Digidexo.com

Low Carb & Low-Fat Diet

Å spise en lav-carb, lav-fett diett er en effektiv måte å gå ned i vekt og administrere uønsket fett utvikling. Å spise en lav-karbo diett på en langsiktig basis er ikke betraktet som en sunn slanking livsstil. Et low-carb, lav-fett diett på den annen side antas å ha store helsemessige og vekttap fordeler. Low-carb dietter har en tendens til å bli fylt med mye kjøttprodukter og høy protein matvarer som gjør det enkelt å gå ned i vekt og bygge muskler.

Spis mer fiber

Et low-carb, lav-fett diett bør suppleres med fiberrik mat eller i en pille form. Hvert gram kostfiber utligner ett gram karbohydrater i noe mat. For eksempel hvis du spiser en hel korn tortilla som har 24 g karbohydrater og 12 g fiber, netto karbohydrater telles er bare 12 g. Innlemming fiber i en lav-carb diett vil også bidra til å opprettholde riktig fordøyelse. Uten nok fiber i kosten, kan fordøyelseskanalen får trafikk og ende i forstoppelse. Høye fiber matvarer er vanligvis lavt fett naturligvis også. Jo mer fiber, jo færre karbohydrater kjøpt opp av kroppen. Spise fiber gir deg også flere alternativer for mat. I stedet for å spise primært meieri-og kjøttprodukter, en person kan utforske andre alternativer for mat i brødet kategori som hele korn fortider, sandwich brød og kaker vanligvis ikke oppmuntret av low-carb dietter.

Spis magert kjøtt og magre meieri

Magert kjøtt er svært høy i protein og inneholder ingen karbohydrater og lavt på fett. Noen gode ideer er kalkun bacon, mager kyllingbryst og magert kjøtt. Kjøpe lav-fett meieriprodukter for å minimere mengden av fett inntak, men husk at magre meieriprodukter er vanligvis høyere i karbohydrater. Vær skeptisk til tilsatt sukker i meieriprodukter, spesielt i yoghurt og krem ​​oster. Sukker er et karbohydrat, så det må unngås for enhver pris. Magert kjøtt og høy fett meieriprodukter vil gi deg den mest stoffet med minst carb teller.

Limit Frukt og vegtables

Selv om frukt og grønnsaker er den beste maten for helsen din, har de en tendens til å rangere ganske høy i karbohydrater så hvor noen gang lenge du er på diett, unngå dem unntatt i små mengder. Noen grønnsaker gi færre karbohydrater som spirer, greener, sopp og mange andre. Disse kan brukes med måte, men bør ikke spises i overkant. Fruktjuice bør unngås alle sammen.