Digidexo.com

Hvordan holde en baby fra forkjølet mamma Har

Hvordan holde en baby fra forkjølet mamma Har


Som forelder til en nyfødt baby, kan den kalde og influensasesongen være en tid med bekymring for deg. Gleden av omsorg for det nyfødte kommer også med oppgaver som kan ta en toll på deg både mentalt og fysisk. Dette kan føre til et svekket immunsystem og økt mottakelighet for å komme ned med en forkjølelse eller influensa. Hvis du klarer å komme ned med en kald, det siste du ønsker er for barnet å fange den også.

Hvordan holde en baby fra forkjølet mamma Har

begrense spredningen av dine bakterier. Gjøre en bevisst innsats for å alltid dekke munnen når du hoster eller nyser. Den sikreste måten å gjøre dette på er å heve armen og hoste på innsiden av albuen.

Vask hendene regelmessig. Dette er spesielt viktig siden du berører barnet ditt ofte for dressing, endring, renhold og fôring.

Styrk barnets immunsystem. Først, ikke vær redd for å håndtere barnet ditt når du er forkjølet. Loven av å holde og omsorg for barnet skaper en nevrologisk signal som sender meldinger til babyens hjerne om hennes omgivelser, styrke barnets respons og forsvarsmekanismer (immunsystemet). For det andre, sørg for at barnet ditt er å spise riktig. Det nyfødte barnet vil få den beste ernæring mulig gjennom morsmelk. I sin bok "The Crazy Makers," Carol Simontacchi skrev: "Bioaktive stoffer i morsmelk inkluderer vennlige bakterier, enzymer som ødelegger uvennlige bakterier og hjelper til med fordøyelsen, og ikke-essensielle aminosyrer som hjelpemiddel i vekst og helbredelse av tarmkanalen. Formula inneholder ingen av disse ytterligere faktorer. " Tredje, sørg for barnet sover regelmessig. Sove er den viktigste tiden i løpet av babyens utvikling, og uten skikkelig søvn barnet vil mangle energi og fungere hun trenger for å bekjempe uønskede inntrengere.

Styrk ditt eget immunsystem. Sørg for at du drikker rikelig med vann og får mer hvile enn vanlig. Redusere sukker og karbohydratinntak, siden bakterier og bakterier fest og formere seg på miljøet de matvarer skape i kroppen din.

Hint

  • Hvis du kommer ned med en kald, er det viktig å holde ro og pleie rundt barnet. Følelsesmessig stress kan påvirke ditt barns helse på en negativ måte.
  • Det er alltid best å prøve å bekjempe sykdommen naturlig. Jo mer du stole på medisiner, vil mindre brukimmunsystemet være for å beskytte deg mot fremtidige forkjølelse og influensa. Dette gjelder for deg baby også.
  • Søke hjelp hos en medisinsk faglig hvis forkjølelse eller influensa forårsaker brystsmerter eller kortpustethet. Disse kan være symptomene på et mer alvorlig problem.