Digidexo.com

Hvordan bli kvitt arr og blåmerker på Legs

Hvordan bli kvitt arr og blåmerker på Legs


Arr og blåmerker kan være skjemmende og pinlig for noen som har dem. Mange mennesker ville elske å drastisk redusere fremkomsten av arr. Selv om det ikke er mulig fullstendig å bli kvitt arr uten kirurgi, kan deres utseende bli redusert ved hjelp av forskjellige metoder. Blåmerker er mye lettere å håndtere fordi de vil forsvinne av seg selv i tid, men det finnes også måter for å påskynde den helbredende prosessen med et blåmerke.

Bruksanvisning

Scars

•  Påfør et tynt lag med løk ekstrakt i gel form til overflaten av arret tre ganger daglig. Denne gel kan påføres på arr område på en daglig basis over flere måneder. Løk ekstrakt er en ingrediens som finnes i merkenavn salver og kremer som brukes til å behandle arrvev.

Legg en silikonplate over arret eller gni silikon gel over arret. Silikon har blitt funnet å lette utseendet på arr.

Bruk alfa-hydroksysyrer, som finnes i topiske kremer og lotions, for å behandle overflaten av det arret regionen. Alpha hydroxy syrer kan selvsagt fjerne døde hudceller og gjøre utseendet på arret lysere.

Blåmerker

Plasser en ispose på blåmerke å bidra til å redusere hevelse i forslått området. Isen vil også redusere blodstrømmen til blåmerke.

Bruk arnica gel på blåmerke ved å bruke den til blåmerke overflaten. Arnica gel er mye brukt til å redusere blåmerker.

6. Påfør en liten mengde lavendelolje til en vaskeklut og dekke blåmerke med kluten. Kontroller at blåmerke er helt dekket av lavendelolje. Den lavendelolje vil slå blåmerke gul. Påfør rosmarin olje til den gule blåmerke å øke blodsirkulasjonen og fjerne den gule fargen.

Tips og advarsler

  • Se din hudlege for anbefalinger om hvilken metode som kan være best egnet for å bli kvitt arr på huden din.