Digidexo.com

Hva er hensikten med L-Glutathione?

L-Glutathione er en ikke-essensielt næringsstoff som beskytter cellene mot frie radikaler. Forbindelsen er lett tilgjengelig i kroppen, men noen forskere tror at tilskudd gjennom oral kosttilskudd eller intravenøse løsninger kan også bidra til å redusere virkningene av visse degenerative sykdommer.

Funksjon

Som en kraftig antioksidant, er L-Glutathione primære rolle å forhindre oksidativ celleskade og redusere de skadelige effektene av miljøgifter. Sammensatt er ansvarlig for å opprettholde sunne antioksidantnivået i kroppen, aktivere visse enzymer, og spiller en viktig rolle i karbohydratmetabolismen.

Identifikasjon

L-glutation er produsert av aminosyrene cystein, glycin og glutaminsyre, og er derfor et ikke-essensielt næringsstoff. Det er funnet i høye konsentrasjoner i linsen i øyet, og noen forskere antyder at mennesker kan dra nytte av sine egenskaper ved å ta en muntlig supplement eller gjennom en intravenøs løsning. L-glutation er en kraftig antioksidant som tjener som et koenzym i flere enzymatiske reaksjoner, spesielt nedbryting og behandling av karbohydrater.

Potensielle fordeler

Noen forskere og medisinske fagfolk mener L-glutation kan redusere risikoen for cancer, og effektene av visse sykdommer. Fordi denne antioksidanten har kraftige immun-boosting egenskaper, kan det potensielt redusere effektene av Parkinsons sykdom, nevrodegenerative sykdommer, gastrointestinal sykdom, diabetes, grå stær og makuladegenerasjon.

Kilder

L-Glutathione er tilgjengelig i frukt og grønnsaker som: tomater, vannmelon, appelsiner, honningmelon, spinat, okra, avokado, brokkoli, rosenkål; grønnkål, persille og blomkål. Matlaging vil ødelegge L-Glutathione, slik at eventuelle fordeler kan bare være avledet fra rå matvarer. Forbindelsen er også tilgjengelig som en enkelt-bestanddel supplement og krever ikke en resept. Noen helsepersonell tyder på at økende vitamin C, lipoic syre og vitamin B6 inntak kan bidra til å øke nivåene av L-Glutathione blod naturlig.

Future

Flere forskningsstudier har overvåket de kortsiktige og langsiktige fordelene av L-Glutathione kosttilskudd. Det er imidlertid ikke noe bevis som tyder på god oral eller intravenøs tilførsel av denne forbindelsen kan ha en positiv effekt i behandling av visse sykdommer eller helseproblemer. L-glutation muntlige kosttilskudd kan ikke være lett absorberes i mage-tarmkanalen av folk flest.