Digidexo.com

First Aid hjem rettsmidler for Broken Capillaries

Ødelagte blodkar er de rødaktig rosa / trådliknende skinn på overflaten av huden. De finnes vanligvis i områder som har myk muskel dekning og er utsatt for klimaks eksponering som kinnene og nesen. Årsaker til sprengte blodkar inkluderer solbrenthet eller ekstrem varme eller kalde vinden blåser over ansiktet. De med dehydrert hud er sannsynlig å ha denne tilstanden, fordi i fravær av riktig fuktighet i huden er mindre beskyttet.

First-Aid hjem rettsmidler

Hjem rettsmidler for denne tilstanden er tuftet på prinsippet om hydra og tilfører huden. Disse fungerer best når de underliggende årsakene unngås. Skjerpende omstendigheter bør også unngås. For eksempel kan alkohol betraktelig debilitate kapillærene og is, men kjølig, kan føre til blemmer på kapillærene, slik at disse må unngås. Det er også viktig for å forbedre sirkulasjonen, siden dette hjelper med roten av problemet. Einer, når den brukes på de ødelagte blodkar, kan gradvis begynne å bidra til å forbedre blodsirkulasjonen.

Raw Agurk

En person som har brutt kapillærer kan for å bruke rå agurk til de berørte kapillær. Dette er en av de beste måtene å holde den tørre huden fuktig, samtidig som muliggjør kult hydrering å sive inn i hudoverflaten. Siden dette er et meget trygt og effektivt rettsmiddel med absolutt ingen bivirkninger, kan det brukes mange ganger.

Andre rettsmidler

Vitamin B er kjent for å være en god kilde til næring for sprengte blodkar. Farget frukt og grønnsaker rike på denne kilden, for eksempel pepper, solbær, rose hip, kirsebær og sitrusskall, er svært effektive og enkle løsninger. Vitamin C og E er også kjent for å være bra for å forebygge og behandle ødelagte blodkar. Apple cider eddik kan også brukes i morgen og kveld hver dag på den berørte delen. Også bruke en blanding av virgin kokosolje, rose og palmarosa eller persille olje på de ødelagte årer. På samme måte kan Roman chamomine blandes med rose og noen kilde til vitamin E og anvendt på de berørte områdene. For å fjerne misfarging av huden, kan en hvilken som helst god fuktighetskrem påføres med baksiden av en kald skje. Denne fremgangsmåten fungerer fordi det kalde gni av lotion bryter gamle huden, og tillater den å bli absorbert inn i vevet.