Digidexo.com

Nervesymptomer i armene

Tegn og symptomer på en trakk muskel i armen

Tegn og symptomer på en trakk muskel i armen


Alle som er involvert i anstrengende arbeid eller trening kan fortelle en historie om en trakk muskel i armen. Vanligvis vil den starte som en skarp spasme, men det kan også utvikle seg langsomt, inntil du vekke neste morgen ute av stand til å bevege armen. Hvis du tror du har en trakk muskel i armen din, vel vitende om skiltene, hva deres plassering betyr, vil risikoen, og hastigheten på progresjon bidra til å lindre problemet.

Symptomer

De vanligste symptomene følte når du trekker en muskel i armen kan være smerte, ømhet og hevelse i muskler. Den manglende evne til å bevege armen eller muskel på grunn av smerter og hevelse er et annet tegn på en trakk muskel. Et annet tegn er stivhet eller en ekstremt stram følelse i det berørte området. Plutselige kramper kan oppstå også. En følelse av lammelse - der du ikke kan bevege armen, eller oppleve en prikking eller nummenhet - er nok et tegn på.

Årsaker

Tegn eller symptomer på en trakk muskel ofte et resultat av to typer skader på armen. Den første er en plutselig skade, for eksempel forstuing eller plutselig støt. Den andre årsaken er overforbruk eller overextension av muskel; er vanligvis oppstår fra løfte elementer som er utenfor din kapasitet, for fort, eller i lange perioder av gangen.

Type

Tegn og symptomer kan variere avhengig av muskel trukket. Deltoid musklene er lokalisert rundt skulderen, og kan vise tegn til smerte når du prøver å flytte den på overarmen. Biceps er musklene like under deltoids, og vanligvis viser tegn til smerte når du strekker armen rett ut. Triceps er muskler motsatte biceps på undersiden av armen. Disse musklene kan vise tegn på en pull når du bøyer armen ved albuen. De brachioradialis musklene utgjør muskelgruppe i underarmen. Ofte er disse musklene viser symptomer når du prøver å løfte noe, bøyer håndleddet, eller erfaring skade på albuen eller håndleddet.

Tidsramme

Smerten fra en trakk muskel kan være nesten momentant. Avhengig av hvor stramt muskelen er når skadde, kan du begynne å føle en kjedelig, bankende smerte som bygger seg opp over 24 timer, eller en skarp smerte som kan oppstå plutselig. Mens bankende smerte er lettere å håndtere i begynnelsen, er det også grunnen til musklene blir immobile for lange perioder av gangen. De skarpe smerter er ofte forårsaket av kramper og kan være lettere å håndtere ved melding eller arbeider muskelen sakte. Kramper ofte tar bare timer å eliminere.

Risiko

Ignorerer tegn på en trakk muskel kan forårsake ødeleggende effekter. Fortsatt bruk av en trakk muskel kan forårsake varig skade og delvis til fullstendig tap av mobilitet. Tap av deltamuskelen kan føre til manglende evne til å løfte armen. Tap av en bicep eller triceps kan gjøre deg i stand til å løfte gjenstander. Tap av brachioradialis kan resultere i tap av bruk av håndleddet.

Hva er årsakene til nummenhet og prikking i armen?

Nummenhet og prikking er uvanlige opplevelser som kan føles overalt i kroppen, og kan ha mange mulige årsaker. Disse følelsene er ofte følt i fingre, hender armer og føtter. Et annet begrep for nummenhet er parestesier.

Trykk

Presset på en nerve kan føre til nummenhet og kribling i armen. Dette kan være så enkelt som å sitte i samme stilling for lang. Tumorer, forstørrede blodkar og infeksjon kan også føre til at trykket på en nerve.

Skade

Skader på nerver, særlig skadede nerver i nakken, kan forårsake nummenhet og kribling hvor som helst langs armen eller hånden.

Tilstander og sykdommer

Visse tilstander og sykdommer kan forårsake prikking og nummenhet i armen. Forhold som kan føre til nummenhet i armen omfatter multippel sklerose, diabetes, beslag og underaktiv skjoldbruskkjertelen, ifølge Medline Plus.

Andre årsaker

Andre årsaker til prikking i armen inkluderer bruk av visse medisiner, mangel på B12 og unormale nivåer av natrium, kalsium og kalium i kroppen din.

Advarsel

Enhver plutselig, uforklarlig nummenhet kan være et tegn på en alvorlig sykdom, som for eksempel slag eller revmatoid artritt. Selv om symptomene varer bare noen få minutter, hvis det ikke er noen logisk forklaring på nummenhet, kontakt lege umiddelbart.

Hvordan ta en barnets temperatur under armen

Selv om en aksillær (eller under-armen) temperaturen er ikke så nøyaktig som en rektal eller oral temperatur, kan det være nyttig å få en omtrentlig anslag over hvor høy barnets temperatur er. Tar temperaturen på et barn under armen kan være en enklere måte å sjekke for feber, spesielt for spedbarn og små småbarn, som kanskje sliter for mye for en nøyaktig rektal temperatur for å bli tatt.

Hvordan ta en barnets temperatur under armen

Fjern eventuelle lag med klær blokkerer armhulen (f.eks, jakke, skjorte, undertrøye).

Slå termometeret på og vente på startskjermen for å gå på, hvis du bruker et digitalt termometer. For gammeldagse termometre (anbefales ikke av sikkerhetsmessige grunner), riste ned kvikksølvet før det er godt under kroppstemperaturen.

•  Plasser metall enden av termometeret i lomma på barnets armhulen, og redusere barnets arm, slik at den trykker mot brystet hans. Hold på den andre enden av termometeret tett.

Hold barnets arm presset mot brystet til termometeret piper. Dette bør både holde termometeret på plass (sammen med hånden) og sørge for at sirkulerende luft ikke påvirker lesing.

Når termometeret piper, fjerne det og skrive ned resultatet. En lesning av 99 grader eller høyere regnes som en feber, ifølge kidshealth.org.

