kroppsvekt og generell helse. Dette vil sikre at du fortsette å holde kroppen i forsvarlig stand.

Hvordan å få vekt som en Vegan

Ifølge The Vegetarian Society, kan en nøye planlagt vegansk kosthold gir alle de essensielle komponenter for generelt god helse. Dagsbehovet av protein, vitaminer og viktige fettsyrer og næringsstoffer kan oppfylles lett gjennom vegansk mat kilder. For det meste, gir veganer spiser seg sunn vekt, men i noen tilfeller vekttap eller gevinst kan bli et problem. Hvis du mister vekt som en veganer eller hvis du er en lang tid veganer som bare ønsker å sette på noen få pounds, er det noen enkle strategier som kan hjelpe.

Hvordan å få vekt som en Vegan

•  Planlegg måltidene for fullstendig ernæring. Ifølge The Vegan Society, består en balansert vegansk kosthold av en overflod av frukt og grønnsaker, hele korn, korn, nøtter og frø, og pulser (frø av belgfrukter som erter og linser).

Legg ved en stivelsesholdige matvarer i hvert måltid. For vektøkning, anbefaler The Vegan Society spise en porsjon brød, pasta, poteter, ris eller kornblanding tre ganger om dagen.

Legg oljer, nøtter og / eller frø til favoritt retter der det er hensiktsmessig. En wok med cashewnøtter, eller legge olivenolje til brød, for eksempel, vil øke kalorier uten at det går din vegansk livsstil. Nøtt og frø Butters også er effektive kalori boosters.

Øk inntaket av kaloririk mat. Tørket frukt og avokado er gode valg her. Snacking på sunn, høyere kalori mat vil bidra positivt til energinivået og møt opp på skalaen senere. Jill Nussinow, MS, RD, som spesialiserer seg på vegan og vegetarisk ernæring, anbefaler å spise sunn mat oftere.

Rådfør deg med en ernæringsfysiolog. Når du har brukt opp dine ressurser, eller rett og slett trenger ekspertråd om ernæring og vektkontroll, kan en profesjonell ernæringsfysiolog hjelpe deg med å utvikle en gjennomførbar plan. The American Dietetic Association gir en interaktiv database med kvalifiserte dietitians, noen av dem har spesialisert seg på vegetarisk og vegansk ernæring.

Vegan flytende diett

Vegan flytende diett


Enten du ønsker å gå ned i vekt eller detox kroppen din, kan en vegansk flytende diett nullstille systemet og kaste uønskede pounds. En flytende diett er når alle måltider er presentert i flytende form. Noen flytende planer tillater dieters å konsumere melk og kjøttbaserte produkter under væske raskt, mens andre, som for eksempel vegansk kosthold, er utelukkende plantebasert. Mat er Juiced og ingen sukker, tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler er inkludert i drinker. Noen Kosten holder seg til vegansk flytende diett for bare én dag og andre kan forbli på diett for en uke eller mer.

Master Cleanse Lemonade Diet

The Master Cleanse Lemonade Diet er en tilnærming til vegan flytende diett. Folk primært slå til denne vegan flytende diett å detox deres system og gå ned i vekt. Dietten består av tre faser hvor Kosten lette på rens, utøver en flytende rens, så lette ut.

Den første fasen, kalt "lette på", varer i tre dager, og du har lov til å spise fast føde bare i løpet av den første dagen. På den første dagen, er du pålagt å eliminere kjøtt og bearbeidet mat og forbruker bare frukt, grønnsaker, bønner og belgfrukter. Alt plantemateriale er Juiced på dag to og dag tre kan du bare drikke juice av fersk appelsinjuice.

Under Master Cleanse fase drikker du en kombinasjon av to ss. frisk sitronsaft, to ss. lønnesirup, 1/10 ts. cayennepepper og en til to kopper rent vann. Kosten drikke seks til 12 glass av denne blandingen hver dag og utføre en saltvann flush hver kveld. Dette gjøres ved å drikke saltet vann, som fremmer eliminering. The Master Cleanse bør gjøres i 10 dager.

Den "lette ut" fasen er en gjentakelse av letthet i, men bakover. Start dagen med ferskpresset appelsinjuice, etterfulgt av Juiced frukt og grønnsaker, og etter dag tre kan du forbruke hele, naturlig mat som frukt, grønnsaker og korn.

Juice Fast

Selv om en flytende juice raskt blir vanligvis ikke brukt for vekttap, men i stedet for detoxing kroppen, kan du likevel miste noen få pounds under fasten. Denne dietten krever hjelp av en juicer-vil du juice alle måltider ved hjelp av denne maskinen.

Velg et utvalg av frukt og grønnsaker for å inkludere i hvert måltid. Alle produkter må være rå og frisk, konsumeres umiddelbart etter pressingen for å bevare integriteten av drikken. Vask og skrell noen grønnsaker med grove skinn eller de som har blitt vokset, som agurk. Noen grønnsaker som inneholder de fleste vitaminer inkluderer gulrøtter, selleri, tomater, agurk, rødbeter og zucchini squash.

