Digidexo.com

Baseball Kneskade

Baseball Kneskade


Baseball kneskader kan påvirke noen fra ungdommer til profesjonelle ballplayers. Spille baseball legger mye stress på knærne som spillere er stadig på føttene, bøyer knærne, huk eller kjører. Det er flere viktige kneskader som en baseball-spilleren kan opprettholde.

Betydning

Siden baseball-spillere trenger for å kjøre mens du kjører baser eller Fielding en ball, kan enhver kneskade være ødeleggende for en baseballspiller. Mange skader krever kirurgi og kan sette en spiller på funksjonshemmede listen for en lengre periode.

Funksjon

Kneleddet er svært komplekse. Folk er mer sannsynlig å lide en skade i kneet enn noen annen felles, ifølge artikkelen, "The Knee Joint", på Arthroscopy.com. Leddbånd kan få strukket eller revet, kan brusken bli skadet og folk kan knuse eller knekke deres kneskål.

Effekter

De fleste baseball kneskader er klassifisert enten som akutte eller overforbruk forhold. Akutte skader er de som forårsaker strukturelle skader som en avrevet leddbånd mens overforbruk kneproblemer forårsake mest smerter og betennelser. Kneet senebetennelse er et eksempel på en overdrive kneet tilstand.

Typer

Baseball spillere kan opprettholde skader eller rifter i fremre korsbånd, som er dypt inne i kneet, samt skade deres menisk leddbånd, en som går langs innsiden av kneet. En annen vanlig skade er en revet menisk, som er en av to sirkelformede biter av brusk som ligger på tvers av tibia eller skinnebenet dypt inne i kneet. Hyper-utvidet knær kan oppstå når kneet spenner.

Forebygging / løsning

Det er umulig å forhindre alle kneskader i baseball, men enkelte stretching og styrketrening kan holde knærne mer fleksible og bygge kneet styrke, noe som kan bidra til å forhindre en rekke potensielle kneskader. Gripe tak i ankelen og trekke det ene benet opp bak mot baken kan hjelpe strekke og tilstand kneet leddbånd og sener. Stretching baksiden av begge bena når du står eller sitter vil holde hamstrings fleksibel.