Hint

 • Når du ringer legen din, sørg for å angi at du tok barnets temperatur under armen i stedet for rektalt eller muntlig.
 • Ikke ta barnets temperatur rett etter et varmt bad eller etter å ha blitt overbundled. Dette vil forskyve resultatene av lesningen.

Hvordan å miste slapp armene

Arm fett er det som fører til en slapp arm, og det finnes måter å redusere og fast fett i dette området. Faktisk, armene er en av de enkleste stedene å tape og fast fett, spesielt i forhold til de gjenstridige lår og hofter. Hold lesing for å lære å bli kvitt pløsete armer.

Hvordan å miste slapp armene

En gjøre cardio i minst 30 minutter minst tre ganger i uken.

Det er bra for din helse og den ekstra øvelsen vil bidra til en generell caloric brenne som sannsynligvis vil dukke opp i form av tap av arm fett, samt brenning av fett fra hele kroppen.

2 gjøre pushups.

Pushups hjelpe firmaet armer og bryst og er en av dine beste våpen mot slapp armene. Prøv og gjøre minst 3 sett med 15 repetisjoner av pushups, annenhver dag.

3 Gjør triceps extensions.

Triceps extensions kjempe den sta arm fett rett under biceps. Du kan jobbe triceps ved å gjøre en dukkert ut av kanten av en stol, eller ved å utvide vekter over hodet ved å bøye bare ved albuen. Disse bør gjøres flere ganger i uken som en del av en styrke trening regime for å kvitte seg med kroppen og armen fett.

4 Gjør arm sirkler.

Å målrette hele pløsete arm, strekker begge armene rett ut, parallelt med bakken. Lag små sirkelbevegelser; 1 minutt i en retning, og deretter i 1 minutt på den andre. Hvis du kan, gjøre dem med 2-3 kilos vekter i hver hånd.

Hint

 • Den beste måten å bli kvitt pløsete armer er å holde seg til en fast rutine av kosthold og mosjon.

Den beste måten å gå ned i vekt fra armene

Bygge muskler øker kroppens evne til å forbrenne fett. Det finnes flere treningsmetoder som kan hjelpe deg i å miste vekt i armene dine. Kardiovaskulær trening kan brukes i kombinasjon med vekttrening for å miste inches fra armene.

Cardio Exercise

Ved hjelp av mosjon maskiner eller trener utenfor kanskje ikke synes å være en god metode for å miste armen vekt, men kardiovaskulær trening er stor fordi det er rettet mot kroppen som en helhet for å gå ned i vekt og få muskler, som forbrenner mer fett. Prøv å bruke romaskiner, elliptiske maskiner, ski eller noen annen metode for cardio trening som bruker armene for trening på samme tid resten av kroppen din fungerer. Mens pulsen er forhøyet, er du brenne kroppsfett. Ved å bruke armene mens du trener, er du brenner arm fett og toning armene samtidig.

Vekt trening

Kardiovaskulær trening er ikke den eneste måten å tone og forme armene. Vekt trening er et annet alternativ. Ved hjelp av frie vekter, kan du øke vektene rett foran deg eller til din side. Vekt maskiner er en annen måte å målrette armmusklene. Hver maskin er konstruert for å tone en bestemt muskelgruppe i armene dine. Ved hjelp av disse maskinene på en jevnlig basis, rotere fra en maskin til den neste. Dette vil forbedre arm styrke og bidra til å brenne fett.

Andre former for trening

Push-ups er en fin måte å tone armene, og hvis du har en bar som kan brukes for pull-ups, det er en annen øvelse som bruker hele spekteret av armbevegelse.

Drikk rikelig med vann

Hver gang du trener, er det viktig å holde kroppen skikkelig hydrert. Drikk rikelig med vann for å smøre leddene og hjelpe kroppen din skylle ut giftstoffer som forbrenner fett. Dette vil øke din evne til å forbrenne fett.

Hvordan du raskt miste vekt i armene dineRaskt ned i vekt i armene dine med disse enkle og forenklede kosthold og fitness tips. Hvis armene er pløsete og ikke godt tonet - deretter gjøre disse små endringene i kosthold og treningsregime for å oppnå de resultatene du trenger. Ikke gå en annen sommer skjule armene. Hvis du følger disse trinnene så kan du se bra ut i en ermeløs aftenkjole, singlet eller bikini. Få den kroppen du fortjener i dag.

Hvordan du raskt miste vekt i armene dine

•  Begynn en kardiovaskulær treningsprogram. Hvis du ønsker å miste overflødig vekt i armene dine, er første skritt å brenne gjennom fett ved løping, sykling eller ved å delta i fysisk aktivitet som øker hjertefrekvensen. Prøv å bryte en svette i minst 45 minutter hver dag. Bruk lange ermer for å skape en termogenetisk effekt mens du trener. Dette vil oppmuntre raske vekttap i armene dine.

Løft vekter. Innlemme vekter i treningsopplegget. Hvis målet ditt er å slanke seg deretter pinne med lettere vekter. Løfte tyngre vekter vil bidra til å tone armene, men det kan la armene litt klumpete. Prøv vekt blottet øvelser som lunges og squats mens du holder vekter. Du vil avsløre slankere, sprekere jakt armer på kort tid.

Reduser sukkerinntaket. Forbruker sukker kan høste kaos på armene. Hvis du ønsker slankere, slankere armer begrense inntaket av karbohydrater, hvitt mel og sukker. Fokusere på å spise grønne bladgrønnsaker og frukt som disse sunne matvarer vil fremme vekttap og hjelpe deg å nå dine fitness mål ved å ha sterkere, slankere, flab frie armer.

Hvorfor er blodtrykket opplesninger Different i begge armene?

Blodtrykket i begge armer kan variere noe, men forskjellen i en frisk person bør være ubetydelig. En stor forskjell i de blodtrykksavlesninger av begge armer tyder på at det er en klar underliggende problem.