Selv om både frukt og grønnsaker er akseptable på saften flytende diett, bør hoveddelen av saften være vegetabilsk juice. Noen mennesker fortynne deres juice med 50 prosent filtrert vann og andre vil veksle drikke et glass vann med et glass juice.

Et vegansk kosthold juice inneholder rene næringsstoffer, vitaminer og mineraler så det er ingen grense for hvor mye du kan drikke. Imidlertid bør den gjennomsnittlige voksne forbruker omtrent fire åtte unse glass juice per dag. Denne vegan juice diett kan bli henrettet for opptil åtte dager å produsere en rensende effekt.

Vegan Detox dietter

Vegan Detox dietter


I løpet av sommeren 2008, Oprah Winfrey gikk veganer i 21 dager. Going midlertidig vegan var ikke en gal kjepphest; hensikten med denne dietten var å gifte henne system, gi kroppen en pause fra kjemikalier og andre ekle tilsetningsstoffer, og kanskje miste noen få pounds i prosessen. I motsetning til juice faster eller den fryktede Master Cleanse (ingenting, men sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper), er veganer detox diett mild til systemet og vil ikke sende deg inn i sjokk. Du spiser fortsatt, fordøye, og utvise maten - den eneste forskjellen er at det er alt bra for deg.

Premiss

DETOX dietter er ikke en metode for vekttap; faktisk, kan detoxing å miste vekt være farlig. Premisset bak detoxing er at kroppen akkumulerer giftstoffer, kjemikalier og andre giftige forbindelser i løpet av livet ditt, spesielt hvis du er en usunn eater. Detoxing, eller eliminere usunn mat fra kostholdet ditt, gir kroppen en sjanse til å rense seg selv, bli kvitt giftstoffer, og oppdatere sine systemer.

Eating Vegan

Going veganer, selv for en uke, er en av de minst radikale former for detoxing. Du bare kutte ut alle animalske produkter fra kostholdet ditt: kjøtt, fisk, egg, melkeprodukter og honning. Du skal spise mye frukt og grønnsaker, sammen med hele korn, belgfrukter, nøtter og frø. Noen veganer detox dietter kan kreve bare økologisk mat, og noen er "rå", som betyr at du ikke spise noe som er blitt kokt. For den beste avgiftning, vil du ønsker å eliminere sukker, koffein, alkohol, tobakk og narkotika fra kostholdet ditt.

Fordeler

Med alt dette sunn mat løpe gjennom systemet ditt, vil kroppen din få en pause fra å behandle farlige, vanskelige å uttale kjemikalier. Dette gir den en sjanse til å eliminere giftstoffer fra interne systemer. Siden du skal spise så mange frukter og grønnsaker, vil antioksidant inntak øke, noe som hjelper kroppen bekjempe skadelige frie radikaler. Og fiber i frukt og grønnsaker hjelpemidler fordøyelsen og renser ut kolon. Du kan miste et par pounds (selv om det er ikke poenget) og erfaring økt energi.

Advarsel

Tilbaketrekking er underforstått i begrepet detoxing, så holder ut, selv om de første dagene er forferdelig. Kroppen din kommer til å kreve mye fett, bearbeidet mat, sukker og koffein, fordi det er det den er vant til. Sørg for at du får nok næringsstoffer ved å ta en multivitamin, siden det er lett å overse visse vitaminer og mineraler på en vegansk kosthold.

Vann

En av de viktigste delene av en detox diett er vann. Du bør drikke åtte til ti glass om dagen for å skylle ut giftstoffer i systemet ditt og holde deg hydrert. Siden du vil sannsynligvis være å spise mer fiber enn vanlig (takk til alle de ekstra frukt og grønnsaker), er det viktig å holde vannet strømmer for å unngå forstoppelse. Prøv å klemme en sitron eller lime i vannet for å gi den et ekstra kick (og vitamin C boost).

Plan Vegan Detox Meal

En veganer detox diett er utformet for å eliminere giftstoffer fra kroppen din og hjelpe deg å miste vekt. Et vegansk kosthold betyr å spise ingen animalske produkter eller produkter som kommer fra dyr som melk. Detox måltid plan består av frukt, grønnsaker, fersk juice og te. En veganer detox plan er sunt, men kan være lav i protein og andre vitaminer.

Vegan Detox Mat Guideline

Et vegansk kosthold utelukker alle former for animalske produkter. En guide til å spise Vegan Foods (se Resource 1) gir en detaljert veiledning av hvilke matvarer du kan spise mens du er på en vegansk kosthold.

Kjøtt: Alt kjøtt, fjørfe og sjømat er forbudt mens på vegan detox måltid plan. Substitutter tillatte inkluderer produkter laget bønne curds, tofu, soyabønner, korn eller nøtter.

Plant produkter: Frukt og grønnsaker utgjør flertallet av en veganer detox. Prøv å velge økologiske produkter. Du kan spise frukt og hele grønnsaker eller har fersk fruktjuice.

