Digidexo.com

Hvordan bestille Computer Spectacles

Computer Vision Syndrome (CVS) oppstår når en person bruker flere timer hver dag arbeider på en dataskjerm. Problemet oppstår i mangel på kontrast en dataskjerm gir mellom sin bakgrunn og tekst. Piksler er de mange små flekker eller prikker som utgjør utskrifts vi leser på en skjerm. Pikslene er ikke en solid linje som trykt tekst. De vanligste symptomene på CVS er hodepine, anstrengte øyne, svie, verkende og tørre øyne, lysfølsomhet og tåkesyn. Godt tilpasset briller kan lindre problemet.

Hvordan bestille Computer Spectacles

•  Gjør en avtale med en optiker eller øyelege og få din visjon undersøkt. Fortell legen at en resept for databrille er ønsket.

Diskuter med legen hvilken type datamaskin briller er nødvendig. En resept kan være utformet for å dekke mellomtoner visjon (typisk datamaskin range) eller kombineres for å dekke nære, midten og langt avstander i en enkelt linse. Én visjon briller gir muligheten til å se hele skjermen med minimum hodebevegelser. Bifokale, trifokale og progressive linser gi rom for en mye mindre del av linsen å fokusere øyet på dataskjermen som krever mye mer hodebevegelser og muligheten for nakke press og spenning. Men de har den fordelen at øyet for å vise forskjellige andre avstander så vel som dataområde.

La legen for å fullføre eksamen og skrive en resept for databriller.

Fyll resept ved å besøke noen anerkjente dispense optiker. Doserings optikere ikke vanligvis krever en avtale, slik at du kan gå til enhver tid i arbeidstiden for å plassere en ordre for PC-briller. Bestillinger er ofte fylt mens du venter, men de kan ta noen dager å bli fullført. Ring fremover for detaljer om tidsrammen er viktig.

Hint

  • Vurdere å legge en anti-reflekterende (AR) belegg for å redusere gjenskinn fra dataskjermen og rundt vinduer og belysning.