Blood Pressure

Blodtrykket er representert ved to tall. Den øverste rekke er representativ for det systoliske trykket. Systolisk trykk er maksimalt trykk av blod fra hjertet. Jo lavere tallet er det diastoliske trykk, som er mengden av trykket mellom slag i arteriene. Hvis forskjellen er mer enn 10 mm Hg kan det være et problem med blodstrøm på grunn av constricting arterier.

Normalt blodtrykk Difference

Helsepersonell vil vanligvis ta blodtrykket i begge armene og deretter velge en som har høyere verdi. I hver undersøkelse etter det, blir blodtrykket tatt fra kun den arm som ga den høyeste avlesning.

Sykelighet og dødelighet

Ifølge forskning utført av Andrew A. Skolnick (2002), en stor forskjell i blodtrykk (over 15 mm Hg) mellom armene tyder på økt sykelighet og dødelighet. Denne forskjellen kan oppstå på grunn av perifer vaskulær sykdom; pasienten kan være i faresonen for å utvikle hjerte (hjerteproblemer) og cerebrovaskulær (f.eks hypertensjon) forhold.

Medfødte tilstander

Det er foreslått at hvis armene har en forskjell på 10 mm Hg, deretter en rekke målinger bør tas for neste uke. Disse bør tas etter at du har hvilt i minst 5 minutter. Hvis etter uken er det fortsatt en forskjell i målinger av de to armene på minst 10 mm Hg, så din lege vil prøve å finne ut årsaken til forskjellen. Denne forskjellen kan oppstå på grunn av en underliggende medfødt tilstand som tynning av arteriene i armer eller bryst. Noen andre arterielle forhold kan være plaketter eller blodpropp.

Alder

Til tider alder kan være ansvarlig for økningen i blodtrykk mellom armene. Det kan ikke være noen annen patologi tilstede. Hos voksne over en alder av 50, er det vanligvis en økning i forskjellen i trykket av armene blod. Imidlertid bør stige aldri tas på vanlig måte hvis den er over 15 mm Hg.

Aortadisseksjon

En annen årsak til en forskjell i blodtrykket er en aortisk disseksjon, vanligvis kjent som en rift i arterieveggen. Korrelasjonen er lite, men betydelig. En annen vesentlig årsak til økning i blodtrykket forskjell på begge armene kan være noe som kalles en subclavia stjele. Dette er da subclavian (brystet) arterien blir blokkert, noe som gir opphav til en blodtrykksforskjell på 20 mm Hg eller mer.

Behandling

For å diagnostisere tilstanden, bør et kontrastforsterket CT av brystkassen gjøres for å oppheve noen av de mulige tilstander. En vaskulær ultralyd kan også hjelpe, men CT ville gi en mer detaljert visning.

Hvordan å miste slapp armene og magen

Hvordan å miste slapp armene og magen


Spot reduksjon i et bestemt område av kroppen er umulig. Ifølge Truestar Health nettsted, for å redusere fett i ett område av kroppen, må du miste fett over hele kroppen. Hvis du prøver å bli kvitt dine slapp armene og magen, vil det ta mer enn bare å gjøre arm og mage øvelser. Du blir nødt til å innlemme en kombinasjon av vanlig hjerte-og vekt-trening trening, og du blir nødt til å endre matvaner.

Hvordan å miste slapp armene og magen

Konsumere fem på seks små, sunne måltider hver dag. Spis hver tredje time for å holde stoffskiftet aktivert og brenne fett. Gjøre sunne valg som umettede "sunn" fett i stedet for mettet fett, magre proteiner og komplekse "slow-fordøye" karbohydrater i stedet for enkle "raske-fordøye" karbohydrater.

Gjør kardiovaskulær trening i 30 minutter, til tre dager per uke øke stoffskiftet og brenne kalorier og fett fra hele kroppen, inkludert armer og mage. Gå løping, svømming, sykling eller trening på trapp klatrer eller elliptisk maskin. Unngå å bli lei og holde kroppen utfordret ved å gjøre ulike typer kardiovaskulær trening hver trening dagen.

Legg vekt trening til ditt treningsprogram for å bygge og tone muskelmasse, noe som øker stoffskiftet og bidrar til å brenne fett. Tren hele kroppen for maksimal fettforbrenning. Øvelse forskjellige muskler på ulike dager for å gi musklene tid å gjenopprette. Tog mage og rygg på mandager, skuldre og armer på onsdager og ben på fredager, for eksempel.

Utfør øvelser som er rettet mot de under armene og magen slik at når fettet smelter bort vil du ha en stram mage og tonet armer for å vise frem. Utøve overarmene flere måter: triceps dips starte med ryggen til en stol sete, hendene på setet og armene utvidet til å støtte overkroppen, så dyppe din kropp og relift; triceps extensions starte med albuene opp og hendene bak ryggen din holder en liten vekt og deretter løfte vekten rett over hodet og ned igjen; og push-ups for å tone armene og magen. Målrette magen med mageøvelser: crunches starter med deg på ryggen og føttene flatt på gulvet, så du løfter hodet og skuldrene et par inches av bakken og sakte senke dem; reverse crunches starte med bena i luften med knærne bøyd og føttene opp mens du holder magemusklene stramt, skifte knærne tilbake til over ansiktet ditt og frem til over hoftene. Legg sit-ups og side bend, som er bøyd sidelengs mens du står til du føler det motsatte muskler spent, for å arbeide mer muskler flere måter.

Unngå alkohol og dets tomme kalorier og energidrenerende effekt. Gi vann drikke av valget siden det spyler systemet, leverer næringsstoffer til alle deler av kroppen din, holder deg hydrert og fremmer fordøyelsen helse.

Få åtte timers søvn slik at kroppen kan gjenopprette seg selv og fylle deg med ny energi til den kommende dagen.

Hvorfor Er blodtrykk på den ene armen mer enn den andre?

Hvorfor Er blodtrykk på den ene armen mer enn den andre?


Økt bruk av den ene armen kan forårsake variasjoner i blodåreveggen tykkelse mellom armene, som vanligvis resulterer i litt høyere blodtrykk opplesninger for dominerende arm. Ifølge American Heart Association, kan den dominerende armen registrere opptil 10 mm Hg høyere forskjell i systolisk lesning for blodtrykk enn den andre armen.