Bønner, nøtter og belgfrukter: Alle bønner, nøtter og belgfrukter er en del av en veganer detox måltid planen, inkludert peanøttsmør, mandelsmør, cashew smør eller annen mutter smør. Bønner og belgfrukter er avgjørende for en vegansk diett for å sikre tilstrekkelig inntak av protein.

Meieri og egg: Siden veganisme går utover det å være vegetarianer, kan veganere ikke bruker meieriprodukter fordi det kommer fra dyr. Soya og ris melk er gode erstatninger for melk og margarin er en vanlig erstatning for smør som det er laget av soyabønner eller solsikkeolje.

Gelatin: Gelatin inneholder en ingrediens som kommer fra en hest, og så bør unngås.

Søtstoffer: Veganere forskjellig på om du vil unngå honning som det kommer fra bier, men andre ser på det som en "biologisk, dyrevennlig produkt." Raffinert sukker, som er laget ved hjelp av ku eller hest benmarg er ikke en del av vegansk kosthold. Veganere kan ha rå brunt sukker, enten fra sukkerrør eller sukkerroer.

Drikk minst åtte glass vann om dagen som en del av vegan detox måltid plan.

Hvor lenge varer det

Noen mennesker stiller veganer detox til et visst antall dager, uker eller måneder, mens andre har gjort det til en jevn del av deres liv ved å følge det en dag i uken. Du bør følge vegan detox inntil kroppen føles bedre og gjenta så ofte som nødvendig. Vegan detox er trygt å fortsette på ubestemt tid, så lenge kroppen din kan håndtere det, som måltid plan er sunn og næringsrik.

Hva kan man forvente Under Vegan Detox

Vegan detox måltid plan vil detox kroppen for giftstoffer og kjemikalier som kroppen din har samlet opp gjennom årene. Vitaminer og mineraler i frukt og grønnsaker vil gi antioxidant fordeler og hindre cellene mot skader fra frie radikaler, forbedre immunforsvaret og øke energinivået.

Vegan Detox Prøvemeny

Til frokost har et glass soyamelk, en skive grovbrød og et stykke frukt.

For en mid-morgen snack, har noen te.

Til lunsj, har frisk fruktsalat med så mange frukter som du ønsker. For eksempel en salat bestående av papaya, banan, pære, jordbær og druer. For en dressing, bruker usøtet fruktjuice og lønnesirup eller rå honning.

På ettermiddagen har en frisk frukt eller grønnsak juice.

Til middag har en kopp brun ris, med en unse av tofu, en side av grønnsaker og et stykke frukt.

Etter middag drikke en kopp kamille te.

Forholdsregler

Uavhengig av hvor lenge du velger for vegan detox, er det sikkerhetstiltak du bør følge. Før du starter en veganer detox plan, bør du konsultere legen din. Mens en detox diett kan være trygg, kan det bli usunn hvis du ikke ser din vitamin og protein inntak.

Hvordan gå Vegan Med Out sultne selv

Hvordan gå Vegan Med Out sultne selv


Going veganer er det beste du kan gjøre for kroppen din. Hundrevis av folk sier at å gå veganer har kurert sin kropp av deres høyt kolesterol og selv andre sykdom de hadde. Pluss når vegan du spare mer enn hundre dyr lever årlig. Det er hundre dyr som får se sola i morgen. Fordelene er flott å være en veganer så denne artikkelen viser deg hvordan du skal gå vegansk med ut å sulte deg selv.

Hvordan gå Vegan Med Out sultne selv

Finn litt motivasjon og husk å ta deg god tid. Going veganer er ikke lett for alle. Noen ganger cravings kan være en tøff ting å komme over, spesielt hvis din bruk til å ha kjøtt og ost på tallerkenen din til middag med dine spaghetti hver kveld. Så i dette tilfellet er det alltid godt å ha en grunn, og litt motivasjon og legge det opp noe der å huske hvem og hvorfor du gjør dette for.

Første uke av å være veganer for meg var ikke den vanskeligste uken. Det var faktisk ganske lett, men ikke la deg lure av dette. Selv om du kanskje føler cravings egentlig ikke pigge opp gi deg selv litt tid. Mine cravings kom tilbake med en pitch for den andre og til tredje uke av å være veganer. Jeg la også merke til min appetitt var enorm! Dette er grunnen til at det er alltid godt å gå vegan sakte, ved å ta en ting ut av gangen. Først kuttet ut ost, enn kjøtt, enn egg, enn melk.

Les etikettene på hver ting du kjøper. Dette er den mest verkende ting om å være en veganer er etikettene. Lese etiketter krever at du vet hva du leter etter, så hvis det er et ord du ikke vet google det!
Jeg bruker å spise mat som sa "glyserin", men jeg holdt meg unna jello fordi den hadde dette, men jeg visste aldri navnet. Glycerin er normalt fra et dyr mest sannsynlig bein eller fett og noen ganger bare grønnsaker, men normalt er det fra et dyr så dette krever hvis du virkelig ønsker å spise denne maten til å kontakte selskapet som lager produktet og spør dem hva slags bruker de. Når du får taket på det og lage en liste over ting du ikke anta å spise det blir enklere.

