Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på den enkle naturlig måte

Hvordan å miste vekt på den enkle naturlig måte


Det er ingen grunn til å leve på stangselleri og vann for å miste overskytende pounds. Når det gjøres gradvis, kan langvarig vekttap resultere fra å erstatte høy-kalori matvarer med sunnere alternativer, og ved å inkludere trening i din livsstil. De fleste eksperter anbefaler sunt vekttap med en hastighet på ett pund per uke. For å oppnå dette, må du opprette en ukentlig kaloriunderskudd på 3500 kalorier, fordi det er mengden kalorier i en kilo fett.

Hvordan å miste vekt på den enkle naturlig måte

•  Spis 250 kalorier mindre på daglig basis. Skifte matvarer du for tiden spiser for lavt kalori og lav-fett alternativer. I stedet for helmelk, drikke lettmelk. Bytt ut sukker-laden desserter med et stykke frukt. Snack på luft-poppet popcorn i stedet for potetgull. Bytt ut iskrem med frossen yoghurt. Spis magre proteiner som kylling og fisk i stedet for fete kjøttstykker, for eksempel svinekjøtt og oksekjøtt. Fyll opp på grønnsaker i stedet for karbohydrater. Sammenligne ernæringsmessige informasjon på mat etiketter for å finne ut hvilke matvarer er lavere i fett og kalorier.

Reduser porsjonene hvis du ikke kan holde styr på kalorier du forbruker. Spiser bare 3/4 av vanlig frokost, lunsj og middag, og du vil automatisk inntar færre kalorier.

trening hver dag i uken til å brenne 250 kalorier daglig. Fullføre en to-mile jogge i 20 minutter, ta en 30-minutters rask gange, sykle i 30 minutter eller vaske huset for en time. Trening med en venn til å bli motivert eller ta en gruppe øvelse klasse på ditt lokale treningsstudio. Utføre en rekke hjerte-aktiviteter for å holde fra å bli lei. Splitte opp treningen i løpet av dagen hvis det er nødvendig; utføre halvparten av treningen i morgen og resten i kveld.

Gå til sengs på samme tid hver kveld, slik at du får minst åtte timers søvn. Søvnmangel kan føre til vektøkning, fordi hormonene som bestemmer om du er sulten eller mett svinge når du mangler søvn. I tillegg mangel på søvn også bremser ned stoffskiftet.

Drikk minst åtte glass vann i løpet av dagen for å holde seg hydrert. Dehydrering kan resultere i en mangel på energi. Vann bidrar til å fremme sunn fordøyelse og fyller deg opp slik at du er mindre sannsynlig å overspise. Noen ganger tørst er forvekslet med sult. Når du tror du er sulten, drikk et glass vann og tempo i 10 minutter. Sult kan forsvinne.

Unngå å hoppe over måltider i et forsøk på å gå ned i vekt. Hvis du hopper over et måltid, går kroppen inn i sult-modus, og det holder på fett i stedet for å miste den. Du er også mer sannsynlig å overspise ved neste måltid.

Unngå å ta på seg for mye ansvar på jobben, fordi stress kan utløse vektøkning. The Natural Health nettstedet for kvinner sier at stresshormonet kortisol, frigjøres under høyt stress perioder, utløser ukontrollerbare cravings for fet mat. Pust dypt og vurdere å praktisere meditasjon eller yoga for å holde stressnivået lavt.

Logg fremgangen din å holde deg motivert. Vei deg ukentlig og registrere fremgang i en journal. Skriv ned hva du spiser, og hvilken type trening du deltar i på en daglig basis. Hvis vekten går opp, bruke din journal for å backtrack for å se hva som kan ha forårsaket vektøkning.

Hint

  • Snakk med legen din før du tar på en ny diett eller treningsprogram.