Den dominante armen

Den dominerende arm --- for eksempel, utvikler den høyre armen i høyrehendte mennesker --- annerledes i de fleste mennesker enn de mindre dominante armen på grunn av høyere samlet bruk. Variasjoner i den dominerende arm kan inkludere mykere og mer trente muskelfibre som kan føre til noe økt blodåreveggen tykkelse i armen.

Arteriene i Arm

Arterier i den dominerende armen kan strekke lettere å tillate bedre blodstrøm uavhengig av den økte arterie veggtykkelse. Den medisinsk aksepterte 10 mm Hg høyere systolisk blodtrykksmåling i den dominerende armen når sammenlignet med avlesninger fra den nondominant arm er knyttet til typiske fysiske forskjeller mellom armene.

Blodtrykket opplesninger

Normalt blodtrykk opplesninger vanligvis faller på eller under 120 for systolisk og 80 for diastolisk trykk. Systolisk målinger konsekvent høyere i den ene armen med mer enn 10 mm Hg kan indikere en kronisk hjertesykdom.

Kontroll begge armene

Tar blodtrykket opplesninger i bare én arm kan maskere underliggende hjertesykdom. The American Heart Association anbefaler å ta blodtrykket opplesninger i begge armene og bruke armen som konsekvent registrerer høyere resultater for diagnose av alle hjerte tilstand.

Når skal man oppsøke lege

Forskjeller i blodtrykket opplesninger mellom armene kan indikere hypertensjon eller andre hjertesykdommer. Planlegge en konsultasjon med en lege hvis selv overvåket blodtrykket avviker betydelig fra de som er tatt av helsepersonell. I tillegg ser en lege hvis systolisk målinger avviker med mer enn 10 mm Hg mellom armene.

Hva gjør en Blood Clot Gå hele veien opp en blodåre i armen?

Hva gjør en Blood Clot Gå hele veien opp en blodåre i armen?


Blodsirkulasjon prosesser levere nødvendige oksygen og næringsstoffer forsyninger til kroppens celler og vev. Blodpropp dannes når problemene utvikle seg i sirkulasjonssystemet. Kosthold og livsstilsfaktorer spiller en betydelig rolle i hvor effektivt blodet sirkulerer gjennom kroppen. Klumper som dannes i armen kan fragmentere over tid, og sender deler av clot gjennom blodet.

Identifikasjon

Kroppens sirkulasjonssystem innebærer hjertet, arterier, vener og lunger. Ifølge medicinenet, arterier sende friskt, oksygenrikt blod fra hjertet i hele kroppen, mens vener retur "brukt" blod til lungene for å bli oksygenert igjen. I motsetning til vener, blod passasjer har muskel vev som bidrar til å drive blod gjennom kroppen. Med ingen muskelvev på jobben, må årer stole på press fra omliggende muskler for å flytte blodet sammen. Ifølge APS Foundation of America, blodpropp dannes når blodet blir sikkerhetskopiert i venene.

Risikofaktorer

Ifølge medicinenet, kan blodpropper utvikle seg i armer, ben og bryst, samt i andre områder av kroppen. Risikofaktorer som bidrar til blodpropp i armer kan variere avhengig av en persons genetikk, kosthold og livsstil. Alder og vekt spiller en betydelig rolle i blodsirkulasjonen, så en eldre, overvektig person med en relativt inaktiv livsstil kan være mer utsatt for å utvikle blodpropp. Kjemoterapi eller strålingsbehandlinger kan også svekke blodlevring funksjoner, i henhold til APS Foundation of America.

Blood Flow

Når propper bli store, kan blodet som beveger seg gjennom vein passasjer bryte av deler av en blodpropp underveis. Som et resultat av en blodpropp som dannes i løpet av armen kan fragmentere når blod passerer gjennom. Ifølge APS Foundation of America, kan blodstrømmen bære disse fragmenter opp armen hvor de kan relodge på forskjellige steder langs venen. Visse kjemiske mekanismer i blod gjør det mulig å oppløse potensielle blodpropp formasjoner, selv om enkelte individer kan arve en tilstand som hindrer disse mekanismene fra fungerer normalt. Ifølge medicinenet, kan pågående aktivitet også forårsake blod til å stagnere i områder, noe som øker sannsynligheten for blodpropp.

Behandling

Ifølge APS Foundation of America, kan tilstander som involverer blodpropper skje innen de dype områder av musklene eller i nærheten av overflaten av huden. Dyp venetrombose utvikler i årer som går gjennom dype muskelvev. Overfladisk venøs trombose utvikles i årer som løper nær overflaten av huden. Medisinering behandlinger som benyttes for å redusere eller eliminere blodkoagulering omfatter antikoagulanter, slik som warfarin eller heparin. Andre nyere medisiner, kjent som trombininhibitorer, endre blodets kjemi og redusere frekvensen av blodpropp.

Forebygging / løsning

Som kosthold og livsstil kan ha stor innvirkning på blodsirkulasjonen priser, spise et sunt, lav-fett, høy-fiber diett redusere mengden av kolesterol i bevegelse gjennom blodet. En regelmessig mosjon rutine kan også forbedre blodsirkulasjonen nivåer og hindre blod fra stagnerer inne vein passasjer. Personer med en historie med blodpropp bør opprettholde regelmessige kontroller med sine leger og ta medisiner som foreskrevet, ifølge APS Foundation of America. Followup avtaler kan berettige regelmessig blodprøver for å holde seg orientert om eventuelle medisiner endringer som må gjøres.

Årsaker til under armene Håravfall

De fleste voksne kvinner barberer under sine armer for å gjøre sine underarmer mer attraktiv, men av og til underarm håret vil begynne å tynne ut og ikke vokse i lenger. Selv om det kan virke som en fordel å ha tynnere hår under armene, kan det tyde på en underliggende helsetilstand og bør bli sett på av en lege.