Deres er ingen følelse av å sulte deg selv eller torturere deg selv ved din favoritt restauranter eller gå på kino med venner. Siden jeg gikk vegan jeg funnet ut den beste tingen å gjøre er å få en stor tote eller vesken, og lage dine egne lunsjer. Ingenting forseggjort bare en back up i tilfelle du får en erg å spise noe du allerede har noe velsmakende å knaske på.

Når blir veganer er obligatorisk å holde deg selv med en lykkelig buk. Som betyr en snack hver to timer til middag, eller lunsj etc. Denne måten du aldri vil ha en erg dette ligner på trinn nummer to.

Beste du kan gjøre er å finne deg en god super markedet meste en helsekostmarkedet eller markedsfører lar folk fra hele verden selger. På denne måten kan du ha din fersk alt, og det er sunnere og test måte bedre enn de vanlige butikk grønnsaker.

UTSKIFTINGER! Når bare stirrer ut vegan vil det gjøre det mye lettere for deg selv å erstatte alt som ost med "soya" ost eller "ris" cheese, melk med "soya eller mandel" melk melk, kjøtt med "soya flavored kjøtt. Husk når du kjøper mat bare fordi det står at det er vegetarianer betyr ikke at det er. Jeg falt for den samme feilen og la merke til de "vegetarianer" karbonader hadde egg og melk i dem. Så det er alltid en god idé å lese disse etikettene!

Hint

 • Skriv ned ideer til neste Thanksgiving. din første Thanksgiving er alltid vanskelig hvis du ikke har tenkt fremover.
 • Husk veganere kan ikke bruke hår eller sminke produkter med dyr produkter eller noe annet som gjør vondt dyr. Så dette er en annen god tid til å ringe eller sende e-post til selskapet og be. Jeg har mailet tonnevis av selskaper og det hjelper en belastning.
 • Aldri gå hvor som helst med ut litt vann og mat. Tro meg det hjelper.
 • TA KONTAKT MED lege før du starter på ny diett SPESIELT MED alvorlige helsemessige forhold.
 • IKKE GÅ VEGAN Hvis din eneste målet er å miste vekt og bli ekstremt tynne. Vegan er sunt, men ikke hvis du starter med en usunn sinn.

Hvordan lage Vegan Cheese

Hvordan lage Vegan Cheese


Du har mange alternativer for å gjøre vegan ost, enten du ønsker å unngå allergiske reaksjoner på melkeprodukter, redusere karbonutslipp ved å unngå fabrikkgårdsprodukter, eller ta med dine åndelige tro til handling. Din ost kan ikke smake så kremaktig som meieri kremost, eller smelte som lusciously som Monterey Jack, men det vil komme i nærheten av å gi både opplevelser, med langt færre kalorier og mettet fett enn melke ost som en ekstra bonus.

Mandler og cashewnøtter

Malte mandler eller cashewnøtter gi "go-to" ingredienser for vegan ostesaus for mac og ost, og med mindre væske lagt, en spredning ost for smørbrød eller kjeks. For best resultat, suge nøtter for 6 til 8 timer før blending i en blender eller food processor og tilsett en ingrediens for å gi kjøttfulle eller umami smak av ost, slik som veganer yoghurt, en gjæret korn vann eller ernæringsmessige gjær. Bruk ca 1 kopp nøtter til fire spiseskjeer væske som sitronsaft eller hvitvin.

Pinjekjerner til unnsetning

Pinjekjerner gi en rask alternativ til mandler og cashewnøtter fordi de er myke og ikke krever soaking. Bruk 4 ts væske for hver kopp av nøtter. Legg en bit av olivenolje for mer smørbar ost eller bruk en fortykningsmiddel, for eksempel agar flak oppløst i væske, for fastere ost. Hvis du bruker agar flak, kombinere ca 1/4 kopp flak med fem ganger så mye vann eller soyamelk for hver 1/2 kopp pinjekjerner.

Prøv Tofu

Tofu fungerer som en ost erstatning med liten innsats fra din side. For en ricotta erstatning i lasagne, bruke silke eller myk tofu og puls det et par ganger i en blender; Unngå å bruke en food prosessor fordi tofu vil miste for mye tekstur. De samme tofu lim erstatter for mozzarella smeltet som den nedre lag av en pizza, og tofu du har smuldret med fingrene eller skåret i små terninger erstatter feta på toppen av pizza.

Slå Yoghurt Into Cheese

Lage ost av yoghurt begynner med en beholder med butikk-kjøpte, ikke-meieri yoghurt helles i et dørslag eller stor-hullete sil foret med en ren oppvaskklut eller flere lag med cheesecloth. Knyt toppen av kluten sammen, og plasser dørslag i kjøleskapet over en bolle å fange væsken som renner fra yoghurten. I løpet av noen timer, vil osten oppnå konsistensen av stiv kremost; over natten, vil det være fast nok til å kutte for smørbrød eller til bruk i salater.

