Digidexo.com

Forkjølelse og Congestion Relief

Forkjølelse og lunger er vanlig. Og selv om begge forholdene er ikke alvorlig, kan de påvirke din normale rutine. Men heldigvis finnes det måter å oppnå rask lindring fra en kald og lunger. Det finnes ingen kur for forkjølelse. Imidlertid kan medisiner og andre enkle strategier hastigheten din utvinning og bli kvitt lunger.

Over-the-counter narkotika

Forkjølelse og lunger kan somle hvis venstre ubehandlet. Og i alvorlige tilfeller kan lungebetennelse utvikle. Ta kaldt medisiner ved første tegn på en kald og lunger kan lindre symptomene og redusere lengden av infeksjonen. Medisiner tilgjengelig inkluderer en slimhinneavsvellende og slimløsende å lindre nasal og brystet lunger. I tillegg er flertallet av kalde medisiner inkluderer ingredienser som en smertestillende for sår hals og muskelsmerter, og en hoste suppressant. Ta medisiner som anvist.

Væsker og kosttilskudd

For forkjølelse eller lunger, spise kyllingsuppe eller kylling kjøttkraft kan løsne tykt slim i brystet og klare lunger. Sammen med suppe og buljong, tynner vann også slim og drikke minst åtte glass om dagen fjerner giftstoffer fra kroppen din. Som en naturlig slimløsende, oppfordrer appelsinjuice utvisning av slim i brystet. I tillegg er vitamin C i appelsinjuice bedrer immunforsvaret, noe som hjelper deg å bekjempe infeksjonen som forårsaker forkjølelse og lunger. Ta vitamin C-tilskudd kan også øke immunsystem.

Andre hjem rettsmidler

Lunger er en vanlig forkjølelse klage og andre rettsmidler inkluderer å plassere en varme luftfukter på soverommet eller tar en steamdusj. Den fuktig, varm luft løsner slim, som lindrer tungpustethet, hoste og lunger. Gargling med varmt saltvann er et effektivt middel for en sår hals. Og riktig resten er en booster immunsystem, noe som er nødvendig for å overvinne infeksjonen. Resting innebærer å ta hyppige pauser i løpet av dagen etter behov, sove minst åtte timer i natt og begrense fysisk anstrengelse før symptomene dine bedre.