Thyroid Disease

Når skjoldbrusk hormon ikke slippes ut i blodet som det skal være, kan det føre til systemene i kroppen til å fungere ordentlig. En av måtene som kroppen dysfunksjoner er å forårsake hår tap, som kan sees over hele kroppen, inkludert under armene. Hvis underarmene begynner å tynne ut eller mister håret uventet, kan det være et symptom på en skjoldbrusk lidelse.

Alopecia

Alopecia er en tilstand som forårsaker avrundede flekker av hårtap i hodebunnen og kropp. Det er forverret fra stress og angst og kan føre til at hårsekkene til constrict og kveles hårrøttene. Alopecia kan påvirke underarmene, forårsaker håret til å være tapt i patcher, heller enn å tynnes ut.

Adrenal Deficiancy

Binyrene kontrollere distribusjonen av veksthormoner i hele kroppen, som regulerer veksten av alle deler av kroppen, inkludert ben, hår, muskler og vev. Hvis binyrene er dysfunksjonelle, kan det hemme hårveksten. Fordi binyreinsuffisiens er en alvorlig medisinsk problem, snakk med legen din med en gang hvis du har mistanke om at underarm hårtap kan skyldes adrenal problemer.

Diabetes

Diabetes er en tilstand som forårsaker bukspyttkjertelen til å ikke være i stand til å produsere eller regulere insulinnivået. Dette kan resultere i blodsukkeret i kroppen blir enten for høy eller for lav, noe som kan føre til at alle de øvrige systemer i kroppen for å ikke fungere skikkelig. Som et resultat, kan symptomene bli sett, slik som håravfall, muskelsvakhet, forvirring og nyre problemer. Hår tap kan forekomme over hele kroppen, og er ikke sentralisert på hodet. Hvis underarm håravfall er ledsaget av forvirring, tretthet eller nyreproblemer, må du snakke med legen din om å ta en blodsukker test.

Underernæring

Underernæring resultater fra kroppen ikke får nok næringsstoffer fra maten som spises. Dette kan være forårsaket ved å spise kun bearbeidet mat, ikke å ta en multivitamin eller en intestinal parasitten. Underernæring kan føre til vekttap, tannråte, og håravfall på hodet og kroppen, inkludert armhulene. Tar en multivitamin kan forbedre kroppens funksjon, og kan bidra til å øke hårvekst.

Hvordan Juster armene på Briller

Hvordan Juster armene på Briller


For å unngå unødvendig ansiktssmerter og hodepine, er riktig brille fit avgjørende. Toppen av brillerammen bør stille opp med øyenbrynene, bør rammen være komfortabel uten å klype eller dra og bør holde på ansiktet ditt uten å gli ned på nesen. Hvis dine briller ikke passer som dette, kan du justere dem selv ved å tilpasse brillearmene ved tinningene hvor de møter resten av rammen.

Hvordan Juster armene på Briller

Hvordan Juster Arms of Plastic Rammer

•  Varm opp plastramme opp ved å kjøre stengene ved varmt vann i 20 sekunder. Regissere en hårføner på rammene for 20 sekunder vil også arbeide for dette. Hold hårføneren innstillingen på lav, så rammene ikke blir for varmt.

Juster armene i templet for å bøte på briller som glir ned på nesen eller ikke er nivået på et flatt underlag. Bend hver arm oppover eller nedover, hvor den møter en ramme, å bevege armene en liten bit om gangen inntil de er i den korrekte posisjon. Påfør bare det minimum av kraft som er nødvendig for å sikre at du ikke bryter armene. Briller er designet for å være bøyd for å imøtekomme ulike ansiktsstrukturer; bøye dem utover det som er nødvendig for ansiktet ditt, men øker risikoen for å bryte dem.

Kjør rammene under kaldt vann i 20 sekunder for å sette dem i den nye posisjonen.

Hvordan Juster Arms of Metal Rammer

Bruk nebbtang til å forsiktig klemme tempelet hjørne mens du beveger rammen litt oppover eller nedover. Dette vil justere rammer som er ute av balanse. Ved å flytte rammen oppover eller nedover, vil avhenge av den siden som er ute av balanse.

Bøy armene litt bort fra rammen med hendene hvis brillene grave i hodet eller ørene. Likeledes, bøye armene litt innover hvis brillene passer hodet ditt for løst. Disse bøyninger bør finne sted i midten av armen akselen. Rett øret stykker litt med tang hvis de er for rund for øret. Bøye øret stykker hvis de er for straight.

Riktige briller som sitter for høyt eller for lavt på nesen ved å bøye armene på templene til å endre vinkelen på rammen. Bøy begge armene litt oppover med tang for å rette rammer som sitter for høyt på nesen. Bøye armene litt nedover for å bøte på rammer som sitter for lavt på nesen. Vær forsiktig så du ikke bøyer selve hengslene; sette tangen på delen utenfor hengselet, hvor armen møter rammen.

Hint

 • Plast rammer som passer for løst eller for stramt bør tas til en øyelege for de riktige justeringer.
 • For best resultat, bør eventuelle rammer som trenger større eller flere justeringer bli tatt til en øyelege.

Hvordan bli kvitt Track Marks på armene

Sporet merker er et resultat av å ta noen stoffet gjennom armene. Enkeltpersoner vil skyte disse stoffene opp i kroppen med sprøyter. For å unngå smerte og irritasjon, vil de bevege injeksjonsstedene til forskjellige deler av armen. Sporet merker er et resultat av flere injeksjoner. Blåmerker ofte følger med injeksjonssteder. Siden sportegn ta tid å helbrede, enkeltpersoner ofte føler skam ved sitt utseende.

Hvordan bli kvitt Track Marks på armene

sparke en vane. Hvis du ikke har sluttet å bruke narkotika, er nå på tide å se på alternativer. Forstå det sporet merkene vil alltid følge bruken.

Tillat åpne sår til å gro. Avhengig av hvor aktuell sportegn ble kjøpt opp, kan det hende du har åpne sår eller skorper. Før du går videre til neste trinn må du tillate disse sårene til å gro. Hvis du prøver å overgå helbredelsesprosessen, risikerer du muligheten for infeksjon.