Hvordan bruke Dr. Atkins 'diett som vegetarianer eller veganer

Hvordan bruke Dr. Atkins 'diett som vegetarianer eller veganer


Proteiner fra animalske kilder er en viktig del av Dr. Atkins diett, og det er virkelig ikke kan gjøres med hell uten dem. En person som spiser en modifisert ovo-lakto vegetarisk kosthold, som inkluderer egg og ost, kan være i stand til å gjøre det, men det ville være umulig for en veganer siden en ren vegansk kosthold kan aldri være lav nok på karbohydrater.

Bruksanvisning

•  Begynn Atkins dietten. Du vil følge de grunnleggende plan, men gjøre noen endringer.

Eliminer junk food fra kostholdet ditt. Dette inkluderer alt hvitt mel og sukker, og de fleste bearbeidet mat. Karbohydrater i Atkins dietten primært komme fra friske grønnsaker, nøtter, bær, frø og litt frukt i moderate mengder.

Stock opp på tofu, egg og ost. Disse vil være dine viktigste kilder til protein.

Tell karbohydrater veldig nøye i løpet av to-ukers induksjon nivå av dietten. Dette er den strengeste delen i form av karbohydrat forbruk. Du er bare tillatt 20 gram karbohydrater.

Les etiketter. Alle vegetabilske matvarer inneholder litt karbohydrater. En halvkilo tofu, for eksempel, inneholder 2 gram karbohydrater. En halv kopp av bønner, som er en god proteinkilde, kan inneholde i området fra 25 gram karbohydrater. Ost inneholder også noen få gram karbohydrater.

Tilpass induksjon nivået til ditt eget kosthold. Kjøttetere vil primært bruke næringsrike friske grønnsaker, som brokkoli, asparges, aubergine og spinat, som deres karbohydrater. Du må kanskje spise færre grønnsaker for å holde seg i karbohydrat rekkevidde.

Ta vitaminer og andre vita-næringsstoffer som foreskrevet i kosten. Dette er en del av dietten. Se etter vegetariske formler, som vanligvis er tilgjengelig, men vær forsiktig for å unngå produkter som inneholder sukker.

Ser frem til mer diversifisert spise. På slutten av induksjon nivå, blir dietten mildere, og du kan nyte et bredere utvalg av matvarer.

Figur ut din kritiske karbohydrat nivå for å miste (KKNT) når du går inn i pågående vekttap nivå (OWL). Dette tallet er, som definert av Atkins dietten, den mest liberale nivå av karbohydrat forbruk som tilsvarer din egen individuelle metabolske kapasitet til å fortsette å ta av overflødige pounds.

Øk inntaket av karbohydrater til et nivå der du vil likevel fortsette å gå ned i vekt. Nivået avhenger også av hvor raskt du ønsker å gå ned i vekt. Atkins dietten understreker utholdenhet fremfor fart. Ta det sakte og holde den av permanent.

Nyt avvik, men nøye. For eksempel kan du ha mer frukt eller pasta, som er høy i karbohydrater. Start med en eller to avvik i uken.

Husk at du må være mer forsiktig enn de "faste" på dietten. Din grunnleggende kostholdet har allerede flere karbohydrater i det.

Figur ut din kritiske karbohydrat nivå for vedlikehold (CCLM). Dette er beløpet som du kan spise og ikke begynne å få vekt.

Variasjoner i vekt er vanlig, så lenge de er svært liten. Når du går 5 eller flere pounds over din idealvekt, er det på tide å kutte ned på nytt.

Husk at denne dietten vil alltid begrense karbohydratnivået noe. En person med en gjennomsnittlig metabolisme vanligvis må holde seg mellom 40 og 60 gram karbohydrater per dag. Fortsetter med friske nonstarchy grønnsaker, frø, nøtter og bær er den enkleste måten å spise mer variasjon og fortsatt holde seg innenfor dine personlige grenser.

Forsiktig gjeninnføre grønnsaker som inneholder mer enn 10 prosent karbohydrater, samt hele korn som havre, bygg og couscous. Siden mesteparten av en vegetariske proteinkilder inneholder litt karbohydrater, vil dette alltid må bli telt inn i totalen. Vær forsiktig så du ikke overdrive det.

Hold sukker, hvitt mel og bearbeidet mat ut av livet ditt, med unntak for spesielle anledninger. Sukker forsyne tomme karbohydrater blottet for næringsstoffer.

Hint

 • Avhengig av dine personlige grunner for å spise et vegetarisk kosthold, kan det være lurt å legge noen fisk i kostholdet. Dette vil gi deg mer mangfold og variasjon, og vil gjøre dietten lettere. Den strengere vegetarianer du er, jo vanskeligere vil det være å bo på diett. Vegetarianere som har et alvorlig vektproblem, og som ønsker å prøve dietten, blir oppfordret til å revurdere sin posisjon.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, bør du kontakte en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett


Et annet nytt år kommer, og du gjør enda en oppløsning for å miste at magen fett og den ekstra vekten du har båret rundt. Lett å si, vanskeligere å gjøre i mange tilfeller. Ikke la tanken på vekttap overvelde deg. Ta det sakte og jobbe mot målet ditt for en sunnere deg gjennom hele året.

