Digidexo.com

Hvordan er maten Stamp Program Administrert?

Hvordan er maten Stamp Program Administrert?

Hvordan maten Stamp Program Works

Maten stempel program, omdøpt SNAP (Supplemental Nutrition Assistance Program), administreres av US Department of Agriculture Food and Nutrition service. SNAP er ikke ment å dekke en husholdnings fulle dagligvare behov. USDA forutsetter at søkeren vil vie 30 prosent av sitt husholdningsinntekt til innkjøp av matvarer. SNAP ble opprettet for å bidra til å fylle hullene når inntekten ikke er tilstrekkelig.

Valgbarhet og fordeler

Generelle retningslinjer og fordeler kvalifikasjons er:
En person hushold: maksimal brutto inntekt, $ 1127; månedlig ytelse, $ 200
To-person husholdning: maksimal brutto inntekt, $ 1517; månedlig ytelse, $ 367
Tre-person husholdning: maksimal brutto inntekt, $ 1907; månedlig ytelse, $ 526
Fire-person husholdning: maksimal brutto inntekt, $ 2297; månedlig ytelse, $ 668
Fem-person husholdning: maksimal brutto inntekt, $ 2687; månedlig ytelse, $ 793
Seks-person husholdning: maksimal brutto inntekt, $ 3077; månedlig ytelse, $ 952
Seven-person husholdning: maksimal brutto inntekt, $ 3467; månedlig ytelse, $ 1052
Åtte-person husholdning: maksimal brutto inntekt $ 3857; månedlig ytelse, $ 1202
Kravet inntekt er mindre strenge hvis en eldre eller funksjonshemmet person bor i husholdningen. Besøk SNAP kvalifiserings hjemmeside for mer spesifikk informasjon (se Ressurser).

Hvordan søke

Du kan søke om mat fordeler i person eller, i de fleste stater, online (se Ressurser). Den gratis nummer for å finne en SNAP kontor er 1-800-221-5689. Fylle ut og sende inn søknaden og planlegge et intervju.

The Interview

Dokumentene du trenger for intervjuet er et førerkort eller statlig identifikasjonskort, betale stubber, fødselsattest, brev fra den føderale regjeringen detaljering eventuelle fordelene du får, leie eller boliglån avtale som viser din adresse, verktøyet regninger og kansellerte sjekker for barnehage eller barnebidrag. Hvis du er eldre enn 60 år eller har en funksjonshemming, vil du også trenge medisinsk regninger. På intervjuet, spør SNAP arbeidstaker å lage kopier slik at du kan holde originalene. Hvis du ikke klarer å gå til intervju, be om å gjøre det over telefonen eller spør om du kan sende noen til å representere deg.

Hvis godkjent

Hvis godkjent, vil din dagligvarebutikk pengene bli lastet opp på en kort ligner på en minibank eller debetkort. Kortet vil komme innen 30 dager, men fortell din SNAP arbeidstaker om du trenger det før. I nødssituasjoner, kan de få hjelp for deg i én til to dager. Kortet kan brukes for brød og korn, frukt og grønnsaker, kjøtt, fisk, fjærkre og meieriprodukter.

Hvis ikke godkjent

Hvis du mener du oppfyller kravene, men ble ikke godkjent, be om SNAP arbeiderens sjef eller be om en "rettferdig sak." Denne klagen er gratis, og du har rett til å spørre hvorfor du ikke ble godkjent.