Digidexo.com

Vekttap Foods for kvinner

Mat ikke hjelpe til med vekttap, så gjør de rette valgene er viktig. Spis kontrollerte delene av antioksidantrike bær, til omega-3 beriket laks og kalsium-tett, lite fett meieri miste mer vekt og nå vekttap mål.

Bær

Blåbær inneholder fiber og antioksidanter, og er tillatt under de mest begrensede faser av lav eller ingen carb dietter. Både fiber og antioksidanter drivstoff vekttap fordi fiber gir en lengre periode av mett og antioksidanter forsinke aldringsprosessen og øke stoffskiftet.

Har opp til 1 kopp blåbær daglig for mest fiber og antioksidanter fordeler, eller legge litt til fettfattig yoghurt eller stål-kuttet havregryn.

Laks

Laks er en god mat for kvinner fordi det inneholder en dusør på omega-3 fettsyrer, som reduserer betennelse og stabilisere blodsukkeret. Dette resulterer i følelsen fyldigere for en lengre periode og holder forbrenningen drevet og brenning fett.

Spis laks grillet eller svertet og inkluderer 3 oz. i kosten tre ganger i uken for optimale resultater.

Low Fat vanlig yoghurt

Meieriprodukter er viktig for bein helse og vekttap hos kvinner. Lav fett vanlig yoghurt er en kombinasjon av kalsium-og protein, de viktigste komponenter for helse og vekttap.

University of Tennessee professor i ernæring, Michael Zamel, PhD., Presenterte funnene fra sin studie om effekten av yoghurt på vekttap på 2003 Experimental Biology konferansen. Zamel konkluderte med at personer som har lagt fettfattig yoghurt til kostholdet plan mistet mer vekt enn de som bare redusert kaloriinntak.

Deltakerne i studien redusert sin normale kaloriinntak med 500 kalorier per dag, men en gruppe forbrukes ca 1100 mg kalsium daglig, inkludert tre porsjoner av lett yoghurt. Den andre gruppen forbrukes bare 500 mg kalsium, typisk amerikansk meieri forbruk. Denne 12-ukers studie funnet at yoghurt eaters mistet 22 prosent mer vekt og 6,1 prosent mer kroppsfett enn de som ikke gjorde det.