Digidexo.com

PCOS Laser Hårfjerning

Overskudd av kroppshår er en ubehagelig, og noen ganger synlig pinlig bivirkning av polycystisk eggstokk-syndrom, endokrin en lidelse også kjent som PCOS. Kvinner som lider av denne tilstanden kan ha forhøyede nivåer av testosteron, som kan forårsake infertilitet, mannlig mønster skallethet og overflødig kroppshår. Langsiktige behandlinger for kroppshår bære stabilisere hormoner eller bruke androgen blokkere for å senke testosteron, men disse kan ta flere måneder å redusere hår. Kvinner med PCOS som ønsker en umiddelbar løsning kan slå til laser hårfjerning, som gir raskere resultater.

Før behandling

Før de ble behandlet med laser hårfjerning behandlinger, er det et par ting du bør vurdere. Laser hårfjerning er ikke en permanent løsning, spesielt for kvinner med PCOS som lider av en hormonubalanse. Hva laser hårfjerning kan gi, er imidlertid en lengre tid mellom hårfjerning behandlinger.

Suksess for laser hår behandlinger avhenger av flere faktorer, for eksempel hvor mørkt håret ditt er, hvor tykk håret ditt er og hvor mørk huden din er. Laserbehandling kan bare påvirke hårsekkene som har hår under behandlingen; andre follikler kan være latent og produsere håret senere, forårsaker et behov for ytterligere behandlingssykluser. Kvinner med lys hud og mørkt hår kan finne behandlingen mer vellykket enn de med lysere hår eller mørkere hud. Kvinner med suntans bør tillate sine tans å visne før de blir behandlet, ifølge Dr. W. Clayton, en hudlege ved Royal Free Hospital i London.

Før behandling, ikke voks eller nappe området. Dette fjerner hår fra hårsekken, og betyr at området ikke vil være klar til å bli behandlet. Trimming eller barbering av hår er å foretrekke, siden dette ikke påvirker bunnen av hår i hårsekken.

Hvis du bruker en hud produkt som Retin-A for å behandle akne, som også er et symptom på PCOS, kan huden din være mer følsomme for lys. Du bør slutte å bruke Retin-A før å ha laser hårfjerning behandlinger.

Etter behandling

Kvinner som har PCOS skal arbeide med sine leger å balansere sine hormonnivåer under behandlingen. Dette vil hjelpe til å regulere og normal hårvekst, slik at resultatene fra laser hårfjerning behandlinger er mer effektive, noe som betyr at virkningen av behandlingen vil vare lenger.

Du må kanskje 05:56 eller flere behandlinger til veksten er redusert. Ved hjelp av behandlinger som prevensjon eller androgen blokkere kan bidra til å normal hårvekst syklusen ved å blokkere overflødig testosteron. Kvinner som ikke bruker disse behandlingene kan trenge flere laser hårfjerning økter.