Digidexo.com

Homeopatisk behandling hjelpe for Shrinking en Livmor Fibroid

I noen tilfeller kan homeopatisk medisin være svært nyttig i krympende livmor fibroids. En fibroid er en muskel svulst som kan produsere tunge menstrual blødning, smerte og ubehag. Ved å ta homeopatiske medisiner, er det mulig å stoppe veksten av fibroids eller smelte dem ned, slik at de kan skilles ut fra kroppen naturlig, eller fjernes kirurgisk. Homeopatisk medisin er også gunstig i å stabilisere hormonelle svingninger som kan oppstå når kirurgiske prosedyrer utføres.

Aurum METALLICUM

Aurum metallicum er en homeopatisk medisin som har en effekt på kjertlene, spyttkjertelen og kjertler rundt lysken, noe som er gunstig for kvinner som lider med livmor fibroids. Aurum metallicum er også kjent for å kurere kroniske klumper i melkekjertlene eller store muskelknuter prolapsing inn til skjeden. På grunn av hormonelle svingninger, kan aurum metallicum også bidra til å lindre anfall av depresjon, oppblåsthet og andre PMS symptomer. Aurum metallicum homøopatisk skjær bør kun tas etter å ha blitt foreskrevet av en naturopathic lege. For homøopatisk medisin for å kurere uterine fibroider, medikamentene må gående tatt for 12 til 18 måneder, avhengig av størrelsen og antallet av uterine fibroider.

Calcarea Carbonica

Foreskrevet homeopatisk medisin kan behandle mange plager i kropp og sinn. En av de mest allsidige medisiner er calcarea carbonica, som er et konstitusjonelt medisin, noe som betyr at den er "handlinger dypt," behandle understrek problemer under symptomer, som livmor fibroids. Calcarea carbonica er et mineral rettsmiddel som er en form for kalsium, som kan finnes i kalkstein og eggeskall. Når det er utarbeidet som et homøopatisk medisin, er det fortynnes slik at det fungerer som en stimulerende. Calcarea carbonica er kjent for å behandle kronisk tretthet og fungerer best med pasienter som er sliten og mangler energi.

Lachesis

Den søramerikanske bushmaster slange dreper både dyr og mennesker ved å injisere et svært giftig stoff til sine byttedyr, kalt Lachesis, som brukes som et homøopatisk medisin. Brukes i små doser, kan giften ødelegge røde blodceller og svekke blodpropp. I større doser kan den forgifte hjertet. I homøopatisk medisin er det fortynnes med store mengder av laktose. Lachesis virker hovedsakelig på blod og blodsirkulasjonen. Det er også svært effektiv i behandling av premenstruelt syndrom, tung menstrual flow og smertefulle kramper, som er et resultat av livmor fibroids. Lachesis hjelpemidler også sår, magesår, magesmerter, oppkast og blødende hemorroids. På grunn av den giftige natur Lechesis, bør det bare tas når foreskrevet av en naturopathic lege.