Digidexo.com

Hvordan lage velsmakende Rice Side Dishes

Ris er en av de mest allsidige matvarer på markedet i dag. Fra vill ris, til hele korn varianter, kan hver type ris legge interesse og smak til måltidet, uten mye arbeid eller kostnad. Mens ris ble en gang sett på som først og fremst en rett til å kompliment kinesisk og asiatisk mat, kan i dag ris brukes til å uttale smaken av nesten alle typer Etnisk parabolen. Fra spansk ris, til Cajun stil "røde bønner og ris", følg disse enkle trinnene for å opprette en rekke ris side retter som vil være sikker på å behage alle ved bordet ditt.

Hvordan lage velsmakende Rice Side Dishes

Hvordan tilberede smakfulle Rice Side Dishes

Opprett super spansk ris. Begynn med noen utvalg av langkornet ris. Brun ris før koking, i en liten mengde av olivenolje. Erstatte væske, som du normalt ville bruke til å koke ris, med tomatjuice. Legg terninger løk, grønn og rød paprika, og hakket eller terninger tomat. Krydre ris med spisskummen, hvitløk, et snev av oregano og bakken rød pepper, bare etter matlaging væsken er absorbert. Hvis du foretrekker ekstra krydder, terninger jalepeno paprika, og / eller en dash av varm saus kan legges til kokt ris også.

aksenten din favoritt italiensk middag med risotto. For å gjøre Risotto må du starte med en kort eller semi-runde ris, helst Arborio eller Carnaroli. Disse risretter er ikke vanskelig å finne. Ved hjelp av dem vil resultere i den mest autentiske og velsmakende versjon av risotto som du kan lage hjemme. Fres 2 og 1/2 kopper risen i olivenolje, inntil kornene blir gjennomskinnelig. Sakte legge til pan 3 kopper tørr rødvin, én kopp om gangen. Vinen bør fordampe mellom hvert tillegg. Deretter tilsettes 4 kopper simmering biff eller grønnsaksbuljong og fortsette matlaging til væsken er absorbert. Rør i 2 kopper lav fett parmesian ost. Tradisjonelle risotto oppskrifter også ringe for tillegg av 1/4 kopp terninger, sautert løk, hvis du foretrekker det.

Pisk opp noen vill ris med sopp, å kompliment din beste fransk eller amerikansk mat. Begynn med din favoritt-merke vill ris. Brun ris og stek sopp, sammen, i en bit av olivenolje, ved hjelp av en stor stekepanne. Substitute lavt natrium oksekjøtt, kylling eller vegetabilsk buljong for mengden av vann rettet på pakken av ris. Kok uten omrøring inntil væsken er absorbert. Smak til med hakket løk, persille og sort pepper.

Spice opp din Southern stil middag med en smak av Cajun røde bønner og ris. Suge tørkede røde kidneybønner over natten, deretter avløp og lage mat i flere timer, til de blir møre. Du kan også velge å bruke hermetiske kidneybønner for enklere tilberedningstips. Surr 1 løk, 1 paprika, og noen stilker av selleri i litt olivenolje. Legg 1 til 2 fedd hakket hvitløk og fortsette å stek til grønnsakene blir møre. Legg grønnsakene til de kokte bønner og smak til med en teskje av timian. Tradisjonelle røde bønner og ris har også en sjenerøs mengde varm saus, og tillegg av rødt og svart, nykvernet pepper. Serve bønne blandingen over varmt, kokt hvit ris.

Fry opp ris, for en orientalsk bluss. Brun langkornet hvit ris i en tung stekepanne før du legger matlaging væske. Koke ris i lav natrium biff eller kylling kjøttkraft til de er møre. Fjern ris fra skillet og sett til side. Til skillet legge 1/4 kopp peanut olje. Surr hakket løk, selleri, gulrot, og en liten fedd hakket hvitløk i olje, og legger ris én kopp om gangen, og matlaging med grønnsakene til de er brune.

Hint

  • La risen stå i noen minutter etter koking hjelper det blitt "mykere".
  • Ulike typer ris krever ulike koketider, og forskjellige mengder væske for å lage mat riktig. Les alltid produsentens instruksjoner for variasjonen av ris du har tenkt å bruke.
  • Aldri røre ris mens det er matlaging.