Digidexo.com

Hvordan du får din diett Back on Track

Du startet din diett med de beste intensjoner, men et sted på veien du gled opp og gikk tilbake til den gamle, usunt kosthold. Her er noen tips til hvordan du får din diett tilbake på sporet.

Hvordan du får din diett Back on Track

•  Tenk på hva fikk deg til å skli opp på kostholdet ditt. Kanskje du hadde en tøff dag på jobben eller en spyttet med din ektefelle og nådd for noen comfort food. Kanskje du var ute med venner og bestemte du fortjente noen "normal mat." Når du finne ut hvorfor slip-up oppstod, kan du planlegge for og unngå lignende fallgruver.

Ikke se en feil som en grunn til å kaste inn håndkleet. En baby har sluttet ikke å prøve å gå bare fordi hun faller en gang. Stå opp, lære av det og holde det gående.

Legg til nye vaner gradvis heller enn å prøve å endre alt på en gang. Hvis du føler deg overveldet, er du mindre sannsynlig å følge gjennom. Når du har mestret en ny sunn vane, som for eksempel å drikke rikelig med vann, tilsett en ny.

Skriv i dagboken din. For en uke, logg hver liten bit av mat som går inn i munnen din. Dette vil hjelpe deg å oppdage mat og tider på dagen som er vanskeligere, samt hjelpe deg å holde ansvarlig.

Belønn deg selv for en uke, en dag, selv et måltid på sporet. Kjøp deg noe fint, som et nytt element av klær, eller unn deg en luksuriøs boble bad. Bare sørg for at du ikke belønne deg selv med mat!