Digidexo.com

Hva er tegnene på Computer avhengighet?

Hva er tegnene på Computer avhengighet?


Computer avhengighet er et relativt nytt problem, men det er alvorlig forstyrrer normalt liv for den personen som er avhengige. Disse negative effekter utvide til kolleger, familiemedlemmer og venner av de berørte enkelte. Computer avhengighet må være spottet gjennom nøye gjennomgang av symptomene før helsepersonell begynner en skikkelig behandling regime.

Isolation

Mens isolasjon og følelse utstøtt av sosiale grupper kan føre en person til å søke tilflukt på en datamaskin, er det også et tegn på datamaskinen avhengighet. Personer med alvorlige data tilvenningen ofte slutte å bruke tid med venner og kjære på grunn av behovet for å være på datamaskinen i stedet. En avhengige person blåser av invitasjoner til sosiale utflukter eller familiens måltider med en rekke unnskyldninger, men den virkelige grunnen er for mer tid til å surfe på Internett eller spille dataspill.

Lav selvkontroll

En person med stor selvkontroll når det gjelder arbeid, matvaner eller utgifter bør ikke slite med å få av maskinen ved en avtalt frist. Å miste oversikten over tid stadig når online eller bruke timevis på enheten på en dag hvor personen lovet å ikke bruke det i det hele tatt er begge tegn på en alvorlig datamaskin avhengighet, ifølge Dr. James Frykter ved Intervensjons Center. Non-avhengige databrukere er i stand til å sette harde begrensninger på deres bruk og holde seg til dem.

Mangel på Self-Care

Som med andre vanlige avhengighet, kan en person som er avhengige av datamaskinen aktiviteter begynne å slutte å praktisere vanlige egenomsorg aktiviteter. Dette manifesterer seg som en mangel på personlig hygiene, uregelmessige måltider og søvnproblemer. Dette er spesielt skadelig for skole eller jobb ytelse i studenter og arbeider voksne.

Irritabilitet

Fjerne maskin som en avhengige barn eller ektefelle bruker ofte fører til alvorlige stemninger svingninger og irritabilitet, ifølge Tabi Upton artikkel i "Chattanooga Times Free Press." Tilbringe bare en time på en ikke-datarelatert aktivitet som en gang ble funnet underholdende fører til en person til å piske ut på andre eller bli trukket tilbake. Avhengighet er spesielt indisert hvis tegn på lykke og glede tilbake så snart datatilgang er gjenopprettet.