Digidexo.com

Oil of Oregano Acne Treatment

Oil of Oregano Acne Treatment


Når du føler et utbrudd av akne kommer på, kan du nå for en flaske alkohol til å tørke ut disse zits, eller du kan prøve en naturlig antiseptisk middel som olje av oregano. Olje av oregano, som har vært i bruk som folkemedisin siden før antikkens Hellas, er en av de kraftigste naturlige antiseptiske midler kjent mann.

Hvordan virker det?

En av de viktigste årsakene til akne er en opphoping av bakterier i porene. Når porene er tilstoppet med olje, skitt eller død hud, forårsaker disse bakteriene pore å bli smittet, noe som resulterer i en kvise. Antiseptiske midler som olje av oregano kan bremse veksten av bakterier og hindre dannelsen av kviser.

Hvorfor virker det?

I motsetning til oregano som vokser i din urtehage, er olje av oregano avledet fra vill oregano. Dette gjør oljen mer potent. Noe av det som gjør det slik en effektiv antiseptisk er at den inneholder flyktige antimikrobielle midler tymol og carvacrol. Olje av oregano inneholder også flavonoider, vitaminer og fytokjemikalier. Flavonoider er antioksidanter som hjelper huden å bekjempe mobilnettet degenerasjon, vitaminer er næringsstoffer som gir næring til kropp og fytokjemikalier er plantederivater som kan være fordelaktig.

Hvordan bruker du det?

Olje av oregano er en sterk desinfiserende. På grunn av dette, kan bruke det direkte på huden føre til irritasjon. Selv om noen produsenter av oljen vil råde deg til å fortynne oljen i en "carrier olje" som olivenolje, dette er ikke en god løsning for behandling av akne. Oljer kan tette porene og faktisk bidra til akne problem. I stedet er det best å fortynne det før bruk. Sett 2-3 dråper i et glass vann og DAB på akne med en bomullsdott. Hvis du utvikle rødhet i huden din, må du slutte å bruke den for et par dager. Så når du fortsette å bruke den, bland færre dråper olje av oregano med vann.