Digidexo.com

Hodelus Behandling med Tea Tree Oil

Hodelus er nesten like vanlig som hodet kaldt når det gjelder smittsomme sykdommer blant barn, ifølge Mayo Clinic. Lus er vingeløse insekter som trives på blodet som er avledet fra hodebunnen. De viktigste symptom på hodelus er intens kløe hodebunnen, men for noen kløe ikke forekommer. Hodelus er på størrelse med et jordbær frø og normalt samler seg bak ørene, og langs hårfestet på halsen. Mens det er syntetiske plantevernmiddel sjampoer som dreper lus, kan tea tree olje er antisecptic kvaliteter brukes til å kvitte seg et angrep uten kjemikalier.

Tea Tree Oil Shampoo

Samle tea tree olje, eucalyptus olje og ren olivenolje å lage en shampoo. Bland 3 ss. olivenolje med 1 ts. eucalyptus olje og 1 ts. tea tree olje. Kombiner disse ingrediensene med 2 ts. av din vanlige sjampo og bland i 30 sekunder. Sjenerøst bruke denne løsningen til hodebunnen, betaler oppmerksomhet til områdene bak ørene, i nakken og håret røtter. Dekk til hodebunnen med en vanntett dusjhette og la på i minst fem minutter. Oljene i denne blandingen kan føre til at hodebunnen til lett brenne; men hvis den brennende følelsen blir intens, straks skylle oljene ut av håret. Ta av dusjhette og skyll håret i 20 minutter for å sikre alle oljene har blitt ryddet. Gre gjennom håret i fem minutter for å sikre at lus egg har blitt fjernet fra håret sjakter. Gjenta denne prosessen om nødvendig for å bli kvitt all lus fra hodebunnen.

Standard Tea Tree Oil Treatment

Siden tea tree olje har sterke antiseptiske egenskaper, er det i stand til å drepe lus og egg når den brukes direkte til dem. Fyll en tom sprøyte med 2 ss. tea tree olje og påfør jevnt i hodebunnen. Avhengig av hvor mye lus, eller hår, mer enn 2 ss. Det kan være nødvendig. Når hele hodebunnen er dekket med tea tree olje, la løsningen sitte i fem minutter før du skyller ren og sjamponering med vanlig sjampo. Ta en varmlufts hårføner og som du føn håret, gre gjennom hele hodebunnen. Dette vil sikre at lus egg er drept og fjernet.