Exfoliate området. For å fremme hud regenerasjon, må du bruke en mild exfoliator på en jevnlig basis. Du kan kjøpe en i butikken eller lage en selv. For å gjøre en hjemme, er alt du trenger olivenolje og sukker. Bland ingrediensene sammen for å gjøre exfoliant.

Bruk en salve. Etter peeling og gjennom hele prosessen, er det viktig å bruke en salve for å hjelpe dine sår leges. Neosporin gjør en god en som hevder å bidra til å forhindre arrdannelse. I tillegg er disse produktene inneholder ofte smertestillende og vil hjelpe med eventuelle smerter du måtte ha.

Gi det tid. Prosessen med å bli kvitt sportegn er en kjedelig en. Det tar tid, engasjement og forpliktelse til en vanlig rutine. Du vil ikke se resultater over natten, men fremgangen vil vise seg over tid. Bare husk å være tålmodig.

dekke det opp med makeup. Hvis du trenger umiddelbare resultater, kan du alltids bruke sminke for å dekke sportegn. Forstå at dette resultatet er bare midlertidig og vil du fortsatt trenger for å fullføre fremgangsmåten ovenfor for å bli kvitt dem for godt. Bruk kroppen sminke for å dekke til merkene og sett den med pulver. Det bør holde hele dagen.

Hint

 • Se på nettet for å finne ut hvilke makeup produkter kan dekke sportegn. For alvorlige sportegn, kan Dermablend brukes.
 • Ikke overse peeling, salve og helbredelsesprosessen. Du kan få umiddelbare resultater fra makeup, men det er bare midlertidig.

Symptomer på en blodpropp i armen

Symptomer på en blodpropp i armen


Blodpropper kan stamme fra nesten hvilken som helst del av kroppen. De vil reise gjennom blodstrømmen til de seg fast i en arterie eller vene. Når en blodpropp finner veien til armen din, vil det være flere fysiske symptomer som du vil legge merke til umiddelbart --- det er viktig å søke legehjelp så snart du mistenker en blodpropp har dannet i armen.

Trombose

Det finnes mange forskjellige typer av blodpropp som kan utvikle seg i arteriene og venene i armen. En type av koagel som utvikles i de dypere vev av armen er kjent som en dyp venetrombose, DVT eller. Slike klumper kan føre til hevelse og rødhet i huden sammen med mye smerte. Det kan også være en oppvarming følelse i armen. I enkelte tilfeller kan deler av en dyp vene blodpropp i armen atskilt fra hoved koagulere og ender opp i lungene.

Emboli

En arteriell emboli er et koagel som starter i en del av kroppen, men vinder opp clotting arteriene i en annen del av kroppen. Når en arteriell emboli vind opp i en arterie i armen, kan det resultere i armen slapphet, huden blir misfarget, en kald følelse i fingrene eller hele hånden og mulig tap av bevegelse i hele armen.

Muskel Symptomer

Når en blodpropp former i armen, kan det noen ganger føre til symptomer i armmusklene. Blodpropp i armen kan føre til muskelkramper eller til og med en merkbar svakhet i armmusklene. Musklene i en arm rammet av en blodpropp kan begynne å prikke; Dette kan til slutt føre til fullstendig nummenhet av armen.

Progressive Symptomer

Hvis tidlige symptomer på blodpropp i armen gå ubehandlet, da de sannsynligvis vil føre til mer merkbare og smertefulle symptomer. Noen mer progressive symptomer på blodpropp i armen inkludere blemmer begynner å danne på huden, sår kjent som sår hud, og døde huden som vil forlate store sorte flekker på armen. Etter en stund, kan huden også begynne å kaste.

Effekter

Når symptomene på en blodpropp begynne å vise seg på overflaten av armen, eller smerte og andre sanseinntrykk forbundet med en blodpropp er filt, er det viktig å få mediale hjelp umiddelbart. En blodpropp grenser, eller eliminerer, strømmen av blod til armen vev og vev ikke kan overleve lenge uten oksygen-anriket blod. Enhver vev som dør som følge av en blodpropp vil ikke reparere seg selv, så det er viktig å få en blodpropp sett på så snart du mistenker at man kan eksistere.

Hvordan å miste under armene Fat Fast

Hvordan å miste under armene Fat Fast


Underarm fett er et problem for mange kvinner eller overvektige personer. Denne ekstra fett kan se spesielt skjemmende når personen er iført en kortermet eller ermeløs antrekk. Det er ikke mulig å målrette underarm fett alene. Du kan miste det bare som en generell fettforbrennende plan som innebærer trening og se på kostholdet ditt. Forme opp armene med vekttrening vil bidra til å erstatte fett med muskler. Med litt omtanke og forsiktig trening, vil du ikke å bekymre deg om utseendet på dine bare underarmer.

Bruksanvisning

Brenn fett å vise frem musklene du har i armene. Start en cardio plan for å forbrenne fett over hele kroppen. Jo mer du senker kroppen din fettprosent, jo bedre musklene dine viser.

Spis mat med mindre fett, for eksempel fisk eller bønner i stedet for fettrike matvarer som rødt kjøtt eller junk food. Sats på frukt og grønnsaker for snacks; de bidrar til å holde fettinntaket ned og hjelpe fordøyelsessystemet fungere skikkelig.

Bo godt hydrert for å holde stoffskiftet i gang. En høy metabolisme hjelper kroppen forbrenne mer fett og kalorier i løpet av dagen. Metabolismen faller 30 prosent når kroppen er dehydrert. Du kan også spise acai berry for å stimulere stoffskiftet og fettforbrenningen over hele kroppen.

Tone armene med vekter for å bygge større muskler for å hjelpe dem å vise gjennom huden. Kvinner som ikke ønsker store muskler trenger ikke bekymre deg; forsiktig toning hjelper deg erstatte fett med muskler uten bulking opp. Arbeide med tyngre vekter og lavere reps å hjelpe muskel raskt. Øvelser som er rettet biceps og triceps som er mest effektive for forvisning underarm fett.