Farene ved magen Fat

Magen fett er også kalt visceralt fett, og det kan være svært farlig for helsen din. I motsetning til subkutant fett som er like under huden din, er visceralt eller magefettet som ligger dypere blant dine indre organer. Visceralt fett konvolutter dine organer og frigjør fettsyrer som kan reise til leveren, noe som øker kolesterolnivået. Personer som har overskytende magen fett har en høyere risiko for hjertesykdom og diabetes.

Spise riktig

Å miste vekt rett etter innledet det nye året kan være vanskelig for noen mennesker. Rester fra ferie feiringer og spiselige gaver lokker, noe som gjør fristelsen vanskelig å motstå. Kaldt vær og komfort matvarer som går sammen med det kan gjøre for langsom fremgang også. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer 'Weight-Control Information Network (WIN) foreslår å tenke på å spise i form av en "sunn plan" istedenfor å bruke restriktive begrepet "diett". WIN anbefaler fokus på frisk frukt og grønnsaker, lav-fett eller fett-fri meieriprodukter, hele korn og magre proteiner.

Trene

Trening spiller en nøkkelrolle i å miste magen fett også. Målet for mellom 75 minutter med høy eller 150 minutter med moderat aerobic aktivitet hver uke for å brenne litt fett og kalorier. Inkluder muskel-styrke øvelser et par ganger i uken også. Harvard Health Publications forklarer at visceralt fett svarer godt til en kombinasjon av sunn mat og mosjon. Med andre ord, hold deg til det, og du vil sannsynligvis se positive resultater. Den 75- til 150-minutters retningslinje er et minimum anbefaling; må du kanskje sette i mer tid enn dette for å se resultater.

Oppholder motivert

Ved utgangen av februar, har mange allerede gitt opp sin nyttårsforsetter, melder CBS News. Staying motivert kan være tøff når andre allerede har kastet inn håndkleet. Hold på toppen av din vekt-tap reisen ved å gjøre deg ansvarlig, noe som gjør det like enkelt på deg selv som mulig og med regelmessige belønninger. Begynne i det små ved å gjøre små endringer i måten du spiser. Legg øvelsen neste, spesielt aktiviteter som går på en tredemølle, gjør yoga eller step aerobic som du kan gjøre innendørs i løpet av vinteren. Sett realistiske mål som er oppnåelige og belønn deg selv med et lite element for eksempel en bok, sang laste ned eller shopping tur når du møter dem.

Resultater

Den gode nyheten er når du har oppfylt din nyttårsforsett å miste magen fett, er du sannsynligvis har utøst det for godt. Ifølge en studie ved University of Alabama i Birmingham forskere, folk som mistet visceralt fett gjennom trening holdt den av for et år eller mer. Deltakerne i studien utøvd et gjennomsnitt på 80 minutter i uken, med fokus på enten aerobic aktiviteter eller styrketrening. Noen av personene i studien fikk en bit av vekten tilbake etter et år, men fikk ikke gjenvinne noe av den farligste typen av magefett.

Hvordan få en flat mage uten å miste vekt

Hvordan få en flat mage uten å miste vekt


Mange forbinder å få en flat mage med å miste vekt. Noen mennesker kan trenge å kaste reservehjulet rundt midten for å se slankere og mer tonet. Men for andre, som har en liten mage flab er ikke det samme som overvekt. Dette gjelder spesielt for nye mødre som ofte holder på untoned magen selv etter å miste barnet vekt. Flat mage ved toning din kjernevirksomhet og å styrke magemusklene.

Hvordan få en flat mage uten å miste vekt

•  Ligg på ryggen med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet for å gjøre daglige situps. Plasser hendene bak hodet med albuene bøyd. Stram magen og heve øvre del av ryggen og skuldrene opp flere inches mot brystet mens du holder korsryggen i kontakt med gulvet. Fullfør 10 repetisjoner per sett, to eller tre ganger i uken. Bodybuilding.com forklarer at sammentrekning av muskler under en crunch skaper et skille i rectus abdominis muskel og en flatere utseende av en "six pack".

Styrke abs, obliques - musklene på sidene av torso-- og ryggen med kjernerotasjonsøvelser. Ligg på ryggen på gulvet med knærne bøyd. Stram magemusklene og holde skuldrene fremdeles når du roterer underkroppen til venstre, bringe knærne nesten til gulvet. Hold i noen sekunder før du går tilbake til den opprinnelige posisjonen. Gjenta øvelsen på høyre side også. Starte med fem repetisjoner og jobbe deg opp til 15 reps daglig.

Utfør knebøy, en vektbærende trening som kan bygge sterkere bein i tillegg til å jobbe dine magemuskler for en flatere mage. Stå med føttene i skulderbredde fra hverandre. Holde ryggen rett og skuldrene på linje med hoftene, bøy knærne til de er rett over tærne. Balansere vekten på ballene dine føtter. Hold stillingen i en andre og stå opp for å fullføre en repetisjon. Gjør 04:57 repetisjoner per sett, hvile i tre minutter i mellom settene. Prøv å fullføre fire sett under hver treningsøkt.

