Digidexo.com

Hvor å Fastsette Incline Motor av en tredemølle

Hvor å Fastsette Incline Motor av en tredemølle


Tredemøller er en fin måte å holde seg i form eller trene for løp uansett vær utenfor døren din. Når tredemøller slutte å jobbe det kan sidelinjen din trening eller vekttap planer. Noen tredemølle teknikere vil fortelle deg å erstatte skråning motoren når den slutter å virke og mens dette vil sikre tredemølle fungerer pålitelig, bør du vurdere å fikse motoren selv. Prøver å fikse motoren på egen hånd kan spare deg kostnadene for en ny motor og gi deg mer tid før du bytter motor.

Hvor å Fastsette Incline Motor av en tredemølle

Finn skråning motor. Det er sannsynlig plassert nær fronten av løpebåndet, men ta kontakt med brukerhåndboken for å finne den nøyaktige plasseringen. Koble den svarte og hvite ledningene fører på motoren fra batteripolene. Du kan finne innleggene ved å følge hver av ledningene til Trykk-kontakt og koble kontakten fra innleggene.

•  Test utgangen på skråning motor. Sett spenningsmåleren på sitt laveste motstand og sette den røde spissen inn i enden av den hvite trådkontakten. Sett den sorte tuppen inn i kontakten på enden av den sorte ledningen. Se indikatoren og velger neste nivå av motstand.

Fortsett å øke motstanden til du ser en lesning på spenningsindikatoren. Hvis du ikke får en lesning, er det på tide å bytte motoren helt. Hvis du får en lesing, kan problemet ligge i skråning forsamlingen. Bruk en sekskantnøkkel eller annen fastnøkkel til å fjerne boltene på den skrå motor mount, deretter fjerne motoren.

Fjern foran løpedekkrammen og se etter noen motstand fra den skråstilte funksjon. Smør festepunktene for stigningen montering og sjekke for motstand igjen. Motstanden kan komme fra løfte og senke løpebelterammen. Hvis spenningen testen er positiv og stigningen fungerer uten motstand, installerer motoren. Koble den svarte og hvite ledningen fører til deres innlegg og montere maskinen.

Test stigningen motor ved å fjerne skruene og små bolter som holder motoren til huset. Løsne disse boltene og fjerne motoren fra huset. Inspisere utstyret på enden av motorakselen. Hvis det er skadet, må motoren være erstattet.

Bruk trykkluft for å rengjøre innsiden av huset. Roter den gjengede spindelen på motsatt ende av huset for å sørge for at de kan bevege seg fritt. Hvis de ikke slår, smøre dem til de blir uten motstand. Hvis dette fungerer, kan du feste motor til huset og installere motoren til tredemølle.

Hint

  • Pass på at det ikke er strøm går til tredemølle mens du demontere og montere den.
  • Konsultere bruksanvisningen for riktig demontering og montering.
  • Vær forsiktig når du bruker et voltmeter.