Digidexo.com

Hvordan unngå Wine Hodepine

Hvordan unngå Wine Hodepine


For mange er et glass vin på slutten av dagen en enkel måte å koble av. Dessverre, vin hodepine påvirke en betydelig del av vin-drikking befolkningen. Mens juryen er fortsatt ute på den nøyaktige årsaken til disse hodepine, er det klare tiltak du kan gjøre for å unngå post-vin pund av en bankende hode.

Hvordan unngå Wine Hodepine

•  Bestem type og mengde vin som utløser hodepine. For de fleste er dette rødvin og beløpets størrelse kan være så lite som en tredjedel av et glass. Prøv å begrense det ned enda mer. Denne metoden er ikke idiotsikker, men i det minste kan du utelukke viner som har forårsaket deg hodepine i det siste.

Unngå billig vin. Jo dyrere vin, jo større er sjansen for at du kan lure seg unna uten hodepine. Igjen er det viktig å understreke at vin hodepine har ingen kur, så dette kan ikke være sant for hver billig vin, og hver dyr vin.

Styr klar av tunge røde. Rødvin hodepine lider vil ha bedre hell med lettere viner, for eksempel Pinot Noirs, spanske viner, og noen italienske viner. På den annen side, kan store-bodied cabernets og franske Bordeaux vin, sammen med andre italienere og portviner, være hodepine indusere.

Utvikle en forkjærlighet til hvite viner. Din sjanse for å lide av en vin hodepine er sterkt redusert når man drikker hvite viner. Chardonnays og Sauvignon blancs, selv dessertviner er en mye tryggere innsats.

Hydrate. Uansett vinen, hvis du drikker flere glass mens dehydrert, hodet ditt vil hamre mye, mye vanskeligere. Drikkevann er en vanlig del av rådet, men er enda mer viktig for å unngå vin hodepine. Hold væsker opp og du bare kan være i stand til å skylle det ekkel hodepine rett gjennom systemet.

Hold stressnivået lavt og drikke med måte. Noen utvikler bevis tyder på at høyt stress situasjoner og overdreven overbærenhet vil høyne sjansen for å få en vin hodepine.

Hint

  • Før slippe $ 10 til $ 20 på vin, spør venner som lider av vin hodepine hva merkene har gitt dem problemer. Selv om årsakene synes å være forskjellig fra person til person, du vet aldri når en lite vennlig råd kan du spare litt penger og noen hodesmerter.
  • Noen nettsteder og andre kilder foreslår å ta aspirin eller andre smertestillende for å avverge vin hodepine. Med mindre legen har forskrevet, kan ta medisin ikke være den beste løsningen.
  • Hvis du har allergi, kan du være mer sannsynlig at lider av vin hodepine. Disse tipsene kan eller ikke kan hjelpe deg. Hvis du har dårlig allergier, er det best å oppsøke lege før du fortsetter å drikke vin.