Fullfør et par sett med push-ups og pull-ups når du ikke kan løfte vekter. Ved hjelp av din egen motstand er også en effektiv måte å tone armmusklene og miste underarm fett.

Hvordan fjerne fett fra albuene og armene

Hvordan fjerne fett fra albuene og armene


Face it når vi treffer 40ish ... fett synes å angripe oss fra alle retninger. Jeg tror jeg bare slått 40 når jeg så ned og fant denne fantastiske lomme av fett på albuen min! Jeg var allerede disgusted med fett på toppen av hoftene mine. Å være en tynn person, jeg lurte på hvor disse fettlagrene får i slike merkelige steder. Jeg fant ingen svar.
Jeg har oppdaget hvordan å eliminere fett fra albuen min, og for å styrke musklene i armene mine kroppen min glemmer å bruke. Dette er så enkelt og lett, og kan gjøres mens du ser på TV om du så velger.

Bruksanvisning

•  For å påvirke musklene som du ikke bruker, må du holde albuen rett, om du har det hviler på armen av sofaen eller rekvisitt noe noe under den. I det øyeblikket du bøyer armen din, du bruker helt andre muskler. Hold armen rett!

Deretter kan du enkelt heve hånden som på bildet, (holde armen rett). Du kan føle et brannsår på baksiden av hånden din og musklene som kjører under fra albue til skulder. Dette er bra. Dette betyr at du ikke har brukt disse musklene og det er derfor fett funnet sin lykkelig liten vei inn på armen.

Løft hånden din inn i denne posisjonen så lenge du kan, ta den ned og heve den igjen. For de neste ti minuttene, bare holde heve og senke hånden. Dette vil bygge opp de musklene som tidligere urørt og brenne opp fettet på disse musklene.

Det er det! Du er ferdig! Bare gjør dette enkle lille øvelsen ti minutter om dagen, og du vil legge merke til fettet begynner å løpe fra dette området.

Hvis du vil ha raskere resultater, kan du bruke en liten hånd vekt. Husk bare å få disse musklene som brukes i første omgang er et stort skritt!

Tips og advarsler

 • Dette fungerer også ut flab under armene.
 • bøye albuen gjør du trene musklene på toppen av skulderen, holde albuen rett og du trene musklene under armen. Gå tallet.

Hva kan en klump under armen være?

En klump i armhulen din kan være grunn til bekymring. På den annen side, betyr det ikke nødvendigvis at din verste frykt for kreft vil bli realisert. Selvfølgelig, hvis du finner noen klumper i armhulen din, sjekk med legen din for en skikkelig diagnose. Det er alltid best å vite hva du har å gjøre med så tidlig som mulig.

Infeksjon

Armhulen inneholder dine lymfeknuter. Hvis kroppen din er kjempe bakterielle eller virale infeksjoner, kan lymfeknutene hovne. De vanligste bakterielle infeksjoner som forårsaker en klump i armhulen er en arm eller bryst infeksjon, cat scratch sykdom eller stigende lymphangitis. De fleste bakterielle infeksjoner kan bli behandlet med en runde av antibiotika. Når infeksjonen forsvinner, bør klump gå bort. Virusinfeksjoner som fører til lymfe hevelse er AIDS, vannkopper, mononukleose og helvetesild. Diskuter dine behandlingstilbud med legen din.

Kreft

Selvfølgelig, det første folk anta med en klump i armhulen eller noe i nærheten av brystkreft er kreft. Kvinner bør sjekke med sin lege umiddelbart hvis de finner en klump i deres armhulen, og få testet for brystkreft. Andre kreftformer der en klump utvikler i armhulen er Hodgkins lymfom, leukemi og non-Hodgkins lymfom. Dette er alvorlige kreftformer som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Harmløse Klumper

Det er mulig å ha klumper i armhulen som er ufarlig. Du kan ha godartede cyster; noen mennesker er utsatt for disse. Fatty vekster i vev, kalt lipomas, er også ufarlig. Mange kvinner kan også ha brystvev som vokser inn i armhulen området. Mens dette vevet er ufarlig, bør det sjekkes av en lege for å lindre eventuelle bekymringer.

Allergiske Reaksjoner

Noen vaksiner kan føre til mindre cyste formasjoner. De kan være vanlig etter meslinger og kusma vaksinasjoner. Selv om sjeldne, kan dette også skje med røde hunder vaksiner. Koppe og tyfus vaksinasjoner kan også forårsake klumper å danne under armen. Du kan også ha en allergisk reaksjon på visse stoffer som sulfa, jod og penicillin. Som et resultat, kan det hende at lymfeknuter svelle som de prøver å bekjempe det de tror er en infeksjon i kroppen og produserer store mengder av antistoffer.

Gi legen din fakta

Når du ser legen din, kan du prøve å ha så mye relevant informasjon som mulig som vil hjelpe ham å diagnostisere klump raskt og riktig. Hvis du kan unngå biopsi, vil du bli svært fornøyd. La legen din vet når klumpen først dukket opp, og hvis det blir større, mindre eller forblir de samme. Sørg for å la legen vite om du ammer, da dette kan øke muligheten for fettavleiringer. Hvis du opplever andre symptomer, la legen få vite. Andre symptomer kan være tretthet, kvalme eller feber.

Hvordan løsne Deep Inngrodde hår under armene

Hvordan løsne Deep Inngrodde hår under armene


Kvinner opplever ofte dype inngrodde hår i underarm området et par dager etter barbering. Når kvinner barberer grovt hår under armene, ofte vokser det tilbake i en tett, krøllete formasjon, noe som fører til tuppen av håret til å gå inn i huden. Noen ganger kan et tynt lag av huden vokser på toppen av det buktede innvokste hår, noe som gjør det vanskelig å fjerne. Ifølge Mayo Clinic, kan inngrodde hår bli infisert, føre til mørk hud eller forårsake permanent arrdannelse. Kvinner kan løsne disse inngrodde hår, men bør utvise forsiktighet når du gjør det for å forhindre arrdannelse.

