Digidexo.com

Viktigheten av ernæring for barn

Instilling gode matvaner i dine barn i tidlig alder vil holde dem sunnere i hele sitt liv. Riktig kosthold og kunnskap om ernæring sikre at barna fortsetter å utvikle seg på en sunn rate og har mer energi for deres voksende organer. Fedme hos barn er et økende problem, så jo tidligere et barn forstår viktigheten av ernæring, jo bedre. Betydningen av ernæring er noe som kan læres av foreldre og barn.

Fordeler

De naturlige vitaminer og mineraler som næringsrik mat gir ikke bare gir et barn utholdenhet og energi som de trenger, men drar deres intellektuelle og følelsesmessige utvikling.

Food Pyramid

Å sørge for at barnet ditt er kjent med riktig mat og drikke å spise bør starte tidlig. The Food Pyramid er en fin måte å introdusere dette. Akkurat som barn blir kjent med alfabetet, hvordan å knytte skoene sine og teller, er det viktig for dem å vite de grunnleggende mat grupper. The Food Pyramid gir de riktige retningslinjer for hva et barns daglig i ta av hver matvaregruppe bør være. Foreldre kan besøke MyPyramid.gov å innhente informasjon om ernæringsmessige retningslinjer. Nettstedet inneholder en utskriftsvennlig Food Pyramid for barn i alderen seks til 12 og tips om hva slags mat er best. Besøke området med barnet vil gi dem en følelse av eierskap om de valgene som de har. Det er en god idé å holde plakaten på kjøkkenet eller på kjøleskapet hvor familier kan bli minnet om deres ernæringsmessige mål.

Ernæring Essentials

Mye av et barns kosthold bør komme fra fem mat grupper. Dette inkluderer korn, grønnsaker, frukt, meieriprodukter og protein. Et vanlig måltid som inkluderer alle matvaregrupper som kreves kan være en kalkun sandwich med salat og tomat på hele korn brød med skiver av eple og et glass melk. Kombinasjoner som disse vil holde barnet ditt drevet med riktig type energi fra matvarer som skal arbeide med deres voksende organer og gi dem vitaminer og næringsstoffer som de trenger.

Ingen innbyttere

Foreldre har en fordel når det gjelder å innføre visse matvarer til sine barn. Dette gir en mulighet til å forsinke innledningen av fettstoffer matvarer og søtsaker i dietten. Tidlig på, kan du prøve å la barnet utvikle et sunt forhold til gode fettstoffer og naturlig søt mat. I stedet for sjokolade, kaker, potetgull og brus la barnet prøve en haug med druer, en boks med rosiner eller en iskald glass vann. De sukkerholdig snacks og fet mat vil bare gi en midlertidig fyll som vil bli etterfulgt av en krasj, eller tap av energi.

Samarbeid

En flott måte å la barnet føler seg godt om sunn ernæring er å tillate dem å bidra i utarbeidelsen av måltider og snacks. Barn elsker å hjelpe til på kjøkkenet, og sjansene er hvis de får ansvaret for å tilberede de kommer til å ønske å prøve sine egne produkter. Det er mange barnevennlig oppskrift bøker som har steg-for-trinn retninger for næringsrik og deilige måltider.