Digidexo.com

Hvordan å miste vekt spise karbohydrater

Hvordan å miste vekt spise karbohydrater


Kroppen bruker karbohydrater for å lage glukose (blodsukker), som gir energi. Det er to typer av karbohydrater, enkle og komplekse. De er bestemt av hvor fort kroppen din absorberer sukker fra dem. Enkle karbohydrater er i matvarer som raffinert sukker, melk og frukt. Komplekse karbohydrater er i matvarer som hel-hvete brød og frokostblandinger, grønnsaker og bønner. Å vite hvilke som skal spise og hvordan å begrense enkle karbohydrater gjør det mulig å nyte dem mens miste vekt.

Hvordan å miste vekt spise karbohydrater

Tips

Limit enkle karbohydrater. Spise sukkerfrie matvarer eller matvarer med sukker erstatter. Handle helmelk for lav-fett eller skummet melk, og erstatning vann for brus.

Snack på matvarer som har komplekse karbohydrater, slik som popcorn, riskaker, pretzels og hel-hvete toast.

Spis grønnsaker hele dagen. De er friske og full av antioksidanter for å øke immunsystem, noe som er viktig i vekttap. Varier fargen på grønnsakene du velger.

Gjør minst halvparten av det daglige korn hel, som brun eller vill ris, grovt brød, havregryn og helkorn.

Hint

  • Vær på vakt mot tilsatt sukker i matvarer, som de er ikke alltid åpenbare. Les produktetikettene for ingredienser som høy-fruktose mais sirup, mais søtningsmiddel, honning, sukker og ingredienser som slutter på "--ose", slik som fruktose, laktose, sukralose, druesukker og maltose.