Bruksanvisning

•  Gni inngrodde hår kraftig med en våt vaskeklut eller tannbørste. The Mayo Clinic anbefaler å gni i sirkler i flere minutter.

Vask området med en eksfolierende behandling som inneholder eksfolierende perler og salisylsyre, benzoyl peroxide eller beta hydroxy syrer. Ifølge healthy-skincare.com, peeling det berørte området reduserer barberhøvel humper og holder huden mot økende de hårsekkene.

Gjenta trinn 1 og 2 så mange ganger i løpet av de neste dagene etter behov. Inngrodde hår etter hvert vil dukke opp. Ikke flytt på de neste trinnene til en klar bane til håret er synlig og et verktøy kan nå håret uten å trenge huden, da dette kan forårsake permanent arrdannelse.

Desinfiser en synål eller nål-nese pinsett med rubbing alkohol og en bomullsdott. Alternativt kan fylle en grunn beholder med alkohol og senke verktøyet i beholderen i minst 30 sekunder.

Sanitize inngrodde hår med en bomullsdott og gni alkohol. Bruk nål eller en side av pinsett for å komme under den inngrodde hår sløyfe og løft spissen ut av huden. Ikke nappe eller på annen måte forsøke å fjerne hår fra hårsekken.

6. Vask området med alkohol igjen og sterilisere verktøyene med alkohol, slik at de er rene for annen bruk.

Tips og advarsler

 • Aldri punkteres eller grave inn i huden for å frigjøre en inngrodde hår. Vent til vaske og eksfolierende prosesser fjerne huden over håret og gir uhindret adgang til håret.

Hvordan håndtere under armene Rash

Hvordan håndtere under armene Rash


Underarm utslett er irriterende, smertefullt og flaut. For kvinner som barberer sine underarmer, kan ubehag som kan følge av humpete, kløende og betente armhuler somle i flere dager. Selv om det kan være noen alvorlige årsaker til underarm kløe og irritasjon, som iktyose og selv melanom, de vanligste årsakene til underarm humper er en reaksjon på barbering, bakterier, deodorant eller en kombinasjon av alle tre. Følgende forslag vil hjelpe deg å unngå kviser og minimere ubehag og varigheten av disse kviser som oppstår. For å få et hopp på problemet, begynner nå å utvikle et tryggere og mer sanitær barberhøvel vedlikehold regime.

Bruksanvisning

•  Bruk en skarp barberhøvel. Den gnaging virkningen av et sløvt barberblad, kan forårsake irritasjon som kan føre til follikulitt.

Barber deg i den retningen som håret vokser. Dette kan være vanskelig å fastslå, men litt nøye gransking og litt trening vil hjelpe.

Hold barberblad tørr. Den fuktige overflaten av bladet er en yngleplass for bakterier. En tørr barberhøvel er en renere barberhøvel så etter hver bruk, plasserer barberhøvelen på et tørt sted som får god luftflyt.

Sett barberhøvelen eller blad ofte. Fordi noen bakteriell buildup er uunngåelig, må du bytte barberhøvelen regelmessig. Noen produsenter anbefaler å erstatte bladet etter hvert 04:57 bruksområder.

Bruk barberskum. Ikke bare skumme opp med såpe fordi en krem ​​eller skum barberkrem vil bidra til å redusere friksjonen og fukte huden din.

Bruk fuktighetskrem 15 minutter etter at du barberer. Når fuktighetskrem har blitt absorbert, påfør din deodorant.

Motet fuktighet under armene ved å la din underarm området for å tørke grundig etter du barberer, bade eller dusj. Husk fuktighet fra barbering gel eller forberedt på fuktighetskrem er bra mens fuktighet fra vann og svette er dårlig.

Bruk en elektrisk barbermaskin. Barbermaskiner vil ikke gi deg så nær av en en underarm barbering, men de er mindre tilbøyelige til å gnage eller irritere huden din.

slutte å bruke din deodorant hvis du begynner å oppleve noen symptomer. Prøver en ny merkevare kan noen ganger hjelpe.

Se legen din. Underarm følsomhet, rødhet og kløe bør stoppe innen en uke til 10 dager. Hvis tilstanden vedvarer, har en lege ta en titt på den. Han kan gi en anti-kløe krem, anti-sopp eller antibiotika for å behandle det.

Tips og advarsler

 • Ikke klø. Det vil forverre tilstanden og forlenge ubehag.
 • Når du slapper av om kvelden, bruke klær som tillater fri luftstrøm til armhulene.

Måter å skjul slapp armene

Pløsete armene er en pinlig utvikling som kommer som et resultat av dårlig kosthold og mangel på mosjon. Hvis du bare ønsker å skjule armene, må du være målrettet i forhold til garderoben din. Det er noen forskjellige måter å dekke dine armer, hver avhengig av anledningen.

Sjal

Et sjal er et stykke stoff som henger fra skuldrene. Dette er ikke en mote element båret av menn, men som det er unikt for en kvinnes garderobe. Sjalet er mest hensiktsmessig slitt på formelle arrangementer som en opera eller fancy middag. Et sjal vil sannsynligvis ikke dekke underarmene, så hvis du har ekstremt slapp armene fra skulderen til hendene dine, kan et sjal bare gjøre så mye for å skjule dem.

Lange ermer

Lange ermer er den enkleste måten å dekke slapp armene for både menn og kvinner. Det er tider å bære lange ermer for en anledning, men hvis du tilbringer mye tid ute i løpet av sommeren, kan lange ermer gjør du sweatier enn du ville være i en kortermet skjorte. Noen eksempler på lange ermer som vil skjule armene er gensere, jakker og termiske skjorter.

Løse ermer

Se etter skjorter med ermer som er løs. De kan være lang eller korte ermer, fordi løse ermer er alltid større enn omkrets på armene. Gensere er en av de beste mote muligheter for uformelle situasjoner. Også prøve å finne bluser som er svart, fordi det er den mest slankende farge. Sort vil fungere best for alle med slapp armene.