Digidexo.com

Dype pusteøvelser for ørhet

Når folk har et anfall av angst eller erfaring ekstrem fysisk smerte, de noen ganger bli veldig rask, grunne åndedrag. Denne rask pust, kalt hyperventilering, flommer blodet med mer oksygen enn det vanligvis plass. Når denne overflod av oksygen når hjernen, kan det føre til svimmelhet og ørhet. Den fysiske smerte eller intens angst i seg selv kan også bidra til følelser av ørhet. Tar langsomme, dype åndedrag kan regulere oksygenstrømmen og redusere angst respons, bidrar til å gjenopprette en følelse av balanse.

Læring Technique

Sette på noen gode klær og arrangere et soverom eller hiet, slik at du kan føle deg rolig og avslappet. Det kan være lurt å sette på litt rolig musikk, for eksempel, eller skru ned lysene. Len deg tilbake eller legge seg ned og bare se din egen pust for litt. Når du puster, både magen og brystet beveger seg opp og ned. Flytt pusten ned i magen slik at magen din stiger og senker med pusten mens brystet blir stående stille. Dette kalles buk puste, eller diafragma puste. Øv minst 20 pust inn i magen din, pust så sakte og jevnt som mulig.

Sittende og stående

Belly puste på ryggen kan hjelpe deg å håndtere episoder av ørhet, men du kan ikke være i stand til å legge seg ned umiddelbart hvis du får et angrep. Lære å gjøre episoden sittende eller stående lar deg bruke dype pust når og hvor du trenger det. Prøv å sitte i en stol med føttene plantet jevnt på gulvet og ryggen rett. Plasser en hånd på toppen av magen og den andre på brystet. Pust i magen slik at du skyver hånden på magen ut. Slipp så pusten slik at magen din beveger tilbake igjen. Øv puste sakte og jevnt inn i magen din mens du sitter. Når du får det, kan du prøve å puste inn i magen din mens du står opp. Gjør dette rolig, dyp pusting en vane at du tar med deg hver dag. Det vil bidra til å forebygge angst, ørhet og spenning.

Med fokus på pusten

En annen pusteøvelse som kan hjelpe med ørhet er å fokusere mer på dine åndedrag. Dette distraherer deg fra din ubehag og hjelper roe ditt sinn og kropp. Den mest grunnleggende måten å fokusere på pusten er ganske enkelt å telle dine åndedrag. På ditt første puster, sier "en" enten mentalt eller høyt. Si "to" på den andre, "tre" på tredje og så videre opp til fem, og deretter starte på nytt. En annen teknikk du kan bruke er å si: "Jeg puster inn," i hodet ditt hver gang du puster inn og "Jeg puster ut," når du puster ut. Du kan bruke denne teknikken alene eller kombinere det med abdominal pust for en mer effektiv øvelse for ørhet.