Digidexo.com

Hvordan få en mindre midje

Hvordan få en mindre midje


Folk ofte se til magiske kjepphest dietter eller utrolig effektive treningstilbehør i søk etter en rask og enkel måte å personlig egnethet. Men faktum er at å komme i form krever hardt arbeid. Det er ikke lett å kaste de vanskelige å miste pounds rundt midjen og det tar enda mer hardt arbeid å holde den vekten borte. Nøkkelen er ikke i noen bestemt helse-produkt, kosthold type eller selvhjelpsbok. Nøkkelen er å sette tankene dine til oppgaven ved å være konsekvent og gjør kloke, langsiktige livsstilsvalg.

Hvordan få en mindre midje

Sett personlige treningsmål for deg selv. Hvis du ikke har noen form for konkret idé om hva du ønsker å oppnå fitness-messig, vil du sannsynligvis fizzle ut i prosessen. Som med noe som krever mye av foretak, må du ha en plan. En flott måte å gå om å kartlegge dine personlige treningsmål er å bruke SMART akronym. For eksempel:

Spesifikk - Jeg ønsker å miste 5 inches av min midje.

Målbare - Vei deg før og etter møtet målet ditt.

Oppnåelige - er å miste 5 inches en realistisk trenings mål?

Relevant: Har du virkelig trenger å miste de fem inches?

Time-Oriented: Gi deg selv en frist til å møte dine fitness mål.

Utvikle sunne matvaner. En godt balansert kosthold kan gå en lang vei mot å hjelpe stramme deg at midjen. Selvfølgelig, gamle vaner die hard, og det er lett å skli tilbake i junk-food-modus, eller få usunn fastfood-rett og slett fordi du er i en hast. Trikset er ikke om umiddelbart å slutte alle usunne matvarer du elsker å spise alt på en gang - som gir rom for å ha dårlig samvittighet hvis du slip opp og skyld virker bare mot deg. Nøkkelen ligger i sakte lettelser deg inn gode matvaner, slik at de blir en del del av din livsstil.

får nok mosjon. Det er spesifikke oppgaver som fokuserer på magen utelukkende, men tar det en konsekvent hele kroppen treningsøkt rutine å senke kroppens generelle prosentandel av fett. Kombiner kardiovaskulære øvelser med motstand-trening, og du vil se en stor forskjell. Noen øvelser som får hjertefrekvensen går og hjelper trimme midjen inkluderer jogging, hopping-knekt, hoppe-roping, crunches, yoga, og lett trening. Lag en daglig eller ukentlig treningsøkt tidsplan å holde deg ansvarlig og konsekvent.

Hint

  • Ikke hopp over måltider. I stedet spise flere små måltider i løpet av dagen for å holde metabolic rate.
  • Ikke gjør din favoritt godteri av grensene. Det kan bare gjøre du vil ha dem oftere. Bare redusere porsjonsstørrelsen, og hengi sjeldnere.
  • Alltid strekke før trening.
  • Viker unna kjepphest dietter. De kan hjelpe deg å se umiddelbare resultater, men de pleier å være bare midlertidige løsninger. De kan også være dårlig for helsen din.