Engasjere abs uten å miste vekt ved å sitte på en stabilitet ball to til tre ganger per uke. Balansere på ballen tvinger deg til kontrakt magemusklene og styrker din kjerne selv når du ikke gjør spesifikke øvelser på ballen. Bruk ballen i stedet for en kontorstol eller sitte på den når du ser på TV. Indiana University forskere rapporterer at bruk av en stabilitet ball fremmer friere bevegelse, som kan motvirke lavere ryggsmerter også.

Sjekk din diett. Ikke for vekttap, men for kroppssammensetning, ifølge en februar 2010 utgaven av "Styrke og Conditioning Journal." Etter en low-carb diett kan bidra til å øke lean body mass og redusere kroppsfett, som kan gi deg inntrykk av en flatere mage. Velg hele korn når du spiser karbohydrater, og fokus på magre proteiner som kylling og fisk, og ferske råvarer.

Hvordan å miste migrene smerte

Ifølge "Neurology" magazine, mer enn 28 millioner voksne i USA lider av migrene. Migrene er invalidiserende hodepine ofte ledsaget av kvalme, svimmelhet, lysfølsomhet og lydfølsomhet. Leger og forskere vet at det er en sammenheng mellom blodstrøm og migrene, men erkjenner også at det er mange triggere for smerte, ulike i hvert enkelt. Disse utløser spenner fra miljøfaktorer til hormonelle svingninger på stress eller diett. Når smerte treff, kan flere metoder forkorte varigheten av migrene eller eliminere den helt.

Hvordan å miste migrene smerte

Lose migrene smerte ved å endre kostholdet. Holde vitaminer og næringsstoffer i balanse holder kroppen din fungerer som den skal, og hindrer blodceller utvidelse som hindrer blodstrøm, noe som forverrer migrene. Nettsteder som kvinner til kvinner tilbyr ernæringsmessige guider for å spise sunt med tips om porsjonsstørrelsen samt grunnleggende retningslinjer for å leve sunt.

Fjern deg selv fra lys og lyd for å lindre migrene smerte. Noen migrenepasienter opplever at å plassere et kjølig, fuktig klut over øynene i et mørkt, stille rom hjelper smertene avtar.

Prøv å nippe til en drink med koffein. Koffein, et naturlig stoff som finnes i te, kakao og kaffe, stimulerer nervesystemet, noe som kan redusere migrene hodepine smerter. Stoffet hjelper også kroppen absorbere medisinen raskere, noe som gir raskere lettelse.

konsultere legen din om medisiner du kan ta for å hjelpe deg å miste migrene smerte. Ta medisinen umiddelbart ved utbruddet av en hodepine å lindre smerter og for å hindre migrene blir verre.

Fraværende deg fra stressende situasjoner som kan forverre migrene smerte, og ta dype, rensing åndedrag. Stress er en av de triggere for migrene, så avslappende reduserer varigheten av en migrene og hjelper deg å miste migrene smerte.

Lær trykkpunkter på kroppen din som bidra til å fjerne migrene smerte. Spiker behandling forbedrer blodsirkulasjonen, reversere blokkering av blodstrømmen, for derved å redusere smerte og varigheten av en migrene hodepine. Nettsteder som Acuxo, senteret for Akupunktur Research & Resource, tilbyr detaljert informasjon og diagrammer for trykkpunkter som kan hjelpe bli kvitt migrene smerte.

Hint

 • Vær forsiktig med inntak av koffein. Mens koffein bidrar til å redusere migrene smerte, vil for mye faktisk føre til mer hodepine smerte. Mange leger anbefale en til to kopper en koffeinholdige drikke for smertelindring.

Vegan PCOS Diet

Vegan PCOS Diet


Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en hormonforstyrrelse som rammer kvinner i reproduktiv alder. Eggstokkene av kvinner med sykdommen vanligvis inneholder mange små cyster. Disse cystene gjøre eggløsning vanskelig, forårsaker menstruasjons og ufruktbarhet problemer. Fordi PCOS øker også risiko for fedme, diabetes, hjerteanfall og slag, er det viktig for kvinner diagnostisert med sykdommen til å følge en sunn diett. Et vegansk kosthold (en som ekskluderer kjøtt, meieriprodukter og egg) er ett alternativ.

Kostanbefalinger

PCOS omfatter typisk insulinresistens, noe som betyr at legemet ikke kan bruke insulin til å levere glukose (blodsukker) til cellene. Glukose er den primære kilde til drivstoff for kroppen. Når glukose forblir i blodet i stedet for å bli brukt av cellene, fører det til problemer som diabetes, hjertesykdom og hjerneslag. Dette betyr at det er viktig for kvinner med PCOS å spise ikke bare en diett som bidrar til å regulere blodglukosenivået, men også en diett som oppfyller andre hjerte-sunn kosttilskudd retningslinjer. Disse retningslinjene anbefaler en diett basert på hele korn, bønner, grønnsaker, frukt, umettet fett og magert protein (inkludert vegetariske alternativer til kjøtt, fisk og meieriprodukter). En typisk vegansk kosthold scorer høyt for samsvar med disse retningslinjene.

