Digidexo.com

HSA & Akne behandlinger

HSA & Akne behandlinger


Med skiftende helsetjenester regler og forskrifter, kan det være vanskelig å holde oversikt over hvordan forskjellige fordeler kan hjelpe deg. I tilfelle av Helse sparekontoer, er det ofte klart de hjelper tax-ly penger ment for helseutgifter, men hvor mye breddegrad de gir deg for refusjon? Svaret er ganske mye, faktisk. Heldigvis for de med hudproblemer, acne behandlinger er blant de akseptable bruk av en HSA.

Helse sparekontoer

A Helse sparekontoer kan du sette av ikke-skattepliktig penger som du senere kan bruke til å dekke deg selv for helseutgifter.

Du gjør bidrag til din HSA på én av to måter. Et individ kan bidra ved å ha sin arbeidsgiver ta lønn fradrag og bruke de til HSA. I dette tilfellet reduserer arbeidsgiveren din skattepliktige inntekter på din W-2 av mengden av det årlige bidraget.

Eller så kan du direkte legge penger til din HSA fra uansett økonomisk kilde dine ønsker. På slutten av året, kan du trekke fra mengden av din årlige HSA bidrag fra din skattbare inntekt.

Maksimumsgrenser

Under føderal lov, i løpet av året 2010, kan en person med selv bare forsikringsdekning bidrar en årlig maksimalt $ 3050. For noen med familien forsikringsdekning, maksimum er $ 6150. Disse representerer økning i forhold til tidligere år.

Refusjoner

I desember 2003 Medicare regningen opprettet hsas med det primære formål å bistå de med høy egenandel forsikring planer. Men hsas kan hjelpe alle som har co-betalinger, egenandeler og andre ut av lommen medisinske utgifter der den enkelte har til å betale før forsikringsselskapet spark i. Disse kan omfatte HMOs, PPOs eller skadesløsholdelse planer.

Hsas er ikke tilgjengelige for dem som omfattes av Medicare. Dessuten har andre helserelatert skatt ly programmer som et fleksibelt forbruk ordning eller en helse refusjon arrangement kan gjøre en individuell kvalifisert for en HSA.

Acne

Kostnadene ved akne behandling er reimbursable fra en HSA. Imidlertid må legeattest eller resept være til stede sammen med kvitteringer fra han behandling produkter. Et typisk eksempel er Retin-A, et vanlig anvendt resept akne medisinering. I de fleste tilfeller er akne laserbehandling også regning.

Sørg for å sjekke med din HSA administrator for bestemte regler. Det er variasjoner mellom selskapene.

Fordelinger og Over-the-Counter elementer.

Ved innlevering for en refusjon eller distribusjon fra din HSA administrator, er det viktig å ha en kvittering. De fleste administratorer vil kreve dette før de slipper pengene til deg. Men under føderale forskrifter, de behøver ikke å ha kvittering - du gjør. Så, er det lurt å ha den på hånden i tilfelle du skulle møte en revisjon av din HSA.

Også, HSA regler tillater nå over skranke farmasøytiske og helseposter. Dette kan omfatte alt fra bandasjer til antacids - generelt hva du kan kjøpe i et apotek. Noen over skranke akne behandling produkter som aktuell rensing pads vil også kvalifisere for HSA distribusjon.