Digidexo.com

Hva er den Grønnsaker og frukter som vokser i California?

Hva er den Grønnsaker og frukter som vokser i California?


California er en bugnende regionen i USA når det gjelder dyrking av avlinger. For mer enn 50 år, har det produsert og eksportert de fleste landbruksprodukter av alle amerikanske delstaten. Gjennom vokser mer enn 350 avlinger og genererer en utrolig $ 31.8 milliarder i året fra jordbruk, trives Californias jordbruksproduktivitet ved å gi nasjonen med mer enn halvparten av sitt forbruk av frukt, grønnsaker og nøtter, melder California Foundation for jordbruket i klasserommet.

Året rundt Avlinger

Fordi California har en så moderat klima, rik jord og rekke land strukturer (ørken, kyst, daler, foten og fjell), mange frukter og grønnsaker kan være kontinuerlig vokst gjennom de fire årstidene. Avokado, squash, blomkål, poteter, spinat, kål og selleri er alle produsert året rundt i California.

Artisjokker

Artisjokker dyrkes året rundt i California og er en av en håndfull av avlinger som er kommersielt produsert i denne regionen i USA

Andre California Avlinger

Fiken er en annen crop utelukkende kommersielt produsert i USA av California bønder i store mengder, sammen med oliven, granatepler, persimmons, svisker og rosiner.

Salat

Salat dyrkes året rundt i California og ble oppført av California Department of Food and Agriculture på nr 6 i 2005 av statens 20 beste råvarer.

Druer

Blant den lange listen av varer produsert i California, druer holder andreplassen på topp 10 av største produksjon. Ifølge California Foundation for jordbruket i klasserommet, er frukten ansvar for å bidra $ 2750000000 til statens årlige landbruks inntekter.

Jordbær

I listen over statens 20 beste råvarer 2005 utgitt av California Department of Food and Agriculture, jordbær holdt nr 8 spot.

Tomater

I 2005, California Department of Food and Agriculture oppført tomater på nr 10 på sin topp 20 statlige råvarer listen.

Annet Mest Commodities

Andre California-dyrket frukt og grønnsaker som dukket opp i California Department of Food and Agriculture 2005 topp 20 varer listen inkluderer appelsiner, brokkoli, gulrøtter, fersken og sitroner. Av disse er brokkoli, gulrøtter og sitroner dyrket i California året rundt.

Andre Avlinger

California bønder produsere en lang liste med andre frukter og grønnsaker som California Department of Food and Agriculture oppfordrer lokalbefolkningen til å kjøpe for å støtte statens lokale bønder. Disse andre avlinger inkluderer epler, aprikoser, asparges, bønner, blåbær, kirsebær, mais, tyttebær, grapefrukt, kiwi, nektariner, løk, papaya, pærer, plommer, mandariner, vannmelon, hvitløk, honningmelon, honningdugg, paprika, aprikoser og datoer .

Mindre populært Avlinger

California Sjeldne fruktdyrkere er en organisasjon som oppfordrer til forbruk og vekst av mindre populære fruktene i California og rundt om i verden. Noen få av disse ikke-kommersielle frukter dyrkes i California av noen få utvalgte inkluderer bananer, rips, mango, stikkelsbær, ananas, tamarind, cherimoya, sapodilla, babaco og loquat, blant andre.