Et potensielt problem med den vegan diett, er imidlertid at det kan være for høyt innhold av karbohydrater for å regulere blod-glukosenivåer. Et vegansk kosthold som inneholder en rekke allment tilgjengelige plantebaserte proteinkilder kan enkelt løse dette problemet. Vegan proteinkilder inneholde nøtter, mutter Butters, bønner, tofu, tempeh og helkorn. Disse matvarer er også lav i mettet fett, og mange er høy i sunt, umettet fett.

Vegan Fordeler

The American Diabetes Association (ADA) rapporterer at studie-deltakere etter en lav-fett vegansk kosthold opplevd større forbedringer i blodsukker stabilitet, vekttap, blod lipid nivåer og kolesterolnivået i blodet enn deltakerne som fulgte ADA kosttilskudd retningslinjer. Begge gruppene har imidlertid bedret seg betydelig ved å følge et sunnere kosthold basert på rikelig med hele korn og produsere.

Hvis du ikke allerede er veganer, hoppe inn i denne livsstilsendring er en sikker måte å øke kulinariske kreativitet og å lære om sunne, friske oppskrifter som er både lav i mettet fett og også rik på fiber og næringsstoffer.

Kalsium og jern

Veganere er ikke i faresonen for mangler i enten kalsium eller jern. En typisk kjøtt-eater kan ha problemer med å skaffe nok kalsium fra tofu, mørke grønne blader, bønner, mandler og tahini, men disse matvarene er alle stifter i en typisk vegansk kosthold. Andre kilder til kalsium inneholder brokkoli, melasse, befestet soyamelk og befestet appelsinjuice. Likeledes er det mange veganske kilder til jern: gresskarfrø, mørke bladgrønnsaker, brokkoli, tempeh, tofu, nøtter, melasse og quinoa. Du vil merke at mange av disse matvarene er på begge listene, noe som gjør det enkelt å møte dine daglige behov for disse næringsstoffene.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer er det mest høyt anbefalt av hjerte-sunt umettet fett. De er vanligvis forbundet med kaldt vann fisk som laks, makrell og sardiner. Vegan kilder inkluderer linfrø, linfrøolje, valnøtter og soyabønner.

Tips

Vegansk kosthold er ikke sunt i seg selv. Det er nok av dyrefrie junk mat og ernæringsmessig tomme raffinert og bearbeidet vegansk mat på markedet. Du fortsatt trenger å gjøre gode valg og ta vare å ikke overspise. Velg fullkornspasta og brun ris over sine hvite varianter; ferske eller frosne grønnsaker enn hermetisert eller bearbeidet; fersk hel frukt i stedet for juice.

Hvordan helbrede fra å miste en Pet

Hvordan helbrede fra å miste en Pet

Når du mister et kjæledyr i hjel, du mister en kjær. Du vil oppleve følelsesmessig smerte og tap i denne vanskelige tiden. Du må være enkelt for deg selv og tillate deg selv å sørge. Hver persons sorg er forskjellig og følger sin egen vei. Ikke tving deg selv til å komme over smerten; la det skje naturlig. Du vil etter hvert gro fra smerten ved å miste kjæledyret ditt, selv om du aldri vil slutte å elske ham.

Hvordan helbrede fra å miste en Pet

Uttrykke dine følelser. Tillat deg selv å gråte. Du kan ikke helbrede fra smerte hvis du flaske det opp. Når du føler deg trist, la den ut. Ikke bry deg om hva andre mener. Husk at kjæledyret var en del av familien din.

Snakk med venner eller familiemedlemmer som har kjæledyr. Du trenger støtte fra folk som forstår hvordan det er å være nær en elskede kjæledyr. Fortell dem hvor vondt du har det. Spør om råd. Du kan ha en venn som opplevde tapet av et kjæledyr som kan hjelpe deg å takle.

Ha en minnegudstjeneste for kjæledyret ditt. Dette gir deg en sjanse til å uttrykke dine følelser og og for å gi kjæledyret den hyllest hun fortjener. Du kan synge sanger eller lese en spesiell dikt for kjæledyret ditt. Inviter venner eller familiemedlemmer, hvis du velger.

Lag en utklippsbok som inneholder bilder av din kjære kjæledyr. Dette sikrer at du holde kjæledyret i minnet for alltid. Du kan se på denne boken når du trenger et smil eller en påminnelse om de lykkelige tider du brukt sammen.

Snakk med en rådgiver. Mange har behov for ekstra hjelp til å takle pet tap. Ring den nasjonale ASPCA Pet tap Hotline på 877-474-3310, eller ringe Iams Pet tap Support Hotline på 888-332-7738. Begge krisetelefon tilby emosjonell støtte til mennesker som lider av tapet av en elskede kjæledyr.

Lag en donasjon til et dyr ly. Gjør dette som en måte å hedre din pet. Du vil utlede noen trøst å vite at du hjelper dyr i nød.