Digidexo.com

Effekter av svovel på hår

Effekter av svovel på hår


Svovel, en av de viktigste mineraler som finnes i menneskekroppen, spiller en viktig rolle i kroppens generelle helse, og dens evne til å gro. Svovel primært transporterer oksygen, og dermed hjelpemidler i cellular regenerasjon, som er viktig for helsen til hud, negler og hår - eksterne funksjoner i kroppen blir sunnere når de er i stand til å konsekvent regenerere. Derfor er svovel ofte referert til som "skjønnhet mineral."

Oxygen Transporter

Enhver type av cellulær regenerering krever transport av oksygen og svovel er en av bare tre mineraler som letter denne prosess. Når hårsekkene blir oksygenrikt, er mye behov for næringsstoffer sluppet inn i håret, som støtter sunn hårvekst.

Fordeler

The Cellular Matrix studien har vært å gjennomføre tester på effekten av svovel siden 1999 Funnene avslører en rekke helsemessige fordeler av å ta svovel kosttilskudd. Av de 1100 deltakerne til dags dato har de fleste rapporterte flere fordeler, hvorav den ene er et sunnere hår. Videre, folk med hvit eller grå hår rapporterte en retur til sin naturlige hårfarge. Dette resultatet indikerer regenererte pigment kjertler som eksisterer ved bunnen av hårsekken. En reversering i håravfall er også tydelig i disse studiene tyder på at svovel ikke bare spiller en viktig rolle i etterfylles hårtap, men det kan også hindre det.

Hvem trenger det

Folk genetisk disponert for tidlig håravfall og kreftpasienter varige bivirkninger av cellegift kan ha nytte av å supplere sine dietter med svovel. Alle som ønsker en sunnere hår vil også dra. For å finne ut om du kan være svovel mangelfull, legg merke til din hud og hår; hvis de er tørre og sprø, vurdere inntak av mer svovel. Kroppen kan ikke lage svovel - det må bli gitt.

Mat Kilder

Kosttilskudd er en effektiv måte å øke svovel inntak, men mange matvarer levere dette nødvendig mineral i tillegg. Forbruker tilstrekkelige mengder av kjøtt, fisk, grønnsaker og nøtter vil sikre riktige svovel nivåer, som de inneholder rikelig mengder av dette sunn mineral. Svovel vil ikke bare være til nytte håret ditt, vil det også nytte for din helse.